Stroje na sezon 2012/13

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 16:31

Gigi Buffon pisze:Będzie trzecia gwiazdka !!! Jestem tego pewien. Projekt przedstawiony przez Pumexa fantastyczny, a widok na jego zdjęciu tylko 2 gwiazdek może oznaczać,że projektujący wolał zaznaczyć na koszulce to co jest pewne. Trzecią gwiazdkę zawsze można doszyć w późniejszym czasie. Zapamiętajcie sezon 2012-2013 będzie sezonem, kiedy nad naszym herbem będą trzy gwizdki.
Tak ,te trzy gwizdki będą symbolizować naszą niezgodę z decyzjami sędziów i przypominać o calciopoli.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 17:22

Ja poczekałbym generalnie na jakąś oficjalną wypowiedź prezydenta w tej materii. Nie można wykluczyć, że FIGC znalazło na te gwiazdki jakiegoś haka, kruczka? Póki co więc wstrzymuję się od opinii.

Ciekaw natomiast jestem szalenie co się stanie jak zgarniemy dwa kolejne scudetti - powrót gwiazdek? Straszna by to była kompromitacja.

qwerty1337

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 21:57

Cała ta sprawa jest śmieszna. Agnelli przez pół roku powtarzał jak mantrę "30. Scudetto", "Trzecia gwiazdka", a jak jednak wygraliśmy tę ligę, to przestał być taki twardy. Zaczęło się gadanie o "28 na papierze, 30 na boisku" i takie pierdoły. Wcześniej chciał się przypodobać kibicom, ale jak przyszło co do czego, to okazało się, że brakuje mu jaj. Jak to się ma do wywieszania flag z "30" i dodawania gwiazdki na stadionie?

Trzeba było siedzieć cicho, nic gwiazdkach nie mówić, to taki napis, o jakim teraz mowa, można by potraktować jako: "W dupie mamy wasze gwiazdki, my swoje wiemy". A teraz? Po tych wszystkich obietnicach i butnych zapowiedziach? "Przepraszamy, jesteśmy miękkie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, już będziemy grzeczni, tylko nie krzyczcie".

KOM-PRO-MI-TAC-JA

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 22:55

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0947_n.jpg

Wrzucone dzisiaj na Facebooka, ma być liczba 30 na nich i napis na boisku.

FORZA JUVENTUS!!!
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 22:58

Dla mnie ta cała sytuacja z gwiazdkami to jakaś kpina. Zdobyliśmy 30 mistrzostw, więc powinniśmy grać z 3 gwiazdkami na koszulkach. Innej opcji nie brałem pod uwagę, a jednak stało się inaczej :doh:.

Jeśli zdobędziemy za jakiś czas jeszcze te 2 mistrzostwa i wrócimy do gwiazdek, to będzie jeszcze większa kompromitacja. Tyle mam w tej sprawie do powiedzenia.

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 23:11

Cóż, Agnelli zawalił na całej linij chociaż kto wie, może mają jakiegoś haka na nas i nie rozumiem po co była ta szopka sprzed kilku tygodni i mowa o trzech gwiazdkach.
A co do tych wyjazdówek, to czarny kolor jest na 'plus', ale dizajnersko wyglądają jak zwykłe koszulki z paskami na rękawach.
Czekam na prezentację pierwszych strojów.

Obrazek
15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2012, 23:30

Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. Po co było tyle szumu odnośnie tej 3 gwiazdki skoro się teraz z tego wycofuje? Dla mnie to nie jest wytłumaczenie, że chce żyć w zgodzie z władzami ligi.
Jak dla mnie gwiazdki muszą być. Nie możemy zapominać o tym co nasz zespół zdobył. Te 2 dwiadki też o tym będą nam przypominać. Mogliby je umieścić chociaż na rękawie...

Obrazek
Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 10:09

Trzeba też dodać, że sprzedać koszulek mocno spadnie. Ja na przykład byłem napompowany na trykot z trzema gwiazdkami, a teraz podziękuję.

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 11:48

Panie i Panowie znalazłem a raczej wklejono na Facebooka https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3150_n.jpg wygląda na to że wlepka sponsora jest nie unikniona :/ :/ naprawde mam wrażenie ze to jest nasza domówka :angry: choć pasy calkiem ładne ale ta wlepa ;/

FORZA JUVENTUS!!!
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:02

danielos511 pisze:Panie i Panowie znalazłem a raczej wklejono na Facebooka https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3150_n.jpg wygląda na to że wlepka sponsora jest nie unikniona :/ :/ naprawde mam wrażenie ze to jest nasza domówka :angry: choć pasy calkiem ładne ale ta wlepa ;/
Ładnie wyglądają te pasy, ale to logo :doh:
Nie mogliby się bardziej postarać?

Obrazek
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:03

czarny kołnierzyk i wykończenie rękawów wskazują na czarne spodenki - a takich być nie może, bo czarny kolor dominuje w wyjazdówkach ;) (a tak zapowiedział przedwczoraj bodajże jakiś tam koleś od nas)
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2012, 12:05 przez mati888, łącznie zmieniany 2 razy.

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:03

za to mi sie podoba bardziej ta koszulka: http://forum.juventuz.org/attachment.ph ... 1339198635

Oczywiscie nie liczac tej vlepy...

Obrazek
Deyvid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:06

Jak na mój gust to średnio ten napis "Jeep" tam pasuje, mogli by chociaż go dać w innym kolorze, trochę się zlewa z całością :p
Generalnie trochę powrót do przeszłości zwłaszcza z tymi czarnymi wyjazdowymi, które to podobne mieliśmy w czasach gry w Serie B. Mnie się nie podobają, liczyłem na trochę większą inwencję twórczą(chodzi mi oczywiście o wyjazdówkę). Marzy mi się coś na wzór takiej która nosiliśmy w sezonie 2005/2006
Obrazek

Do oficjalnej prezentacji jeszcze trochę czasu, więc może nas zaskoczą, pozytywnie rzecz jasna :))
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2012, 12:07 przez Deyvid, łącznie zmieniany 1 raz.

15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:07

danielos511 pisze:Panie i Panowie znalazłem a raczej wklejono na Facebooka https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3150_n.jpg wygląda na to że wlepka sponsora jest nie unikniona :/ :/ naprawde mam wrażenie ze to jest nasza domówka :angry: choć pasy calkiem ładne ale ta wlepa ;/
Jeżeli to prawda co wrzuciłeś z tym sponsorem, to wydaje mi się, że klub podłapał nową drogę przy negocjacjach ze sponsorami. To jest coś w stylu: dajcie nam 1 mln więcej a umieścimy wasze logo na koszulkach tak żeby rzucało sie w oczy.
Jeżeli miałaby być wlepka to wolałbym żeby napis Jeep był na czarnym tle. Nie sprawiałoby to wtedy wrażenia doklejania sponsora na koszulki przed meczem. Wyglądałoby to wtedy może na bardziej celowe :think:
it doesn't matter pisze:za to mi sie podoba bardziej ta koszulka: http://forum.juventuz.org/attachment.ph ... 1339198635

W tym roku ma być chyba biała czcionka więc znaczek Nike pasuje.

Obrazek
danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 12:12

it doesn't matter pisze:za to mi sie podoba bardziej ta koszulka: http://forum.juventuz.org/attachment.ph ... 1339198635

Mimo tej vlepy myślę ze by się lepiej prezentowała ta od tej co wkleiłem wyżej. Biała Nike wiec pewnie biały numerek inna czcionka i białem spodenki :)

Ok czyli wyjazdowa czarna widocznie potwierdzona i koszulka bez gwiazdek tez http://www.juvepoland.com/news.php?id=21995

FORZA JUVENTUS!!!
ODPOWIEDZ