Serie A 13/14 (3): Inter 1-1 JUVENTUS
- @D@$
- Juventino
Ale w LM byli rewelacją, można ich nie lubić, ale mi tam się przyjemnie patrzyło na ich grę w tamtej edycji. "Prawie" by Chelsea wtedy odprawili.
@Marat - jak już wrzucać Pogbę na skrzydło, to chyba prędzej na prawe. Nawet chyba raz tak grał w sparingu.
W sumie to 3 kolejka i już dwie kartki Vidala, wyczuwam absencję niedługo. A jak nie wróci Marchisio to i Padoina w pomocy
@Marat - jak już wrzucać Pogbę na skrzydło, to chyba prędzej na prawe. Nawet chyba raz tak grał w sparingu.
W sumie to 3 kolejka i już dwie kartki Vidala, wyczuwam absencję niedługo. A jak nie wróci Marchisio to i Padoina w pomocy

- Gotti
- Juventino
Nie wiem kto wyskoczył z pomysłem Pogby na skrzydle, ale to jakieś totalne nieporozumienie. Pogba jest stworzony do bycia królem środka pola i mam nadzieje, że tak pozostanie, bo jeśli mu coś nie strzeli do łba to ma szanse zostać najlepszym środkowym pomocnikiem ostatnich kilku dekad.
- joker___26
- Juventino
Umiesz czytać ze zrozumieniem? czy nie wspomniałem że nie ma doświadczenia w europie? z resztą 1/8 LM to tez nie jest jakieś dno przeciezKimi pisze:Chodzi Ci o totalną błazenadę w europejskich pucharach? Jeśli tak, to zgadzam sięjoker___26 pisze:Chcialbym zaznaczyc i podkreslic czym było Napoli i w ktorym miejscu w tabeli się znajdowało, kiedy przejmował je Mazzarri, i chyba wszyscy wiedzą jakich zawodników tam wypromował. I jak oni teraz grają.

2 post:
No z wielkim Lechem pojechaliście jak z leszczamiiltalismano pisze:Jakim składem my,a jakim Napoliszczypek pisze:Chodzi Ci o Ligę Europejską, w której sami się kompromitowaliśmy?Kimi pisze:Chodzi Ci o totalną błazenadę w europejskich pucharach? Jeśli tak, to zgadzam się
COnte nie przegral by z Pilznem 7:0 w dwumeczu (czy ile tam) grajac Peluso i Padoinem za Pirlo.

Sorry za post pod postem.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wyszliśmy na 3:2 ze stanu 0:2, a w drugim meczu 1:1 wydziergał Lech przy arktycznych warunkach. A Napoli z Cavanim i Szczerbatym w tle przegrali wiosenny spacerek aż 0:7. Chyba oczywiste jest, że mają patent na ośmieszanie się.joker___26 pisze:No z wielkim Lechem pojechaliście jak z leszczami
- Il Fenomeno
- Juventino
Nie pieprz głupot. Napoli w LE nie celowalo. W pierwszym sezonie odpuscili mecz rewanzowy z Villarreal, wystawiajac rezerwowy sklad, bo poprzedzal mecz z Interem w Mediolanie. W LM ladnie sie pokazali. A zeszly sezon w LE to wyrazne zyczenie prezesa. Od poczatku otwarcie powiedzial, ze pieprzy ten gowniany puchar.Kimi pisze:Chodzi Ci o totalną błazenadę w europejskich pucharach? Jeśli tak, to zgadzam się
jak wyzej. Dodatkowo nie 7 do 0, a 5, a Hamsik grał w tym dwumeczu 45 minut, Donadel w 1 skladzie, Rolando.. . Juventus wyszedl na 3 2, ale i tak zremisowal.Kimi pisze:Wyszliśmy na 3:2 ze stanu 0:2, a w drugim meczu 1:1 wydziergał Lech przy arktycznych warunkach. A Napoli z Cavanim i Szczerbatym w tle przegrali wiosenny spacerek aż 0:7. Chyba oczywiste jest, że mają patent na ośmieszanie się.joker___26 pisze:No z wielkim Lechem pojechaliście jak z leszczami
i o czym mówisz, bo już sam nie wiem. raz o mazzarrim, teraz o Napoli. Kto więc ma patent na ośmieszanie się?

- joker___26
- Juventino
Polać dla pana powyżej