Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- jakku1
- Juventino
Wlasnie tego "jutro" to jest sporo (Elkann, mama Ronaldo, do tego dzisiejsze spotkanie Mendesa z Florentino), w tym bardzo interesujace zrodlo z VS. Zobaczymy, tak czy siak proponuje traktowac to z dystansem.
Aha, zeby nie bylo, niektore zrodla mowia tez o tym (rowniez na VS), ze co prawda z samym pilkarzem jestesmy niby dogadani, ale nie dogadalismy sie z Realem i Krolewscy wolą zorganizować "aukcję" za piłkarza.
No nic, czekamy do "jutra"
.
Aha, zeby nie bylo, niektore zrodla mowia tez o tym (rowniez na VS), ze co prawda z samym pilkarzem jestesmy niby dogadani, ale nie dogadalismy sie z Realem i Krolewscy wolą zorganizować "aukcję" za piłkarza.
No nic, czekamy do "jutra"

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- gregor_g4
- Juventino
A co w końcu obstawiłeś, że zostanie?Adrian27th pisze:
PS. Moge zamknąć zakład na CR z zyskiem.
- centrocampista
- Interista
Ronaldo ma wziąć odpowiedzialność prze kibicami?
To Perez nie chce dać podwyżki komuś, kto ma w mediach społecznościowych kilka razy więcej obserwujących niż profil realowski czy każdy inny kolega z drużyny. A wiadomo, że ta pensja to nie za samo granie.
To Perez nie chce dać podwyżki komuś, kto ma w mediach społecznościowych kilka razy więcej obserwujących niż profil realowski czy każdy inny kolega z drużyny. A wiadomo, że ta pensja to nie za samo granie.
- Principino
- Juventino
Imo Perez pozwoli odejsc Ronaldo i byc moze jutro zobaczymy jakies oficjalne oswiadczenie Cristiano i moze pozegnanie z kibicami Realu. No chyba ze to "jutro" bedzie sie ciagnelo jak medicale Emre : >
- jakku1
- Juventino
Coz to byłby za zwrot akcjiD-Rose pisze:Matka gotowa na jutro. Mendes w Madrycie. Nic tylko czego na infoski o przedłużeniu kontraktu.
Mozna gasić światło.

Na VS co minute dochodzi strona tematu.

- Lypsky
- Juventino
Tez nie zdziwi mnie informacja o przedłużeniu kontraktu. Dostanie więcej kaski, pocałują się i zrobią wspólna konferencje, na której będą spijać sobie z dziobków. Dlatego nie warto się napalać, a podniecenie wśród naszych kibiców ogromna - 90% komentarzy na naszym oficjalnym koncie na Twitterze dotyczy Ronaldo.

to akurat nie jest dobry znak. Jeśli Moggi mówi, ze coś się wydarzy, zazwyczaj jest inaczejPoprostu pisze:Moggi wczoraj : nie ma szans na ten transfer
Moggi dzisiaj: wydaje mi się, że to się dzieje na prawdę.

Ostatnio zmieniony 04 lipca 2018, 21:50 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- jakku1
- Juventino
No to po zawodach.Poprostu pisze:Moggi wczoraj : nie ma szans na ten transfer
Moggi spalil transfer.
A serio to jestem takiego samego zdania co Vinci, albo wóz albo przewóz. Albo on po prostu przedluza kontrakt z Realem a nas potrzebuje jako silnej karty w negocjacjach albo faktycznie jesteśmy o krok od done dealio.

- wagner
- Juventino
Zakład nie ważny! Wiedziałeś o pozyskaniu Ronaldo. <to_dopiero_prochno>jakku1 pisze:Zalozylem sie z Jackopem, ze wygramy LM)).
E, Ty. Co się z Tobą ostatnio działo?CavAllano pisze:

Serio ten gość to klaun jeśli chodzi o doniesienia transferowe.Poprostu pisze:Moggi wczoraj : nie ma szans na ten transfer
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ale to ten sam, który dziś twierdził, że MU ma porozumienie z Juve w sprawie transferu Sandro, który zdecydowany jest na MU. Raczej słabe źródło.Poprostu pisze:Duncan Castles
Real zwiększył swoją propozycję dla Ronaldo że względu na kontakty z Juve.

- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
hhahaha moggi jest niesamowity