Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 21:38

Nie spodziewałem się jak na razie takiego wyniku. Na typerze obstawiałem 0:1 dla Fiory po bramce Joveticia.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 21:41

Drugi mecz Fiory i drugi raz kiedy Jovetic mnie nie przekonuje - co innego Cavavani, ach jak dobrze byłoby go miec!

Ale czarnogórzec szału nie robi. A Cuadrado spokojnie i fajnie gra, ja tam nie widze, żeby on cieniował, oczywiście nie jest tak super jak z Juve, ale według mnie naprawdę sobie radzi.

A Inter jak to inter Coutinio fajnie, Milito i Cassano naprawdę spoko - kurde wydaje mi się, że to Juve ma najbardziej chimeryczny atak z takich druzyn jak Inter, MIlan czy Napoli.

Liczę na remis mimo wszystko fajny będzie podział pkt szczególnie dla Juve, bo dzisiaj te drużyny szczególnym zagrożeniem dla Turyńczyków nie są, ale lepszy podział pkt.

Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 21:48

Ten Bielański to prawdziwy interista: Chciałby, żeby było już 3:0 dla Interu i po sprawie (tak jak Zemana załatwiliśmy w 30 minut).
I w dodatku przypie$$$$$ się do wczorajszego gola Giovinco.

Życzę zwycięstwa Violi 3:2. Tak na przekór.

szycha21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 21:49

Robaku pisze:Drugi mecz Fiory i drugi raz kiedy Jovetic mnie nie przekonuje - co innego Cavavani, ach jak dobrze byłoby go miec!
O to to...ja widziałem już 3 mecze fiorentiny w tym sezonie i mam podobne odczucia jak ty. Nie wyróżnia się niczym szczególnym, a czasami nawet wygląda gorzej niż reszta. I pomyśleć, że chcieli za niego tyle kasy... (spoko spoko, wiem że jeszcze na udowodnienie swojej wartości będzie miał 32 kolejki, ale na chwilę obecną jest tak jak napisałem wyżej)
Robaku pisze:Liczę na remis mimo wszystko fajny będzie podział pkt szczególnie dla Juve, bo dzisiaj te drużyny szczególnym zagrożeniem dla Turyńczyków nie są, ale lepszy podział pkt.
A ja powiem tak... nie patrzmy na innych. Niech inne drużynki grają sobie jak chcą... mnie to nie obchodzi. Mnie interesuje tylko nasza gra i my mamy klepać wszystkich nie oglądając się na to co zrobi reszta.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 22:40

Ci komentatorzy na ence sa żałośni....

cytat dnia ,, Fiorentina to nowotwór '' .

Ogólnie zero profesjonalizmu.

Co do meczu: inter nadal jest slaby ;p i nie jest zadnym zagrozeniem.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 22:44

Cabrini_idol pisze:Ci komentatorzy na ence sa żałośni....
cytat dnia ,, Fiorentina to nowotwór '' .
Ogólnie zero profesjonalizmu.
Oj już nie przesadzaj. Terlecki i ten drugi i tak moim zdaniem komentowali nieźle, a na pewno dużo lepiej niż wczoraj Ryczel. Ale to oczywiście tylko moja subiektywna opinia.

Jovetic? A fee, takiego go nie lubię. Słabo dziś zagrał, egoistycznie, wdawał się w niepotrzebne dryblingi. Bardzo dobrą zmianę dał Matias Fernandez. Cassano był dziś niesamowity, Milito mógł pyknąć piątaka

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 22:51

Mecz świetny szczególnie w pierwszej połowie. Dobre tempo, bramki, no i kilka okazji po których mogły paść gole (m.in. poprzeczka Milito)

Liczyłem, że Fiorentina postawi wyżej poprzeczkę i jeszcze na początku zapowiadało się na to. Stramaccioni jednak zdaje mi się odrobił pracę domową i rozpracował schematy Fiorentiny, bo fioletowi wiatru starali się narobić, ale niewiele z tego wynikało. Przez to Cuadrado wiele nie poszalał, Jovetic nieraz z potrojonym kryciem.

Żeby nie było, że przypadkiem wychwalam grę Interu. Poza początkiem meczu, gdzie zagrali rzeczywiście dobra piłkę i to trzeba im oddać - nie stworzyli sobie zbyt wielu sytuacji. Przynajmniej nie tak klarownych jak na początku spotkania. Dobre tempo, dużo walki, całkiem przyjemnie się oglądało choć liczyłem na inny wynik.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2012, 22:57

pumex pisze: Oj już nie przesadzaj. Terlecki i ten drugi i tak moim zdaniem komentowali nieźle, a na pewno dużo lepiej niż wczoraj Ryczel. Ale to oczywiście tylko moja subiektywna opinia.
Nie no fakt, wczorajszy komentarz nawet nie nadaje sie do telewizji regionalnej prowadzacej transmisje mistrzostw szkol gimnazjalnych.

Ale ja nie chce wybierac mniejszego zla, ja chce profesjonalnego komentarza. Tak cięzko znalezc w polsce profesjonalnego komentatora\ów?? Popatrzmy na Anglie ... Niemcy... tam naprawdę az chce sie ich sluchac. A nie typa, który sapie ze zmeczenia do mikrofonu.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2012, 10:54

Cabrini_idol pisze:Co do meczu: inter nadal jest slaby ;p i nie jest zadnym zagrozeniem.
A ja bym uwazal na ten Inter. Momentami pokazuja bardzo dobra gre i moga byc niebezpieczni. Sklad maja bardzo dobry i - wiem, ze to na chwile obecna kontrowersyjna opinia - moim zdaniem beda groźniejsi, niz Napoli. Co ogladam mecz Neapolitanczykow to graja przecietnie, nie maja wielkiej przewagi w meczu, nie stwarzaja sobie klarownych sytuacji na potęgę. Inter natomiast kiedy bardzo chce to potrafi zagrać bardzo, bardzo dobrze. Mają też ciekawą, mocną i wyrównaną kadre. Bedą grać coraz lepiej, dlatego trzeba liczyc na to, ze pogubią punkty w najblizszej kolejce z Milanem i dalej będą zdarzać im się wpadki.

Szkoda, że Viola nie ugrała punktu.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2012, 22:44

Jak Panowie i Panie oceniacie Derby Medionalu ? Moim zdaniem Inter powinien przegrać , lecz wiadomo w sporcie sprawiedliwości zazwyczaj jest bardzo mało.

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 15:37

Merdy na razie wygrywają po bramce Cassano :? Zaraz po strzeleniu zaczęli oszczędzać piłkę i w ogóle nie interesuje ich następna bramka. Grają w obronie podaniami. Strasznie nudnie. Liczę na Catanie, że wyrwą remis na San Siro

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 15:46

mazi12 pisze:Merdy na razie wygrywają po bramce Cassano :? Zaraz po strzeleniu zaczęli oszczędzać piłkę i w ogóle nie interesuje ich następna bramka. Grają w obronie podaniami. Strasznie nudnie. Liczę na Catanie, że wyrwą remis na San Siro
Nie liczyłbym na to, że przyjezdni urwą miejscowym jakiekolwiek punkty. Catania gra w tym sezonie fatalnie na wyjazdach, jeśli się nie mylę zanotowali 2 porażki i jeden remis w potyczkach wyjazdowych.

Zgodzę się co do tego, że inter może być groźny w tym sezonie, ale powiedzmy sobie szczerze, że do tej pory nie pokonali żadnego wymagającego rywala (milanu na tę chwilę do takich zespołów zaliczyć nie sposób). Ograli fiorentinę, ta jednak nie była w tym spotkaniu tym samym zespołem, który urwał nam punkty.

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 15:52

Może i Catania faworytem tego spotkania nie jest ale szanse na na punkt na pewno mają. Przed chwilą 85% sytuacji nie wykorzystał Izco. Zobaczymy co będzie w 2. połowie

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 15:55

A ja dalej zachodzę w głowę, jak Milan mógł dopuścić do wymiany z dopłatą Pazzini-Cassano :doh: Nie mając błysku w rozegraniu oddają Antonio i sprowadzają statycznego sępa, a Cassano w Interze nabija swoje statystyki. Naprawdę widać, jak wiele on daje Nerazzurrim w ataku. Obecnie trochę rekompensuje im utratę Eto'o i stawiam tezę, że bez Cassano Inter straciłby bardzo wiele

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 15:59

Po obejrzeniu pierwszych 45 minut mogę powiedzieć, że inter ma ogromne kłopoty z obroną ataków wyprowadzanych z prawej strony boiska. Catania przeprowadziła tamtędy trzy groźne akcje, gdzie przynajmniej jedna powinna zakończyć się bramką. Co ciekawe to Obi ma asekurować "Żabę", a sam Włoch gra w bloku defensywnym złożonym z Samuela i Jesusa. A teraz wyobraźcie sobie co Asa, Marchisio, Giovinco/Vucinić będą wyprawiali w tej części boiska w meczu z podopiecznymi MM :wink: Śmiech :prochno:

ODPOWIEDZ