Nowy zarząd?
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 58 razy
Taka pacynka, zasłona dymna Comoliego. Będzie miał tyle do powiedzenia co Ferrero. Może chociaż będzie się lepiej ubierał na mecze, co by z prezydentem, nie wyglądali jak para beneficjentów programu "bezdomni na trybuny"
AI Comoliego bardziej.
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Może to i lepiej bo gość w swoim życiu, poza ciepłymi bułeczkami w sobotni poranek wiosną 2024, dobrego zakupu nie zrobił nie licząc De Wintera i Dragusina, których znał na wylot z pracy w Juve.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 217 razy
Jestem zdania co @Maly i nie rozumiem jak taki kasztan może być DSem w Juve. Kiedyś jak były ploty, narzekaliśmy na potencjalnego SAlihamidzicia, mamy więc jakiegoś no nama z Genoi.

- 19
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Zgadzam się, że on nie powinien być w Juventusie, ale to tylko tytuł DS, z tego co wczoraj czytałem ma zajmować się skautingiem i młodymi piłkarzami. Za transfery i decyzję odpowiada Comolli i to martwi.
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Być może to po prostu powrót do tego co robił w Juve jak był w skautingu z jakąś większą rolą, tylko bardziej prestiżowe stanowisko dostał i pewnie większy hajs.
Ogólnie paru młodych zdolnych grajków z Huijsenem i Soule na czele przyszło akurat w okresie gdy był skautem. Pewnie jakiś udział przy tym miał. Genoa jednak z jakiegoś powodu go na tego DS wzięła, ale się na to stanowisku nie nadawał. Podobna historia z Tognozzim, które siedzi teraz w Rio Ave po niezbyt udanej przygodzie w Grenadzie.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A kiedyś nie było podobnie? Paratici wyszukiwał i proponował nazwiska Marottcie, a ten negocjował i decydował ile wyłożyć na kogo będzie warto (stąd tak często kiedyś kończyliśmy z alternatywą alternatywy na daną pozycje
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"