Najlepszy piłkarz Juve wszechczasów to....??
- misz3u_10
- Juventino
zdecydowanie platini. Kazdy klub ma pilkarza ktory symbolizuje jakis pilkarz. milan ma maldiniego, ajax ma van bastena albo cruffa, a juve wedlug ma platiniego, choc szczerze mowiac to moze nie najwybitnijeszego zawodnika ale kreujacego sie na symbol juve staje sie powoli Del Piero, ale nie mozna mowic ze juz nim jest, jeszcze mu troche latek pozostalo do ogrania 

juve_for_ever
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Kiedys Platini.... Kiedys Zidane... Teraz Alex i Buffon :-D

- Chali9
- Juventino
Według mnie to Alex Del Pierp ale było wielu świetnych zawodników w Juve. Ze starszych czasow to Platini i Boniek> następnie Viali Ravanelli i Baggio>a teraz ALEX Nedved Zambrotta i Camoranesi świetnie grają
Ale nie zapominajmy że mamy jeszcze Buffona, Kyóry co rok zgarnia nagrode za najlepszego bramkarza świata. Uważam , że obecny skład Juve jest najmocniejszy i, że nim możemy podbić Europe
. ALE SĄDZE ŻE W PRZYSZŁOSCI NAGRODA ZA PIŁKARZA WSZECHCZASÓW MOŻE TRAFIĆ TYLKO DO JEDNEGO PIŁKARZA< ZLATANA IBRAHIMOVICA> OM JEST ŚWIETNY, JUZ TERAZ UWAZANY JEST ZA JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH NAPASTNIKÓW NA ŚWIECIE, AMA DOPIERO 22 LATA. JA GO KOCHAM I DLA MNIE JEST NAJLEPSZY
[/b]

- matteo
- Juventino
Musze stwierdzic z ogromnym zadowoleniem ze w Juve nie mozna wybrać najlepszego piłkarz!!! Praktycznie wszyscy którzy grali, grają i beda grac w Starej Damie są najlepsi!! Na uznanie jednak według mnie zasługują: Zoff, Buffon, Platini, Boniek, Baggio i Del Piero!!!!
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!
- SonGopik
- Juventino
Moim zdaniem
BUFFON
Prawda, ze jestem mlody i wielu legend tj. Platini, Zoff itp. to nawet w telewizji nie widzialem, ale mysle, ze od Buffona lepsi nie byli. Gigi utrzymuje juz przez dlugi czas swietna forme i uwazam, ze zasluguje na miano najlepszego pilkarza Juve wszechczasow. Pozatym niezapominajmy, ze pozycja bramkarza jest najtrudniejsza na boisku, bo nawet jeden blad moze odebrac zwyciestwo druzynie.
BUFFON
Prawda, ze jestem mlody i wielu legend tj. Platini, Zoff itp. to nawet w telewizji nie widzialem, ale mysle, ze od Buffona lepsi nie byli. Gigi utrzymuje juz przez dlugi czas swietna forme i uwazam, ze zasluguje na miano najlepszego pilkarza Juve wszechczasow. Pozatym niezapominajmy, ze pozycja bramkarza jest najtrudniejsza na boisku, bo nawet jeden blad moze odebrac zwyciestwo druzynie.
- Deni
- Juventino
- minister_acm
- Milanista
BONIEK:) i tylko dlatego że to Polak<lol>
FORZA MILAN:D
- Chip
- Juventino
Dla mnie jednak najlepszym zawodnikiem wszech czasów w Juve jest Alessandro Del Piero. Nie chodzi tylko tutaj o jego grę, chodzi też o przywiązanie do klubu co się wiąże również z ogromną miłością Alexa do Juve. Zaraz po Del Piero jest Michel Platini.Chociaż w Juventusie nie brakowało wielkich zawodników takich jak: Zoff,Scirea,Rossi,Bettega,Boniek,Zidane,Ravanelli czy Vialli.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- bianconero
- Juventino
najlepszym był zdecydowanie Platini,dobry był tez Baggio,ale teraz jest Del Piero!