Superpuchar Włoch: JUVENTUS 4-2 Napoli

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 21:32

hara pisze: Zgadzam się co do joty. :ok:
A ja nie... :
Dragon pisze:i myśli, że jest najlepszy... :roll:
Bo jest najlepszym napastnikiem Serie A :wink:

PS. Czy Chiellini będzie gotowy na 1 kolejkę?

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 21:32

Dragon pisze:Dziwię się niektórym narzekaniom. Jesteśmy w końcowej fazie przygotowań, graliśmy z najniewygodniejszym dla nas rywalem, dwukrotnie goniliśmy wynik, co gorsza w ciężkich warunkach, bedących przywilejem drużyny broniącej a nie atakującej. Jest git 8) :ok:
Tym bardziej, że u nas trzon drużyny (poza Vidalem, który i tak miał problemy zdrowotne i Mirko - podobnie) trenuje od niedawna w związku z EURO. Ilu zawodników Napoli było w tej samej sytuacji? Maggio? De Sanctis? Jeszcze Cavani z IO

Moralni zwycięzcy.

onliforpipul
Alexis93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2012, 23:36

Filmik powyżej klarownie pokazuje że zawodnicy Napoli grali brutalnie i jeki oficjel Neapolu są nie uzasadnione. Chciałem abyśmy wygrali ten puchar głównie jako rewanż za poprzednie starcie. Mam nadzieję że ten mecz dał też do myślenia Marottcie i Conte co do wzmocnień. Na koniec, liczę że wsparcie kibiców i silny charakter piłkarzy i starania sztabu szkoleniowego pomogą przetrwać ten trudny sezon i na dobre zagościmy w czołówce po tych kilku latach posuchy.

Juventus na zawsze!
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 11:05

Miszcz!

Obrazek

Zablokowany