Wszystko o AS Roma
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Specjalnie czekalem z komentarzem do przerwy, bo bylem przekonany, ze roma nadrobi. Zaza robi robote nie od dzis. W porownaniu z takim Gabbiadinim radzi sobie lepiej i to w niego powinnismy zainwestowac.
De Sanctis to pajac, zreszta we wszystkim, co soba reprezentuje. Poucza Buffona, a na boisku moze czyscic buty Skorupskiemu.
Jestem zaskoczony, choc do konca daleko. Potwierdza sie jednak to, ze Sassuolo gra dobrze z czolowka i remis z nami nie byl widocznie przypadkiem.
De Sanctis to pajac, zreszta we wszystkim, co soba reprezentuje. Poucza Buffona, a na boisku moze czyscic buty Skorupskiemu.
Jestem zaskoczony, choc do konca daleko. Potwierdza sie jednak to, ze Sassuolo gra dobrze z czolowka i remis z nami nie byl widocznie przypadkiem.
- Morgesztern
- Juventino
Dobra, przyznaje, że dopisywałem 3 pkt Romie. Obym się zawsze tak mylił.
Zaza mi imponuje
. Oby Sassuolo utrzymało wynik do końca
.
Zaza mi imponuje

- PlanetJuve
- Juventino
De Rossi ułatwia zadanie Sassuolo (czerwona)
Może teraz nieco dłużej będą się utrzymywać przy piłce.
- albertcamus
- Juventino
Po czerwonej De Rossiego to Sassuolo ciśnie, także nasza przewaga wzrosła po remisie do 4 pkt 

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Sassuolo koncertowo to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>;/
Aczkolwiek po wczorajszym meczu myślałem,że Roma dojdzie na 1pkt a zostają dalej 3:) Poza wyjazdem do Neapolu terminarz do marca jest bardzo przyjemny dla Juve
Aczkolwiek po wczorajszym meczu myślałem,że Roma dojdzie na 1pkt a zostają dalej 3:) Poza wyjazdem do Neapolu terminarz do marca jest bardzo przyjemny dla Juve

Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2014, 19:55 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- annihilator1988
- Juventino
Czy przypadkiem nie było spalonego? Ciekawe co na to "boski" rudi
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2014, 19:54 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG