Mercato (Lato 2016)
- pablo1503
- Juventino

vitoo pisze: Z jednej strony wypominasz innym, że jadą po Marotcie przed zamknięciem okna, z drugiej wynosisz Beppe na piedestał za transfery, których jeszcze dokonał...
Ale musisz przyznać, że jest różnica między konstruktywną krytyką, której tutaj było, jak na lekarstwo, a obwinianie Marotty o wszystko co złe na świcie 8) Dla mnie, jak do tej pory mercato na papiere wygląda naprawdę bardzo dobrze. Brakuje Nam dosłownie tylko tej '10', żeby postawić kropkę nad 'i'. Ale trzeba przyznać, że nawet jak nikogo nie ściągniemy na tę pozycję, to nie można lamentować nad przebiegiem okienka.vitoo pisze: O, o o, właśnie to!Wiele wskazuje na nad wyraz pomyślny finał okienka, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Z szampanem jeszcze poczekajmy.
Można oceniać okienka na dwa sposoby. W teorii i w praktyce.

- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
GDM naskrobał. W skrócie to AS zaklepany praktycznie a takie inwestycje jak on, czyli na przyszłość, nie stanowią problemu dla naszego budżetu. W 10 dni ciężko znaleźć piłkarza, który byłby poważnym wzmocnieniem. W sprawie Draxlera jest raczej mało prawodpodobne dojście do porozumienia. Mkhitaryana nie wie czy Borussia jest skłonna sprzedać. Gundogan był celem, ale to zakup niemożliwy. Cuadrado być może zostanie wystawiony na listę transferową, nie jest to profil jakiego szukamy ale zostało 10 dni na załatanie dziury w pomocy.Appuntamento fisso, a Villar Perosa classico test in famiglia per la Juventus. Occhi sul campo sì, ma non solo. Perché l’amministratore delegato bianconero Beppe Marotta ha fatto il punto sul mercato con i giornalisti presenti: “L’arrivo di Alex Sandro si può perfezionare nella serata. Budget dopo Alex Sandro? Non è un problema se investimento per il futuro”.
Dal terzino al trequartista, Marotta analizza la situazione: “Come dieci vogliamo un giocatore importante, non è facile trovarlo. Per Draxler non credo ci siano più possibilità. Mkhitaryan? Non so se il Borussia sia disponibile. Gundogan era un obiettivo, ma non è fattibile”.
Marotta, non chiude poi le porte a Cuadrado: “Forse potrà essere sul mercato. Caratteristiche che cerchiamo sono diverse però ci sono 10 giorni per colmare vuoto a centrocampo vedremo
gdm.com
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Ja to widzę trochę inaczej. Fakt, ściągnęliśmy naprawdę fajnych zawodników, tylko że brak porządnej dychy mocno kuje w oczy. Nie nazwałbym tego zakupu "kropką nad i", a raczej... nie wiem. Całym "I", i to wielkim w dodatku.pablo1503 pisze:vitoo pisze: Z jednej strony wypominasz innym, że jadą po Marotcie przed zamknięciem okna, z drugiej wynosisz Beppe na piedestał za transfery, których jeszcze dokonał...Ale musisz przyznać, że jest różnica między konstruktywną krytyką, której tutaj było, jak na lekarstwo, a obwinianie Marotty o wszystko co złe na świcie 8) Dla mnie, jak do tej pory mercato na papiere wygląda naprawdę bardzo dobrze. Brakuje Nam dosłownie tylko tej '10', żeby postawić kropkę nad 'i'. Ale trzeba przyznać, że nawet jak nikogo nie ściągniemy na tę pozycję, to nie można lamentować nad przebiegiem okienka.vitoo pisze: O, o o, właśnie to!Wiele wskazuje na nad wyraz pomyślny finał okienka, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Z szampanem jeszcze poczekajmy.
Można oceniać okienka na dwa sposoby. W teorii i w praktyce.W teorii - czyli na podstawie tego, jak zawodnicy grali w poprzednich klubach, ich medialność i kasę, jaką się za nich dał klub. W praktyce... to chyba oczywiste. Dlatego cały czas powtarzam, że jak na tę chwilę Nasze okienka jest bardzo dobre. Wliczają w to Sandro. Tutaj natomiast wchodzisz na forum i czytając posty masz wrażenie, że zamiast Mandżukcia, Dybali czy Khediry przyszedł Okaka, Melo i Soriano.
Fakt, że całe wiadro pomyj zostało wylane na Marottę niesprawiedliwie, chyba tylko żeby kibice mieli na kim wyładować swoją frustrację, ale najwięcej pojawiało się chyba głosów takich, że Beppe spieprzy, jeżeli do końca sierpnia nie sprowadzi trequa. Ja się też pod tym podpisuję.
Inna sprawa, że może faktycznie nie ma już pieniążków na ofensywnego pomocnika. Kiedyś się gdzieś tam chyba pojawiało info, że Beppe zostało plus-minus 20 mln na transfery. Może zamiast dwóch półśrodków rzucił wszystko na Alexa Sandro.
- Haris
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Z tym homoseksualizmem A.Sandro to tak na poważnie? Może jakieś źródło. Teraz mi trochę głupio, że tu publicznie fapałem nad gejem :oops:
Zresztą różnie to teraz może być w szatni.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Molek big fun juve
- Juventino

GM potwierdza Alexa Sandro. Zostały tylko testy medyczne. Co do Draxlera , powiedział , że jest MAŁO (zawsze jakaś nadzieja jest) prawdopodobne. I taka ściekawostka kontuzja Mandżukicia (początkowa diagnoza uraz mięśniowy) . Także najlepszy transfer jaki zrobimy to ściągnąc nowych trenerów od przygotowania atletycznego.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- jakku1
- Juventino

Skad wziales te diagnoze, skoro Mandzukic ma oklad na prawym kolanie a TJ sugeruje, ze zwyczajne stluczenie?Molek big fun juve pisze: I taka ściekawostka kontuzja Mandżukicia (początkowa diagnoza uraz mięśniowy) . Także najlepszy transfer jaki zrobimy to ściągnąc nowych trenerów od przygotowania atletycznego.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Molek big fun juve
- Juventino

Z tego co zrozumiałem od komentatora meczu.jakku1 pisze:Skad wziales te diagnoze, skoro Mandzukic ma oklad na prawym kolanie a TJ sugeruje, ze zwyczajne stluczenie?Molek big fun juve pisze: I taka ściekawostka kontuzja Mandżukicia (początkowa diagnoza uraz mięśniowy) . Także najlepszy transfer jaki zrobimy to ściągnąc nowych trenerów od przygotowania atletycznego.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- eastsider
- Juventino

przemyśl sobie najpierw co znaczy uraz mięśniowyMolek big fun juve pisze:GM potwierdza Alexa Sandro. Zostały tylko testy medyczne. Co do Draxlera , powiedział , że jest MAŁO (zawsze jakaś nadzieja jest) prawdopodobne. I taka ściekawostka kontuzja Mandżukicia (początkowa diagnoza uraz mięśniowy) . Także najlepszy transfer jaki zrobimy to ściągnąc nowych trenerów od przygotowania atletycznego.
- Osgiliath
- Juventino

Daj sobie człowieku samobana za takie poglądy...Haris pisze:Z tym homoseksualizmem A.Sandro to tak na poważnie? Może jakieś źródło. Teraz mi trochę głupio, że tu publicznie fapałem nad gejem :oops:
- jakku1
- Juventino

Tez sluchalem komentarza (co prawda jednym uchem), ale nic takiego nie wychwycilem. W kazdym razie nie wykluczam, ze cos takiego mogło paśćMolek big fun juve pisze:Z tego co zrozumiałem od komentatora meczu.jakku1 pisze:Skad wziales te diagnoze, skoro Mandzukic ma oklad na prawym kolanie a TJ sugeruje, ze zwyczajne stluczenie?Molek big fun juve pisze: I taka ściekawostka kontuzja Mandżukicia (początkowa diagnoza uraz mięśniowy) . Także najlepszy transfer jaki zrobimy to ściągnąc nowych trenerów od przygotowania atletycznego.
Dla mnie to wyglada jak zwykle stluczenie kolana.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- eastsider
- Juventino

może pod prysznicem włączyć się do akcji za plecami napastników.Osgiliath pisze:Daj sobie człowieku samobana za takie poglądy...Haris pisze:Z tym homoseksualizmem A.Sandro to tak na poważnie? Może jakieś źródło. Teraz mi trochę głupio, że tu publicznie fapałem nad gejem :oops:
Zresztą różnie to teraz może być w szatni.:doh: co ma jego homoseksualizm wspólnego z czymkolwiek co dotyczy Juve?
- Zizou_1989
- Juventino

Informacja ze stłuczenie i jego występ w meczu ligowym jest niezagrożonyMolek big fun juve pisze:Z tego co zrozumiałem od komentatora meczu.jakku1 pisze:Skad wziales te diagnoze, skoro Mandzukic ma oklad na prawym kolanie a TJ sugeruje, ze zwyczajne stluczenie?Molek big fun juve pisze: I taka ściekawostka kontuzja Mandżukicia (początkowa diagnoza uraz mięśniowy) . Także najlepszy transfer jaki zrobimy to ściągnąc nowych trenerów od przygotowania atletycznego.
- eastsider
- Juventino

tak na marginesie bo nie oglądam całości. Czy w primce z 11 w przodzie nie biega Vadala? Jeśli tak to bardzo fajną ma kontrolę piłki, nieźle ją przy nodze trzyma. Coman też moim zdaniem liga wyżej niż Primavera. Chciałbym żeby coś odpaliło u niego w tym sezonie.
e: Molek mam podobne zdanie, nie rozumiem zachwytu nad tym zawodnikiem. Dla mnie gość nie ma atutów. Zdaję sobie sprawę, że nastroje jeszcze wakacyjne ale typ gdzie się nie pojawia to jest niewidoczny.
Za takie pieniądze to wolałbym (TAK!) Balotelliego.
e: Molek mam podobne zdanie, nie rozumiem zachwytu nad tym zawodnikiem. Dla mnie gość nie ma atutów. Zdaję sobie sprawę, że nastroje jeszcze wakacyjne ale typ gdzie się nie pojawia to jest niewidoczny.
Za takie pieniądze to wolałbym (TAK!) Balotelliego.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2015, 18:05 przez eastsider, łącznie zmieniany 1 raz.