LM 12/13 (1/4): JUVENTUS 0-2 Bayern
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Eric6666 pisze: Dzieci sezonowce wpadają i nagle chcą LM. Conte w 2 lata prawdopodobnie wygra 2 x Scudetto i 1/4 LM, dla mnie po dwóch 7 miejscach to wręcz niemożliwe osiągnięcie.
W ultra-super-hiper mocnej Serie A to taki Bayern by to scudetto wygrał po 20 kolejkach. Nie ma się czym jarać, dopiero LM weryfikuje co tak naprawdę umiemy. Gdyby nie słaby Celtic w 1/8 to pewnie odpadlibyśmy już wtedy.
- Wojtek
- Juventino
Ten dwu(mecz) uświadomił nam gdzie jest teraz Juventus, Bayern był o klase lepszy, jednak myśle że oni są lepsi nawet od Realu czy Barcy więc trafił nam sie najtrudniejszy rywal ale cóż...
Wszyscy martwili sie o Padoina a chłopak dał rade wg mnie
Gra ogólnie słaba, niema o czym pisac...życze Bayernowi koncowego triumfu w CL.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!! <3
Wszyscy martwili sie o Padoina a chłopak dał rade wg mnie

Gra ogólnie słaba, niema o czym pisac...życze Bayernowi koncowego triumfu w CL.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!! <3
- LordJuve
- Juventino
Więc jaką wartość ma Scudetto w takim wypadku? Co powinno być dla nas ważniejsze? Sukcesy w LM czy miejsce w TOP 3 ligi?deszczowy pisze:No, to kto pierwszy napisze "Bayern wygrał fuksem, Bundeskopanka słaba!!!!" ?
To jest miejsce Włochów w szeregu.LordJuve pisze:Mistrz Włoch?! Co to, k..., jest?!
- filippo
- Juventino
Arcadio Morello pisze: Trzeba w letnim mercato zrobić poważne zakupy i kupić 3-4 piłkarzy światowej klasy. Nie bać się wydać jednorazowo 30 mln euro. Może wreszcie dotrze do zarządu Juve, Marotty i Conte, że liczy się JAKOŚĆ nie ilość. Brak słów...

Przeczytaj swojego posta jeszcze raz, spójrz na zdjęcie Marotty, przeczytaj jeszcze raz, spójrz na zdjęcie Marotty ..... i tak do skutku
forumowy ujadacz
- Willy
- Juventino
No cóż panowie, napisałbym brawo za walkę, ale wasi zawodnicy po dobrej pierwszej połowie stracili wiarę.
Dlatego gratuluję tym z was, którzy cały czas wierzyli, bo kompletnie nie rozumiem tych, którzy "ziewali w pierwszej połowie".
Ja cały skakałem, a przecież to Bayern miał 2 bramki przewagi.
I żegnam się do następnego razu.
Kupcie napadziora.
Dlatego gratuluję tym z was, którzy cały czas wierzyli, bo kompletnie nie rozumiem tych, którzy "ziewali w pierwszej połowie".

I żegnam się do następnego razu.
Kupcie napadziora.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Jesteśmy dobrym zespołem ale brakuje nam i to dość sporo do Realu, Bayernu, Barcelony czy Man Utd. Mam nadzieję, że w przyszłym roku zniwelujemy chociaż trochę tą różnicę i będziemy mieli więcej szczęścia w losowaniu.
- booyak
- Juventino
Przez 180 minut dwumeczu potrafiliśmy walczyć tylko 45. Niestety.
Szkoda bo łudziłem się że nasi coś ustrzelą w drugiej połówce i Bayerm zacznie grać nerwowo. Naprawdę szkoda bo pierwsza połowa wyglądała bardzo dobrze, brakło tylko wykończenia czyli tego czym nie dysponujemy w tym sezonie w ogóle.
Brawa dla Bonucciego, Padoina i Pogby za dzisiejszą pierwszą połowę. To na tyle pochwał.
Marchisio jednym z lepszych b2b? Litości, naprawdę jest przeciętny i będę wołał o tym pewnie jeszcze nie raz.
Dzięki Juve za tegoroczną przygodę w Champions League
Za rok będzie lepiej.
Szkoda bo łudziłem się że nasi coś ustrzelą w drugiej połówce i Bayerm zacznie grać nerwowo. Naprawdę szkoda bo pierwsza połowa wyglądała bardzo dobrze, brakło tylko wykończenia czyli tego czym nie dysponujemy w tym sezonie w ogóle.
Brawa dla Bonucciego, Padoina i Pogby za dzisiejszą pierwszą połowę. To na tyle pochwał.
Marchisio jednym z lepszych b2b? Litości, naprawdę jest przeciętny i będę wołał o tym pewnie jeszcze nie raz.
Dzięki Juve za tegoroczną przygodę w Champions League

★ ★ ★
- Corcky
- Juventino
Dla mnie ten wynik porównywalny z Juve Ranieriego w sezonie 2008/2009. A może nawet słabszy, ale to pokażą dalsze losy Bayernu.bendzamin pisze:Grazie ragazzi. W drugiej połowie słabiej, szkoda że się nie udało nawet bramki zdobyć. Jak na powrót po tylu latach i tak udało nam się daleko zajść.

Alessandro Del Piero ole!
- Remus
- Juventino
Do momentu straty pierwszego gola wyglądało to nieźle. Było zaangazowanie w grze, udało się przeprowadzić kilka kombinacyjnych akcji. Przegraliśmy chyba z najlepiej poukładaną i niemal kompletną drużyną spośród tegorocznych półfinalistów CL. Takie doświadczenie moze tylko zaprocentować w przyszłym sezonie. Wystarczy tylko popatrzeć na Dortmund, który w ubiegłej edycji nie wyszedł nawet z grupy, a w tym sezonie jest już w 1/2 finału. Oczywiście by myśleć o wskoczeniu na wyższy poziom muszą nastąpić zmiany w zespole. Dla mnie kluczowym będzie pozyskanie nie napastników, ale wahadłowych bądź skrzydłowych w zależności od potencjalnego ustawienia zespołu. Ogólnie ciesze się, że mogłem w końcu kibicować Starej Damie w najważniejszym z europejskich pucharów.
- Lypsky
- Juventino
O ile po pierwszej połowie można było się łudzić, ponieważ nasi zawodnicy zagrali solidne 45 minut, to po drugiej zobaczyliśmy ile brakuje nam do czołowych europejskich drużyn. Mam nadzieję, że Marotta, Conte i Agnelli również widzieli jak wyglądała druga połowa - w jaki sposób zawodnicy z Niemiec bawili się z nami i jak nie dali nam najmniejszych szans w tym dwumeczu.
Czas zakończyć pieprzenie o "kolektywie" i "sile drużyny", należy wyłożyć na stół ogromne pieniądze i zakupić 2 zawodników światowej klasy. Pytanie czy takowi będą chcieli dołączyć do naszego zespołu?
Kolejna sprawa to rola Pirlo w naszej drużynie - wiadomo, że Andrea był nieoceniony w poprzednim sezonie (podobnie było momentami w obecnych rozgrywkach), ale jest on coraz słabszy, a zwrotności oraz szybkości raczej mu nie przybywa. Może warto zastanowić się nad zmianą taktyki, bądź poszukać kogoś na jego miejsce?
Za dzisiejszy mecz pochwały należy się zawodnikom, którzy grali na bokach. Chellini poza pajacowaniem nie pokazał nic i po raz kolejny był naszym najsłabszym obrońcą. W pierwszej połowie najlepsi na boisku Pogba i Padoin.
Awansowała drużyna lepsza, szkoda, że w tak przykry sposób kończy się nasza piękna przygoda z CL.
Jeśli w letnim oknie transferowym nasz guru zechce ściągać zawodników pokroju Padoina, Peluso czy Giaccheriniego (z całym szacunkiem dla nich), lepiej niech nikogo nie sprowadza. Dziś zobaczyliśmy drużynę zbudowaną za poważną kasę, oraz nas - kopciuszka, niby kolektyw bez gwiazd. Jeśli chcemy coś znaczyć w Europie, musimy wyłożyć odpowiednie pieniądze i zakupić zawodników najwyższej klasy. Obawiam się jednak, że pozostanie to w sferze marzeń.
Czas zakończyć pieprzenie o "kolektywie" i "sile drużyny", należy wyłożyć na stół ogromne pieniądze i zakupić 2 zawodników światowej klasy. Pytanie czy takowi będą chcieli dołączyć do naszego zespołu?
Kolejna sprawa to rola Pirlo w naszej drużynie - wiadomo, że Andrea był nieoceniony w poprzednim sezonie (podobnie było momentami w obecnych rozgrywkach), ale jest on coraz słabszy, a zwrotności oraz szybkości raczej mu nie przybywa. Może warto zastanowić się nad zmianą taktyki, bądź poszukać kogoś na jego miejsce?
Za dzisiejszy mecz pochwały należy się zawodnikom, którzy grali na bokach. Chellini poza pajacowaniem nie pokazał nic i po raz kolejny był naszym najsłabszym obrońcą. W pierwszej połowie najlepsi na boisku Pogba i Padoin.
Awansowała drużyna lepsza, szkoda, że w tak przykry sposób kończy się nasza piękna przygoda z CL.
Jeśli w letnim oknie transferowym nasz guru zechce ściągać zawodników pokroju Padoina, Peluso czy Giaccheriniego (z całym szacunkiem dla nich), lepiej niech nikogo nie sprowadza. Dziś zobaczyliśmy drużynę zbudowaną za poważną kasę, oraz nas - kopciuszka, niby kolektyw bez gwiazd. Jeśli chcemy coś znaczyć w Europie, musimy wyłożyć odpowiednie pieniądze i zakupić zawodników najwyższej klasy. Obawiam się jednak, że pozostanie to w sferze marzeń.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- juvemaroko
- Juventino
Chcialbym zobaczyc w juve kilku mlodych perspektywni wloskich gracze. Do tego dwoch klasowych napastnikow.
Napewno z doswiadczeniem Pogbe, Vidala oraz Markiza w srodek pola, bedziemy w staniem wygrywac bitwa w srodek boiska i zdominowac silniejszych druzyn.
I tak
Za dobry powrot na europejskich boiskach.
Napewno z doswiadczeniem Pogbe, Vidala oraz Markiza w srodek pola, bedziemy w staniem wygrywac bitwa w srodek boiska i zdominowac silniejszych druzyn.
I tak

- LordJuve
- Juventino
Ehe, jakoś inne drużyny nie dopadło "zmęcznie sezonem"... :lol: Tylko my dostajemy takie baty z całej 8 a przypominam, że w tej grupy są co najmniej dwie, teoretycznie (?), gorsze drużyny od Juve.annihilator1988 pisze:Pierdu, pierdu. Zwyczajnie zawodników Juve dopadło zmęczenie sezonem, co bardziej uwidacznia się przez brak klasowego napadu. Może być jedynie lepiejArcadio Morello pisze:Chyba powoli widać, że Conte nie ma koncepcji na dalszą grę Juve
Idź się onanizować przy plakacie Antonio...
- FelekJUVE
- Juventino
No bo taka prawda! Obronę mamy mega! Środek pomocy też! Potrzeba na m wzmocnic skrzydła i przede wszystkim napad!!Eric6666 pisze:jedyny inteligenty koment w tym temacie. Dzieci sezonowce wpadają i nagle chcą LM. Conte w 2 lata prawdopodobnie wygra 2 x Scudetto i 1/4 LM, dla mnie po dwóch 7 miejscach to wręcz niemożliwe osiągnięcie.FelekJUVE pisze:Ćwierćfinał po takiej abstynencji to nie wstyd! Oby tylko Elkan nie żałował kasy na Juve! 1 TOP 2 Mega solidnych i możemy wygrać tą LM!!
W tym meczy zabrakło : Vidala, Lichego, Marchisio, Pirlo... co raz bardziej nastawiam się, że Pogba powinien stale wygryźć Markiza, bo on naprawdę ciągle gra piach,a co 5 spotkań coś pokaże. Dzisiaj większe nadzieje wiązałem z Giacherinnim.... Potrzeba napastnika....
Ps. Przed dwumeczem z Bayernem byliśmy najlepszym zespołem, a po Bayernie jesteśmy najgorszym? nastolatka w wieku 14 lat potwierdza, że co miesiąc zmienia zdanie...
Forza JUVE!! storia di un grande amore!!
PS2. Bayern to zespół najlepszy w tej LM, nie jest wstyd z nią przegrać, wstydem jest, że trener, który walnie się do tego przyłożył niedługo wypadnie... :rotfl:
Wiesz co mnie jednak martwi? Czy Marotta nie jest na to za słaby... Kurde fajnie by było jakby Marotta potrafił iść do właścicieli i powiedzieć musicie choć raz wyłożyć większą kasę a sukcesy będą...
- StaryDobryNedved
- Juventino
W ogóle panowie tak sobie myślę, że my nie mamy klasowych graczy pod to 3-5-2 jeśli chodzi o skrzydła i oczywiście atak ale to każdy wie. Głównie mam na myśli skrzydła, nie ma tam klasy, tego kunsztu, dobrze, że Asa i Isla są jeszcze młodzi. Na panów PP nie liczę, że się wyrobią do poziomu światowego, oby zmiennikami byli dobrymi.,