Mercato (Zima 2017)
- kawek
- Juventino
Ponoc chłopak jest fanem Juve nie widziałem go w akcji ale nie wydaje mi się realnym wzmocnieniem prawej strony. W to okno Atalanta może wytrqnsferowac zawodników na 100 mln a już ponoć kolejni 18 latkowie zagrali w meczu ligowymkubraczek pisze:
Agent Andrea Conti (młody bramkarz Atalanty) zdaje się "puszczać" do nas oko. Podobno jest obserwowany przez kilka klubów, ale sam uważa, że jego klient przydałby się Juventusowi. Jakiś czas czytałem, że również my się jemu przyglądamy.
- Robaku
- Juventino
przebite blachy?RICTOR pisze:Kessie został przez naszych kategorycznie odrzucony z powodów charakterologicznych (nie pytajcie o co konkretnego chodzi bo sam nie wiem) i nie dołączy nigdy do Juve. Dobre info potwierdzone przez kilka poinformowanych osób, m.in. Agrestiego.
W kwestii przypomnienia, okienko we Włoszech trwa do 23 jakby ktoś się zastanawiał.
Conti to boczny obrońca, który kocha Juve - tak mówił jego agent z miesiąc temu, zaznaczajac za zainteresowani nim są Roma, Inter itp.
Lynco czy jak to się tam nazywa z Sao Paolo to ew. jakbysmy chcieli robic deal z Hernanesem. Gazetta podaje, ze jednak Brazol zostaje.
Luca Momoli podał, że Mino powiedział ze ws. Kean będize odnowienie.
Ofiicjalnie Romagna z Novary idzie do Bresci.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2017, 19:50 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Kessi to typowy fizyczny wyrobnik może naszym to nie odpowiada i dlatego go odpuszczamy. Paredes to zupełnie inny typ gracza.
Tak w ogóle to ktoś śledziu murzynka z Atalanty na bieżąco? Był na niego bum na początku sezonu jak strzelał bramki i obecnie cisza.
Tak w ogóle to ktoś śledziu murzynka z Atalanty na bieżąco? Był na niego bum na początku sezonu jak strzelał bramki i obecnie cisza.
- Vincitore
- Juventino
Dla mnie to taki Cuadrado środka pola, ale ten z czasów Fiorentiny. Bardzo elektryczny z niezłym dryblingiem, waleczny, ale jeszcze niespecjalnie ulepiony taktycznie. Gdyby trafił do Juventusu to podejrzewam, że zadebiutowałby przez to dopiero po pół roku.Poprostu pisze:Kessi to typowy fizyczny wyrobnik może naszym to nie odpowiada i dlatego go odpuszczamy. Paredes to zupełnie inny typ gracza.
- Robaku
- Juventino
LdGs podał, że DeCeglie odrzucił Pise, Ternane i Brescią, więc Juve sie wkurzyło - nie mam pojęcia w jaki sposób się wkurzyło, ale trochę to słabe ze strony DJ. Szczęsliwie okienko w Rosji, Turcji jeszcze otwarte wiec moze jakas szansa jest.
DiMarzio podał, że Crotone zaproponowało Juve wypożyczenie Keana.
z naszej primki M'Pinda wypozyczony do Ascoli.
DiMarzio podał, że Crotone zaproponowało Juve wypożyczenie Keana.
z naszej primki M'Pinda wypozyczony do Ascoli.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2017, 20:51 przez Robaku, łącznie zmieniany 2 razy.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Ciekawa sytuacja z Mandragorą, chłopaka chce kilka klubów z Serie A a Juve nie chce go wypożyczyć. Zastanawiam się czy to jest chęć pilnowania jego powroty do formy po kontuzji i wypożyczenie go w lecie kiedy będzie w 100% gotowy, czy może chłopak jest po prostu brany pod uwagę do gry.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Właśnie dziś zastawiałem się, co z nim. Dla takiej Pescary byłby idealny, bo może im pomóc w utrzymaniu i dobrze zna ten klub. No ale z drugiej strony zainwestowaliśmy w chłopaka 6 mln + 6 mln ewentualnych bonusów i na pewno nie chcemy, żeby po tak poważnej kontuzji jakiś klub nam go "zepsuł". Jakbyśmy go brali już teraz pod uwagę, to nie sprowadzalibyśmy Rincona.19 pisze:Ciekawa sytuacja z Mandragorą, chłopaka chce kilka klubów z Serie A a Juve nie chce go wypożyczyć. Zastanawiam się czy to jest chęć pilnowania jego powroty do formy po kontuzji i wypożyczenie go w lecie kiedy będzie w 100% gotowy, czy może chłopak jest po prostu brany pod uwagę do gry.
Btw. zauważyliście, że wraz z odejściem Evry pozbyliśmy się ostatniego Francuza w naszej drużynie? Był Evra, Pogba i Coman, a teraz nie ma ani jednego.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Żeby była jasność nie twierdze że Mandragora miałby być poważnie brany pod uwagę przy ustalaniu składu. Uważam, że może zaliczyć kilka spotkań od końca marca do końca sezonu. Chłopak jest po poważnej kontuzji i lepiej go spokojnie wprowadzać, a w tych słabszych klubach mógłby być zbytnio eksploatowany. Gdy będziemy mieli pewniejszą sytuację w lidze to tych szans Mandragora może kilka dostać pod koniec sezonu.
- kubraczek
- Juventino
Skąd takie info? Gazzetta potwierdziła to co pisano wcześniej. Chcieliśmy pozbyć się Hernanesa, ale znowu powiedział "nie", chociaż Sao Paolo ma nadzieję, że zmieni decyzję. Wszystko wskazuje na to, że będziemy się z nim męczyć jeszcze 1.5 rokuRobaku pisze: Lynco czy jak to się tam nazywa z Sao Paolo to ew. jakbysmy chcieli robic deal z Hernanesem. Gazetta podaje, ze jednak Brazol zostaje.

@19, masz rację. Jest obrońcą

Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Robaku
- Juventino
ale skad jakie info? takie, ze Hernanes u nas zostaje np własnie z Gazetty, sam to podałeś, CZy to, że Lynco w synergii z Hernanesem - ktoś tam wcześniej wrzucał - prawdopodobnie jakieś źródła południowoamerykańskie, że ma to być podobny deal jak z Boca, bo Sao Paolo nie chce płącić.kubraczek pisze:Skąd takie info? Gazzetta potwierdziła to co pisano wcześniej. Chcieliśmy pozbyć się Hernanesa, ale znowu powiedział "nie", chociaż Sao Paolo ma nadzieję, że zmieni decyzję. Wszystko wskazuje na to, że będziemy się z nim męczyć jeszcze 1.5 rokuRobaku pisze: Lynco czy jak to się tam nazywa z Sao Paolo to ew. jakbysmy chcieli robic deal z Hernanesem. Gazetta podaje, ze jednak Brazol zostaje.![]()
DiMarzio podaje, że ciśniemy dalej z młodymi włochami i teraz na celu Fabio Castellano 18 letni środkowy pomocnik z Bergamo...
- kubraczek
- Juventino
To że Lyanco może przyjść przy ewentualnym odejściu Hernanesa do SP? Przed chwilą czytałem informacje z brazylijskich mediów i tam pisali jedynie o tym, że złożyliśmy ofertę za Lyanco, ale nie było słowa, że jest to ściśle związane z Hernanesem. Jego agent potwierdził, że złożyliśmy ofertę, ale nie było już wystarczająco dużo czasu na przeprowadzenie tej operacji. Dodał również, że strony są otwarte na ten transfer i będzie on dalej omawiany.Robaku pisze:ale skad jakie info? takie, ze Hernanes u nas zostaje np własnie z Gazetty, sam to podałeś, CZy to, że Lynco w synergii z Hernanesem - ktoś tam wcześniej wrzucał - prawdopodobnie jakieś źródła południowoamerykańskie, że ma to być podobny deal jak z Boca, bo Sao Paolo nie chce płącić.kubraczek pisze:Skąd takie info? Gazzetta potwierdziła to co pisano wcześniej. Chcieliśmy pozbyć się Hernanesa, ale znowu powiedział "nie", chociaż Sao Paolo ma nadzieję, że zmieni decyzję. Wszystko wskazuje na to, że będziemy się z nim męczyć jeszcze 1.5 rokuRobaku pisze: Lynco czy jak to się tam nazywa z Sao Paolo to ew. jakbysmy chcieli robic deal z Hernanesem. Gazetta podaje, ze jednak Brazol zostaje.![]()
Jestem ciekaw czy temat Hernanesa wyszedł przy okazji Lyanco czy było odwrotnie.
Motoryzacja to nasza pasja - https://moto-przestrzen.pl/
- Robaku
- Juventino
Dzisiaj rano jakąs taką notkę czytałem, w każdym razie tym zawodnikiem zainteresowane jest pół Europy. Liverpool,Chelsea i ktoś tam jeszcze.
DiMarzio pisze,że ten młodziak z Bergamo to w zasadzie już nasz jest.
DiMarzio pisze,że ten młodziak z Bergamo to w zasadzie już nasz jest.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
http://www.fcinternews.it/il-resto-del- ... orte-84160
Czy ja dobrze rozumiem, że niby Balotelli w Juve? :lol:
Ponoć Raiola oferował go Romie, ale średnio byli zainteresowani.
U nas nie wytrzymałby psychicznie w roli rezerwowego.
Szkoda, że taka pusta głowa, bo wciąż w miarę młody, za free w to lato, strzela piękne bramki i robi fajne akcje w tej Francji:
Ponoć Raiola oferował go Romie, ale średnio byli zainteresowani.
U nas nie wytrzymałby psychicznie w roli rezerwowego.
Szkoda, że taka pusta głowa, bo wciąż w miarę młody, za free w to lato, strzela piękne bramki i robi fajne akcje w tej Francji:
- Vincitore
- Juventino
Nie wchodź na takie stronyCrunny pisze:http://www.fcinternews.it/il-resto-del- ... orte-84160

Ten młody z Atalanty ponoć nowy Pirlo, ale ilu już takich było...
- Szilgu
- Juventino
http://transfery.info/97505,oficjalnie- ... -w-bolonii
Kojarzy ktoś gościa?
Wiem, że mało ważny transfer, ale nie widziałem nigdzie o nim nawet kawałka komentarza.
Kojarzy ktoś gościa?
Wiem, że mało ważny transfer, ale nie widziałem nigdzie o nim nawet kawałka komentarza.