Wszystko o Interze
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nieprzypadkowo są autorami tekstów typu "porażka, której nie możemy się wstydzić" po 0-3 z Napoli. Wrócili na swoje miejsce, skala adekwatna.jarmel pisze:Taka ciekawostka, na fcinter po przegranym meczu u siebie 0:2 redaktorzy dają piłkarzom oceny 6-7 :-D
- Tharp
to juz przestalo byc smieszne, to jest po prostu zalosne. Teraz kazda druzyna, ktora przyjezdza na san siro, wie ze ma 3 punkty w kieszeni. Do czego to doszlo.
- baka
- Juventino
Jednak jakaś sprawiedliwość na tym świecie jest. Tylko najgorsze jest to , że kiedy merdy dostają od każdego to źle wpływa na całe Serie A...Tharp pisze:to juz przestalo byc smieszne, to jest po prostu zalosne. Teraz kazda druzyna, ktora przyjezdza na san siro, wie ze ma 3 punkty w kieszeni. Do czego to doszlo.
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma co się dziwić skalą, oni żyjąc w tym swoim niebiesko-czarnym świecie uważają, że skład mają porównywalny z Juventusem i powinni jak równy z równym walczyć o mistrza. Tak patrząc na ich skład to każdy zawodnik byłby za słaby na pierwszą jedenastkę Juve.
Z Juventusem od 1997 roku.
- Nedved1983
- Juventino
dziś wylewają na nas same pomyje. mam nadzieję że inter dostanie z 4-5:0 i będę mógł zobaczyć minę tego dziennikarzyny po meczu.Ivory pisze:Ja dziękuje, znowu studio na ence, znowu Kołodziejczyk!
Kołodziejczyk + Ryczel + siwy + Cassetti = żenada
- Szilgu
- Juventino
Valero miał chyba trzy beznadziejne straty, za każdym razem groźna kontra (jedna zakończona bramką).
Przed meczem stawiałem na Viole.. szkoda, że tak kiepsko im idzie w defensywie. Gdyby Milito lepiej się zachował, mogłoby być 4-0.
Ooo 2-1
Przed meczem stawiałem na Viole.. szkoda, że tak kiepsko im idzie w defensywie. Gdyby Milito lepiej się zachował, mogłoby być 4-0.
Ooo 2-1

- De Rossi
- Juventino
Fajny mecz. Tu jeszcze może być zarówno wygrana Fiorentiny, czy pogrom. Chciałbym jeszcze kiedyś zobaczyć Cassano przygotowanego fizycznie jak za czasów Sampy, gdy trenerem był Mazzarri. Niesamowity gracz, nie jest w pełni sił, a wyłożył 3 świetne piłki Milito, świetnie dośrodkowywał z rożnych i strzelił bramkę. Umiejętności zastawienia się nie będę komentował, bo tym on od 1410 imponował.
Ostatnio zmieniony 30 września 2012, 21:38 przez De Rossi, łącznie zmieniany 2 razy.

- Szaq
- Juventino
Bardzo dobry mecz z obu stron. Ze strony Fiorentiny tragiczny Borja Valero, walczący, ale chimeryczny Ljajić i wyjątkowo słaby dziś Cuadrado. Podanie Pizarro cudowne. Widać, że Joveticiovi bardzo zależy, żeby dziś strzelić. Inter jak dobry bokser czeka, by w odpowiednim momencie wyprowadzić mocny cios. Gdyby wykorzystali wszystkie swoje sytuacje byłoby już po meczu. Mam nadzieje, że fiołki się zepną i utrą nosa interowi.