Mercato (Zima 2017)
- CzeczenCZN
- Juventino
A czy Witsela i Fabregasa moglibyśmy ich 2 zgłosić do CL, czy tylko 1 z nich?
- Wesoł
- Juventino
Generalnie pojawiło się u nas przy okazji określania stylu gry Marchisio sprzed kilku lat. Oddawało to zarówno cechy za które miał tu grupkę hejterów, którzy mu zarzucali że jest niewidoczny, znika na długie etapy meczu, a jednocześnie pasowało do tego że potrafi się znienacka pojawić gdzieś w polu karnym żeby zadać zabójczy cios.ForzaItanimulli3vujcm pisze:No to w takim razie poproszę o wyjaśnienie slangowo-forumowego pojęcia NinjaStyle.
Możesz tego używać i negatywnie i pozytywnie, na zasadzie "Ech, znowu włączył tryb ninja i jest niewidoczny" i "Ach, uwielbiam te jego ninja wejścia w pole karne".
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
OK, dzieki (rowniez Aruziniemu i Panu z Juanem Martinem w awku). Czyli b2b.wagner pisze:Gladbach gra 4-2-3-1, a Dahoud gra w dwójce defensywnych pomocników. Bardzo dobrze radzi sobie w ofensywnie. Właściwie zachowuje świetną równowagę w grze obronnej jak i podczas ataku swojej drużyny, jakbym miał go do kogoś porównywać kogo na pewno znasz to taki Vidal początków gry dla Juve. Chodzi oczywiście o wspomnianą równowagę, bo jeśli chodzi o destrukcje to przypomina mi bardziej Khedire (dobre ustawienie się) jeśli już tak na siłę chcemy dokonywać porównań. Ruchliwy zawodnik, bardzo elastyczny, dobry balans ciałem.Jacky pisze:Syryjczyk, to tak wlaciwie na jakiej dokladnie gra pozycji w tej Borussi i na jaka by sie do nas najbardziej nadawal?
PS: Oczywiście uprościłem to najbardziej jak mogłem.
Jo tyż. I chyba nie jest to wcale takie nierealnepablo1503 pisze:Witsel i Fabregas.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- CzeczenCZN
- Juventino
Tak, ale ilu? Jeden czy więcej? Inter pozyskał zimą 2 lata temu Podolskiego oraz Shaqiriego i mógł zgłosić tylko 1 (słownie jednego) z nich do dalszej fazy rozgrywek LE.Marat87 pisze:Panowie, co najmniej raz na miesiąc jest poruszana sprawa tego, kto może grac w LM. Nie mogą grać tylko ci, którzy grali w grupie.
- Makiavel
- Juventino
Ponoć Rooney na wylocie z ManU. Miło by było przywitać go u nas.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Boshh... Wylatuje jeszcze wczoraj, Ryanairem.Makiavel pisze:Ponoć Rooney na wylocie z ManU. Miło by było przywitać go u nas.
Pomijam już to, że Rooney jest po prostu za słaby na obecny Juventus, a jak rozumiem miałby grac u nas w pierwszym składzie.devilpage.pl pisze:Jose Mourinho poinformował Wayne'a Rooneya, że kapitan Manchesteru United musi opuścić klub, jeśli chce grać w każdym meczu – czytamy w dzienniku The Sun.
Mourinho nie zamierza sprzedawać Rooneya, ale dał Anglikowi do zrozumienia, że ten nie będzie już automatycznym wyborem przy ustalaniu wyjściowego składu Manchesteru United.
- CzeczenCZN
- Juventino
Według włoskich źródeł interesujemy się Djibrilem Sidibé - 24 letnim prawym obrońcą Monaco który notuje świetny sezon i zaliczył już po debiucie we wrześniu tego roku 4 występy w barwach kadry "Trójkolorowych".
W sumie spoko, ale... Nie czaje jednego! Czemu nie interesuje nas Fabinho? Przecież gość obstawia 2 pozycje, ostatnio nawet w CL zagrał na środku obrony. Byłby dla nas zbawieniem
Rooney? :shock: - no comment! :rotfl:
W sumie spoko, ale... Nie czaje jednego! Czemu nie interesuje nas Fabinho? Przecież gość obstawia 2 pozycje, ostatnio nawet w CL zagrał na środku obrony. Byłby dla nas zbawieniem

- CzeczenCZN
- Juventino
Zenit ponoć nawiązuje kontakty w kierunku pozyskania Christiana Noboa - jako zastępce Witsela.
Swoją drogą, po sezonie kończy się kontrakt... Vucinicowi!
@Makiavel Bierzem Zorro?

Swoją drogą, po sezonie kończy się kontrakt... Vucinicowi!
@Makiavel Bierzem Zorro?

- panlider
- Juventino
Bo na Fabinho czai się pół Europy, w tym czerwona część Manchesteru ze swoimi milionami funtów. Poza tym Monaco nie sprzeda swojego kluczowego piłkarza w środku sezonu. Ja mam nadzieje, że go odpuszczamy, bo latem chcemy na poważnie powalczyć o Dahouda, ale to tylko takie moje pobożne życzenie.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Według włoskich źródeł interesujemy się Djibrilem Sidibé - 24 letnim prawym obrońcą Monaco który notuje świetny sezon i zaliczył już po debiucie we wrześniu tego roku 4 występy w barwach kadry "Trójkolorowych".
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Shadow Marshall
- Juventino
Fabinho to by był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ruch z naszej strony. Nie dość, że łatałby prawą obronę po odejściu Alvesa i Stefana to jeszcze nieźle prezentuje się na środku pomocy. Transfer ma sens, ale kto wie czy nasi w ogóle się nim interesują.
- Robaku
- Juventino
POjawiły sie informacje z Hiszpanii ze latem będziemy chcieli sciągnąc Zabalete za darmo,który miałby zapełnić lukę za Lichego.
Hmmm dużo tych gratisów Silva, Witsel, Zabaleta.
Mam nadzieje, ze na Lichym coś mimo wszystko zarobimy, chętnie obchnąłbym go do Interu wzamian za Brozo, ( oczywiscie z naszej strony dopłąta) to lepsze niż jakies drobne od Barcy
Hmmm dużo tych gratisów Silva, Witsel, Zabaleta.
Mam nadzieje, ze na Lichym coś mimo wszystko zarobimy, chętnie obchnąłbym go do Interu wzamian za Brozo, ( oczywiscie z naszej strony dopłąta) to lepsze niż jakies drobne od Barcy
- Shadow Marshall
- Juventino
Zabaleta to bez sensu transfer. 32 latka zaraz mu stuknie więc będzie miał tyle samo co Stefan.