Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Również bardzo mi smutno, że zabawa nam ,,się kończy''. Pomysł byś i dalej jest świetny. Każdemu przypadł do gustu, chętnych było wielu. Jak się jendak okazało, co dobre to się szybko kończy :? Naprawdę szkoda, to była bardzo ciekawa forma, byśmy się bliżej poznali. Alfabety są naprawdę ciekawe. Miałem to szczęście, że mogłem to zainagurować. Brawo dla Sarsika za pomysł, jak i ostanią decyzję o zawieszeniu zabawy. Trudno, po ciuchu jednak liczę, że coś odżyje...

- white_wolv
- Juventino
Hola,hola Panowie.Obiecalem ze napisze?Obiecalem?
No wiec napisalem.
Przykro mi ze to trwalo tak dlugo.Poczatkowo wygranie ankiety nalozylo mi sie z podjeciem pracy..pozniej spalila mi sie plyta glowna i przez ponad 3tygodnie bylem bez komputera co dodatkowo opoznilo zakonczenie prac nad alfabetem.
Ale przez ostatni tydzien,korzystajac z wolnych chwil przysiadlem i udalo mi sie skonczyc..cale szczescie natchnienie tez dopisalo.
Zapraszam do lektury i czekam na komentarze.
Alfabet mozecie przeczytac >TUTAJ<
No wiec napisalem.
Przykro mi ze to trwalo tak dlugo.Poczatkowo wygranie ankiety nalozylo mi sie z podjeciem pracy..pozniej spalila mi sie plyta glowna i przez ponad 3tygodnie bylem bez komputera co dodatkowo opoznilo zakonczenie prac nad alfabetem.
Ale przez ostatni tydzien,korzystajac z wolnych chwil przysiadlem i udalo mi sie skonczyc..cale szczescie natchnienie tez dopisalo.
Zapraszam do lektury i czekam na komentarze.
Alfabet mozecie przeczytac >TUTAJ<
- Gibon
- Juventino
Ciesze się, że zabawa ma szansę przetrwać, gdyż też chętnie wziąłbym w niej udział. Przy nadarzającej się okazji prosiłbym więc o uwzględnienie Parówy w ankiecie. :roll:
white: Alfabet naprawdę daje radę!
Warto było czekać. Zmotywował mnie on do napisania własnego, gdyż chciałbym z pewnymi zagadnieniami pośrednio popolemizować wyrażając swoje poglądy.
white: Alfabet naprawdę daje radę!

- gosciu_Muranista
- Juventino
a może poprostu zróbcie tak żeby ci co np.mają alfabet w części bądź całości niech zgłoszą się do sarsika i na tej podstawie on zrobi ankietę a uzytkownicy wybiorą kto ma dać swój alfabet. W ten sposób zabawa nie zostanie przerwana a ci co nie mają alfabetu a chcieliby wziąść udział będą mieli czas na jego zrobienie a potem włączenie się do zabawy.
Tak więc jest już kandydatura Par00wy i możecie przyjąc moją kandydature a kolejne osoby napewno się znajda.
Tak więc jest już kandydatura Par00wy i możecie przyjąc moją kandydature a kolejne osoby napewno się znajda.
- Sarsik
- Juventino
Cieszę się, że white_wolv uratował zabawę, pokazał, że jeszcze komuś zależy. Pomysł 'gościa', jakoby do ankiety zgłaszały się osoby, które już mają skończony bądź napoczęty alfabet, wydaje mi się dobry, o ile takie osoby się w ogóle znajdą. Swego czasu (dawno temu) kolega BOOM pisał, że już zaczął pisać alfabet, ale widocznie nie ma ochoty go skończyć, mimo że mógł go zamieścić nawet bez wygrania ankiety. Cóż.
Nowa ankieta powinna się pojawić pojutrze (dziś już późno, jutro z kolei idę na mecz kadry). Będą w niej na pewno Siewier, Par00wa i gosciu. 4 osoba niech się zgłosi w tym temacie, bo jak nie, to trzeba będzie dokoptować kogoś, kto już brał udział w ankiecie. Ja już na siłę uszczęśliwiać nikogo nie zamierzam.
Nowa ankieta powinna się pojawić pojutrze (dziś już późno, jutro z kolei idę na mecz kadry). Będą w niej na pewno Siewier, Par00wa i gosciu. 4 osoba niech się zgłosi w tym temacie, bo jak nie, to trzeba będzie dokoptować kogoś, kto już brał udział w ankiecie. Ja już na siłę uszczęśliwiać nikogo nie zamierzam.
I need a girl that I can train.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
leniup extra alfabecik :] zgadzam się z Tobą w wielu kwestiach poruszonych w alfabecie, mamy wiele wspólnego
na prawde jestem pod wrażeniem alfabetu.
Alfabet white_wolv'a również bardzo dobry. Ogólnie widac, że poziom tematu ciąle bardzo wysoki. Oby tak dalej. Licze na to, że alfabety dwóch kolegów, którzy umieścili je jako ostatni zmobilizuje reszte i wkrótce będziemy mogli podziwiać kolejne świetne teksty. Zabawa jest bardzo fajna i szkoda by było, gdyby tak szybko musiała się skończyć...

Alfabet white_wolv'a również bardzo dobry. Ogólnie widac, że poziom tematu ciąle bardzo wysoki. Oby tak dalej. Licze na to, że alfabety dwóch kolegów, którzy umieścili je jako ostatni zmobilizuje reszte i wkrótce będziemy mogli podziwiać kolejne świetne teksty. Zabawa jest bardzo fajna i szkoda by było, gdyby tak szybko musiała się skończyć...
- Alexxxxx
- Juventino
Kiedy wreszcie ja z Maggie wrócimy do ankiety
Miało to nastapić wkrótce, a czas mija i mija. Zapas coca-coli i pepsi nam sie kończy. Polece reklamą "Odcieliście nas od ankiety bez rozpatrzenia reklamacji
Jesteście nam winni odszkodowanie" :rotfl: Mam nadzieje, że niedługo wrócimy na liste przebojów
Gratuluje wszystkim poprzednich a(na)lfabetów 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Sarsik
- Juventino
No dobra, znalazłem chwilkę, więc zamieszczam kolejną ankietę. Cieszą mnie kolejne alfabety, ale cały czas jeszcze kilka osób z nimi zwleka. No ale dobra...
Nowa ankieta:
Siewier
Par00wa
gosciu
Alexxxxx
Nowa ankieta:
Siewier
Par00wa
gosciu
Alexxxxx
I need a girl that I can train.
- mnowo
- Qualità Juventino
Wow, dawno nie zagladalem do tego tematu, a tu prosze! Mam do przeczytania 2 nowe alfabety..!
No i bardzo dobrze, moze cos ruszy do przodu. Czekam na nowa ankiete, bo na razie umieszczona jest jeszcze stara.. kiedy budiet nowa??
I jeszcze jedno: Obywatelu Sarsik, zglaszam sie jako kandydat do ankiety
uwzglednij mnie, prosze, w nastepnych edycjach.

I jeszcze jedno: Obywatelu Sarsik, zglaszam sie jako kandydat do ankiety

- kornknot
- Qualità Juventino
white_wolv teraz juz nie dziwie sie czemu sie nie moglismy w watku dogadac, jesetes calkiem inny niz ja
Az glupio mi mowic to ale bardzo mi sie spodobal alfabet i chetnie wezme w nim udzial bo akurat mam wakacje
Z gory dzieki za uwzględnienie mnie

Az glupio mi mowic to ale bardzo mi sie spodobal alfabet i chetnie wezme w nim udzial bo akurat mam wakacje

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cieszę się, że zabawa wreszcie znów zaczyna ruszać. co do alfabetów leniupa i white_volfa, jak każdy są świetne. Dochodzę do wniosku, że nie da sie napisać złego ,neiciakwego alfabetu, ponieważ tu odkrywamy samych siebie, a to musi interesować innych. Więc gadanie, że ktoś na tle kogoś wypada blado nie ma sensu
Liczy się treść pisana od serca.
Wracając jednak do ostanich 2 alfbetów, więcej łączy mnie z white_wolfem
Szczególnie jeśli chodzi o nałogowe słuchanie muzyki, coprawda innej, ale ja też bez niej 30 minut nie wytrzymam, wręcz umieram
Tak samo jak kolega, gdy tylko siądę do kompa, odrazu klikam na listę w winnpamie
Oba alfabety jak powiedziałem, bardzo dobre! Gratulacje chłopaki!
Co do nowej ankiety. Bardzo silna stawka!! Chciałbym przeczytać alfabety wszystkich osób, i po jekimś czasie jest to w sumie możliwe. Póki co nie ukrywając powiem, że zagłosowałem na Par00w'ę. W gruncie rzeczy dopiero ostanio zaczął się regularnie udzielać na forum. Jestem wielkim zwolennikiem jego postów, naprawdę podziwiam Cię, potwierdzasz regułę, że nie trzeba mieć wielkiego stażu na forum, by być wyróżniającą się postacią. Bardzo chciałbym przeczytać Twój alfabet.
Wracając jednak do ostanich 2 alfbetów, więcej łączy mnie z white_wolfem

Oba alfabety jak powiedziałem, bardzo dobre! Gratulacje chłopaki!

Co do nowej ankiety. Bardzo silna stawka!! Chciałbym przeczytać alfabety wszystkich osób, i po jekimś czasie jest to w sumie możliwe. Póki co nie ukrywając powiem, że zagłosowałem na Par00w'ę. W gruncie rzeczy dopiero ostanio zaczął się regularnie udzielać na forum. Jestem wielkim zwolennikiem jego postów, naprawdę podziwiam Cię, potwierdzasz regułę, że nie trzeba mieć wielkiego stażu na forum, by być wyróżniającą się postacią. Bardzo chciałbym przeczytać Twój alfabet.

- Gibon
- Juventino
Gdyby fizycznie odzwierciedlić moc, z jaką mnie zaszczyt kopnął, bym co najmniej przez miesiąc nie mógł siąść na dupie. ;-) Dzięki za te słowa [naprawdę miło usłyszeć taki komplement od osoby, która, od kąd sięgam pamięcią, swoimi wypowiedziami wzbudza zainteresowanie czytelników], a ze swojej strony postaram się, aby mój ewentualny alfabet Was zaciekawił.dragon pisze:Jestem wielkim zwolennikiem jego postów, naprawdę podziwiam Cię, potwierdzasz regułę, że nie trzeba mieć wielkiego stażu na forum, by być wyróżniającą się postacią. Bardzo chciałbym przeczytać Twój alfabet.