Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 16:47

Cygan zawsze pozostanie cyganem, ale jeśli chodzi o piłkarzykowe umiejętności to pomimo mojej nienawiści do tego gościa tej straty milan nie jest w stanie zrekompensować żadnym top plajerem.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 17:55

19 pisze:Mamy inne zdanie odnośnie Juve bez Pirlo i już zaczynasz jakąś wojnę. To jest dopiero dziecinne
Wojnę? :doh:
Ty z zabitej dechami wioski? Zwolennik teorii samoczynnego zawalenia się WTC, Tajemnej Mgły w Smoleńsku czy może ten z tych ktory w kazdej piosence widzi niecne macki Masonerii? Teorie spiskowe masz w jednym paluszku,co? Gdzie Ty tu wojne widzisz? :shock:

Milan pewnie pozbedzie sie jednego z napastnikow - Robinho albo Pato, kupi Teveza albo Dżeko i bedzie gral z 4. Wiecej szans dostanie Szarawy. Wedlug mnie skreslanie ich na starcie, moze byc bardzo zle dla nas, w razie ewentualnych niepowodzen. Zwlaszcza, ze pewnie kupia jeszcze jakiegos niezlego pomocnika, a srodkowego obronce - wrecz z pewnoscia.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 18:06

Milan pół oficjalnie potwierdził transfery osuwając zdjęcia Silvy i Ibry reklamujących nowe stroje ze swojej oficjalnej strony , nie można już także zamawiać koszulek z ich nazwiskami. Strata dla Serie A ale my raczej na tym zyskamy.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 18:14

Winner pisze:Milan pół oficjalnie potwierdził transfery osuwając zdjęcia Silvy i Ibry reklamujących nowe stroje ze swojej oficjalnej strony , nie można już także zamawiać koszulek z ich nazwiskami. Strata dla Serie A ale my raczej na tym zyskamy.
Właśnie miałem o tym napisać. Troche przypomina mi się sytuacja z Diego, kiedy odchodził do Wolfsburgu. Wtedy też przed oficjalnym potwierdzeniem transferu z JuveStore zniknęły koszulki z nazwiskiem Diego.

Moim zdaniem odejście tej dwójki jest już przesądzone. Czy dobrze, czy źle? To się dopiero okaże.

Obrazek
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 18:34

Dobry Mudżyn
jesteś specyficzny
mieszkam w mieście, samolot się rozbił bo się rozbił, nie przez Rosjan, WTC zawalił się każdy wie dlaczego, a Masoneria już jest słaba i nie ma nic do powiedzenia - tyle do teorii spiskowych

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 18:42

19 pisze:Dobry Mudżyn
jesteś specyficzny
mieszkam w mieście, samolot się rozbił bo się rozbił, nie przez Rosjan, WTC zawalił się każdy wie dlaczego, a Masoneria już jest słaba i nie ma nic do powiedzenia - tyle do teorii spiskowych
Uznam to jako komplement
Obrazek

A co do tematu, ciekawi mnie, czemu kibice Milanu (Ci z ankiety) wolą Destro niz Teveza albo Dżeko. :shock:
Zarazili sie minimalizmem od Berlusconiego i Gallianiego czy co? :think:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
19

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 19 razy

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 18:45

Na pewno nie była to obelga

Podobno Tevez nie chcę odejść do Milanu

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 19:17

19 pisze:Podobno Tevez nie chcę odejść do Milanu
Tevez zmiennym jest, co wiadomo nie od dziś. Pół roku temu ściskał się z Gallianim na kolacji i bombardował swoimi wyrzutami Manciniego, że chce odejść do Milanu, teraz ich zlewa.

Obrazek
jarmel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2012, 20:14

Skoro nie możemy zagwarantować, że Zlatan w tym meczu zagra, to wolimy uniknąć ogólnego rozczarowania i zrezygnować z tego wydarzenia, wiem wiem, że klub z ojczyzny Zlatana, ale to też pokazuje jak bardzo Ibra podwyższał prestiż tego klubu. Jakiś tam zaściankowy klubik nie chce grać z Milanem, bo Zlatana nie ma :lol:

#AllegriOut
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 19:13

http://www.psg.fr/fr/Actus/003001/Artic ... nt-Germain

To już oficjalne. Tak jak ktoś powiedział: zobaczymy czy to była słuszna decyzja.

Dla ligi to niewątpliwa strata, dla Juve to jednak zawsze osłabienie się rywala. Ciekawe kto go zastąpi? Rolando?

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 20:03

Niezłe jaja. Nasi rywale zamiast się wzmacniać to się osłabiają. Silva już odchodzi a lada chwila prawdopodobnie i "Cygan".

Zaraz okaże się, że Juve nie będzie miało w ogóle przeciwnika do walki o Scudetto.

Ciekawi mnie również postawa Udine w kwalifikacjach LM w następnym sezonie. Sprzedali nam już swoich dwóch podstawowych zawodników, a w planach jest jeszcze trzeci...

ObrazekObrazekObrazek
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 22:19

teraz doceniam naszych właścicieli :):) zobaczcie mieliśmy takie słabe sezony, brak gry w LM i zawsze były transfery i nie odchodzili od nas gwiazdy tylko piłkarze których zarząd nie chciał !! jak byśmy mieli taki zarząd jak milan czy inter co żydzą kasy to chyba bym sie załamał !!

Siła Juve tkwi w tym ze kto tu przyjdzie nie chce juz stąd odchodzić :):) ostatnia taka duża strata która mnie naprawde bolała to strata Alexsa :(:( dobrze że mamy prawdziwych juventinio a nie jakieś silvy którzy mówią ze zostaja w milanie i ze bedzie ich symbolem a za tydzien odchodzi dla kasy !! u nas jak city dawalo kase za buffona to pozostało to samo tyczy sie kielona i marchisio !!

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 65 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 22:29

30Juventus30,

ale przecież większość kibiców tak narzekała na właścicieli i działaczy Juventusu. Przecież większość wypowiadających się to tacy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że szkoda gadać.

nynek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2012, 22:46

30Juventus30 pisze:teraz doceniam naszych właścicieli :):) zobaczcie mieliśmy takie słabe sezony, brak gry w LM i zawsze były transfery i nie odchodzili od nas gwiazdy tylko piłkarze których zarząd nie chciał !! jak byśmy mieli taki zarząd jak milan czy inter co żydzą kasy to chyba bym sie załamał !!
No, bo takich niechcianych graczy było o połowę więcej niż tych mile widzianych.
30Juventus30 pisze:Siła Juve tkwi w tym ze kto tu przyjdzie nie chce juz stąd odchodzić :):)
Na przykład Isla, który zapowiedział, że jego celem jest Real, a Juve jest przystankiem...
30Juventus30 pisze:Dobrze że mamy prawdziwych juventinio a nie jakieś silvy którzy mówią ze zostaja w milanie i ze bedzie ich symbolem a za tydzien odchodzi dla kasy !!
Diego też chciał zostać, ale go wypchnęli. Milan ma ostatni dzwonek na opchnięcie Ibry za rozsądne pieniądze i z tego korzysta. Z kolei tyle milionów za Thiago Silvę to również zacna oferta, więc sytuacja też nie dziwi.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2012, 08:41

nynek pisze:Diego też chciał zostać, ale go wypchnęli.
Gdyby chciał zostać to by został. Marotta za niego nie negocjował 6milionowego kontraktu z Wolfsburgiem :smile:

Myślę, że Silva z ustalonymi warunkami kontraktu z PSG mówiący że chce być jak Maldini, przejdzie do klasyki.

ODPOWIEDZ