Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 11:39

To już brzmi rozsądniej, jednak ja wciąż uważam, że jest w stanie zagrać przy Sarrim dużo lepszy od poprzedniego sezon. Mam wrażenie, że po prostu wciąż zbiera po uszach za swoją decyzję sprzed dwóch lat.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 11:54

Ja też uważałem że powrót Bonuca był błędem ale...narzekaliśmy na Benatię, po co nam on a jak odszedł to był lament bo w trybie awaryjnym ściągaliśmy Caceresa. Bonu przy Sarrim może się ogarnąć jak przy Conte. To teraz powinniśmy dać szansę Dybali, Coście ale Bonucciemu już nie ? Bonu nie zapomniał jak się gra a nawet tym powrotem potwierdził, że jest Juventino z charyzmą. Już to widzę co by się działo gdyby teraz odszedł za 30 mln, oj działoby się tu. Ale zapomniałem że De Ligt przychodzi, który może grać nawet w jednoosobowym bloku obronnym bo jest CR7 obrony a my wreszcie mamy postawić na ofensywę :ok:

Obrazek
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 11:59

Inna sprawa, że wszyscy już sobie życie pod De Ligta układają, a on nawet nie jest naszym zawodnikiem. :cooler:

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 12:06

MRN pisze:Bonu nie zapomniał jak się gra a nawet tym powrotem potwierdził, że jest Juventino z charyzmą.
On nie jest żadnym Juventino. Wrócił, bo się okazało, że projekt Milanu to śmiech na sali i tyle. Potem odgrywa scenki miłości, że tęsknił za domem. Strzelił bramkę Juve i mało się nie zesrał z radości. Taki z niego Juventino.

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 12:09

MRN pisze: Bonu nie zapomniał jak się gra a nawet tym powrotem potwierdził, że jest Juventino z charyzmą.
legenda Juve po prostu :facepalm:

Bez Chielliniego jest nikim. To gdy brakuje Giorgio wszystko się sypie. Bonuc gra u nas już tyle lat a nigdy nie pokazał, że można na nim polegać,bo nie raz w kluczowych momentach sezonu zawodził. Chiellini,De Ligt to prawdziwi liderzy i do nich się powinno dobierać graczy a takich jak Bonucci pozbywać bez żalu,bo czas BBC już minął. Przejście do Milanu i powrót z podkulonych ogonem to inna kwesta lecz ciągle na jego niekorzyść.

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 12:22

Juventino?
Obrazek
Kapitan zasrany, top obrony: , :uklon:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 12:30

No dobra, przesadziłem z Juventino ( w sumie zajechało hipokryzją ode mnie bo i Conte nie jest Juventino ). Ale kogo widzicie na jego miejsce ? Jeżeli Manolas naszym nie pasuje bo coś z charakterem nie tak to już wolę Bonucciego. Mamy się wzmacniać a nie osłabiać ale widocznie Sarri uważa Bonucciego za ważny element drużyny. Pozostaje zaufać zarządowi, nie spodobał mnie się transfer Spiny ale oni prawdopodobnie wiedzą lepiej a Partici nie spierniczy swojego pierwszego mercato. Już nie raz pokazywali, że wiedza co robią - sprzedadzą Bonu - ok, płakał nie będę...Bonu zostanie, to ok, tym bardziej płakał nie będę.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 12:37

Ja od razu pisałem, że w żadne transfery Bonusa nie wierzę. Ten gość zauważył, że u nas ma swój habitat, znakomitych kolegów (którzy w razie czego będą mu dupę ratować; w Milanie miał być liderem i pokazał "klasę"), puchary niemal już z urzędu do gabloty, dobre pieniądze i jest w Italii. Szanse ma mizerne, ale niech treningami zasłuży na grę co jakiś czas i niech nie będzie to jedynie wymuszone kontuzją Giorgio. Może Sarri go ogarnie.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 12:44

Nadzieja w tym, że go ogarnie ale gorzej dla Bonu jeżeli Rugani przy Sarrim wypali. Jeżeli Rugani wypali a Bonuc się nie ogarnie to pójdzie na ławkę a wiadomo, że z rolą rezerwowego Bonu się nie pogodzi. Problem w tym, że w poprzednim sezonie Bonucci nie miał konkurencji i miał stały plac gry. Teraz będzie on, Kielon, De Ligt, Demiral, Rugani i to już zacna konkurencja a wszyscy grac nie będą a to może działać tylko na naszą korzyść. Sam liczę na to, że przy nowym trenerze wszyscy odżyją ale bez żalu pozbyłbym się Dybali. O Cancelo nie wypowiem się bo tak naprawdę nie wiem w czym tkwi problem ale jeżeli to prawda, że dymy w szatni to jak najbardziej out...

Obrazek
Profesor

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 12:54

Dla przypomnienia - Bonucci ma umowę do 2023

:hi:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 13:21

Jutro ogłoszenie De Ligta czy De Ligta i Rabiota ?

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 13:23

Drugiego kompletu koszulek.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 13:46

Ponoć Pogba miał poprosić Ole Gunnara S. o możliwość odejścia z ManU.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 14:05

Deszczowy przeglądaj uważnie forum, zanim wrzucisz takiego kwiatka w dziale informacji. ;)

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2019, 14:16

mrozzi pisze:Deszczowy przeglądaj uważnie forum, zanim wrzucisz takiego kwiatka w dziale informacji. ;)
Upały, co Pan zrobisz :D :D

Zablokowany