Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- michal1897
- Juventino

20.11 u siebie z Palermo, 26.11 wyjazd do Rymu i mecz z Lazio, 29.11 mecz w Neapolu. 3 ciężkie mecze gdyby było za nie 9 punktów było by idealnie ale trudno będzie.
- zippo01
- Juventino

Ci wszyscy co narzekają na to ,że zagramy z Napoli w środku tygodnia są trochę śmieszni
A jak za rok wywalczymy europejskie puchary(oby
) to co? Też będziecie narzekali że gramy co 3 dni ? Tam będą trudniejsi przeciwnicy niż Napoli
Napoli to jak ktoś tu wcześniej napisał to drużyna własnego boiska;) Więc będzie ciężko ale liczę ,że nasi się zepną i przełamią w końcu ta zła passe na ich boisku :-D
Napoli to jak ktoś tu wcześniej napisał to drużyna własnego boiska;) Więc będzie ciężko ale liczę ,że nasi się zepną i przełamią w końcu ta zła passe na ich boisku :-D
- michal1897
- Juventino

przecież raz na jakiś czas zdarza się Juve mecz co 3 dni. za rok będzie to częstsze po warunkiem że awansujemy do ligi mistrzów. Czołowe drużyny z ligi Angielskiej grają prawie cały sezon tak.
Tak częste granie może pomóc drużynie wejść na wysokie obroty i doprowadzić do wysokiej formy. Jednak z drugiej strony nie chciałbym żeby Stara Dama zaliczyła falstart i skończyła jak ostatnie sezon, to by była masakra, z tym sposobem gry co teraz prezentują nie powinno tak być.
Trzymam kciuki z JUVE.
Tak częste granie może pomóc drużynie wejść na wysokie obroty i doprowadzić do wysokiej formy. Jednak z drugiej strony nie chciałbym żeby Stara Dama zaliczyła falstart i skończyła jak ostatnie sezon, to by była masakra, z tym sposobem gry co teraz prezentują nie powinno tak być.
Trzymam kciuki z JUVE.
- annihilator1988
- Juventino

Może jestem minimalistą, ale ucieszyłby mnie nawet i remis z drużną Waltera. Byle by tylko Juventus nie dał ugrać Cavaniemu i spółce 3 pkt
Edit
Wojtek-Bardziej prawdopodobnym jest wariant 4-4-2. Conte musi mieć jakiś wariant ze zmianami, myślę, że w miejsce Claudio "wskoczy" Krasić
Edit
Wojtek-Bardziej prawdopodobnym jest wariant 4-4-2. Conte musi mieć jakiś wariant ze zmianami, myślę, że w miejsce Claudio "wskoczy" Krasić
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2011, 10:36 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino

Ten mecz chyba pobije rekord ilości stron na forum JP
Bardzo mnie cieszy brak Lavezziego. Uważam że dla nich brak Argentyńczyka będzie bardziej odczuwalny niż u nas brak Marchisio. I teraz pytanie czy Conte pozostanie przy 4-3-3 a szanse dostanie Pazienza(pierwszy swoj mecz w Juve od 1 minuty i to odrazu przeciwko byłej drużynie).
Ten mecz będzie dużo truniejszy niż ten wczorajszy. Rok temu była tragednia, lecz dziś Cavani nie jest już tak skuteczny jak przed rokiem co mnie cieszy. Nienawidze tego terenu, tych kibiców, ciągle tam przegrywamy dlatego z remisu i utrzymania lidera(to mamy pewne) będe całkowicie zadowolony.
Matri x3
FORZA JUVE!
Bardzo mnie cieszy brak Lavezziego. Uważam że dla nich brak Argentyńczyka będzie bardziej odczuwalny niż u nas brak Marchisio. I teraz pytanie czy Conte pozostanie przy 4-3-3 a szanse dostanie Pazienza(pierwszy swoj mecz w Juve od 1 minuty i to odrazu przeciwko byłej drużynie).
Ten mecz będzie dużo truniejszy niż ten wczorajszy. Rok temu była tragednia, lecz dziś Cavani nie jest już tak skuteczny jak przed rokiem co mnie cieszy. Nienawidze tego terenu, tych kibiców, ciągle tam przegrywamy dlatego z remisu i utrzymania lidera(to mamy pewne) będe całkowicie zadowolony.
Matri x3
FORZA JUVE!
- Smok-u
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie, nie sprawdzone rzuciliśmy kostką i tak wypadłoliqu!d pisze:Czy aby na pewno Lavezzi jest zawieszony? Jakieś sprawdzone info?
Liczę na zwycięstwo, wiem ,że będzie ciężko, ale damy radę!
- pumex
- Juventino

No, podbudowaliście mnie trochę tą informacją o pauzie Lavezziego, bo on do spółki z Cavanim mogliby wgnieść w ziemię naszego boskiego Leo.
Marchisio wydaje się być naszym kluczowym zawodnikiem, bardzo mnie martwi jego nieobecność. Zobaczymy, jak sobie chłopaki poradzą bez niego.
Ciekawe, czy oprócz wymuszonej zmiany Marchisio -> Pazienza będą inne roszady
Marchisio wydaje się być naszym kluczowym zawodnikiem, bardzo mnie martwi jego nieobecność. Zobaczymy, jak sobie chłopaki poradzą bez niego.
Ciekawe, czy oprócz wymuszonej zmiany Marchisio -> Pazienza będą inne roszady

- Mate.G
- Juventino

Giaccherini...annihilator1988 pisze:"wskoczy" Krasić
Szkoda tylko, że Quak zagrał tak mało, Matri jest znakomity
- bendzamin
- Redaktor

Coz, u siebie w tym sezonie napoli specjalnie nie zachwyca - 2 wygrane, 2 remisy i 1 porazka, bramki 6:3. Mamy dobra szanse na przelamanie sie, a jesli nie wywieziemy chociaz punktu to bede nieco zawiedziony. Ciekawe, jak zestawi zespol Conte bez Marchisio, moim zdaniem przed obroncow powinien wejsc Pazienza i grac typowego defensywnego pomocnika, a Pirlo przesunac sie troche wyzej. U nich na cale szczescie nie bedzie Lavezziego, ktory by na pewno napsul naszym obroncom sporo krwi. Pandrzew juz taki grozny nie jest.
- MaNieK_JuVe
- Juventino

Niekoniecznie bedzie to zmiana Claudio --> Pazienza bo moze Conte powroci do 442 i za niego zagra Giaccherini. Troche Pazienzy nie widze w ustawieniu z 3 pomocnikami bo Pirlo gra mocno z tyłu a Michele zastepujac pozycje Marchisio owszem moze i cos pobiega, poodbiera ale w ofensywie to szalu nie bedzie ale obym sie mylil. Tymbardziej pracusie skrzydlowi odciaza boki obrony gdzie Napoli bedzie przeprowadzac huraganowe ataki.
No ale to tylko dywagacje co wymysli Conte zobaczymy. Mecz na pewno do latwych nalezec nie bedzie chociaz w pilce rozne rzeczy sie zdazaja.
Z punktu bede mimo wszystko zadowolony o ile bedziemy dobrze grali, szczescie nie zawsze moze dopisac.
No ale to tylko dywagacje co wymysli Conte zobaczymy. Mecz na pewno do latwych nalezec nie bedzie chociaz w pilce rozne rzeczy sie zdazaja.
Z punktu bede mimo wszystko zadowolony o ile bedziemy dobrze grali, szczescie nie zawsze moze dopisac.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312