Arturo Vidal

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 00:18

@rufi8 błagam nie rób tego. Czego? Ano tego, że cytujesz ileś tam wypowiedzi a odnosisz się tylko do ostatniej i to jeszcze zamieszczonej bezpośrednio przed Twoim postem. Nikt nie jest idiotą i po przeczytaniu Twojego (off-topowego) posta skojarzyłby, że odnosisz się do postu poprzednika. Włączcie myślenie :pray:

Przyszedł Vidal (:happy:) i zabrał jedno miejsce UE.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 00:28

Widzę że pomysł się spodobał 8)

Co do Vidala,ciesze się niesamowicie,w końcu przychodzi ktoś konkretny a nie jakaś miernota za grube pieniądze. Mam nadzieję ze we Włoszech będzie się dobrze czuć,pasuje tutaj,ma warunki. Choć chciałbym zaznaczyć że też często puszczają mu nerwy i potrafi bezsensownie zarobić czerwo,taka gorsza wersja Melo jeśli o te sprawy chodzi :P

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 00:40

@jackop cenna uwaga,wezmę sobie do serca
co do Vidala to liczę na to ,że będzie wymiatał w drugiej linii, dość już mam tych nietrafionych transferów, nie mówiąc o utopionych w błocie milionach euro

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 10:31

Chilijczycy nieźle radzili sobie w Serie A. On nie będzie wyjątkiem i również się sprawdzi.

hinx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 11:34

DiaVolO pisze:Widzę że pomysł się spodobał 8)

Co do Vidala,ciesze się niesamowicie,w końcu przychodzi ktoś konkretny a nie jakaś miernota za grube pieniądze. Mam nadzieję ze we Włoszech będzie się dobrze czuć,pasuje tutaj,ma warunki. Choć chciałbym zaznaczyć że też często puszczają mu nerwy i potrafi bezsensownie zarobić czerwo,taka gorsza wersja Melo jeśli o te sprawy chodzi :P
Vidal dojrzał. Melo to sie nie udaje. W poprzednim sezonie zarobił tylko 1 czerwień. Potrafi się kontrolowac. Nawet analitycy na goal'u w głebszym esseju na temat Arturo zaznaczyli że chłopak robi postępy pod tym względem.

YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 12:21

hinx pisze:
DiaVolO pisze:Widzę że pomysł się spodobał 8)

Vidal dojrzał. Melo to sie nie udaje. W poprzednim sezonie zarobił tylko 1 czerwień. Potrafi się kontrolowac. Nawet analitycy na goal'u w głebszym esseju na temat Arturo zaznaczyli że chłopak robi postępy pod tym względem.
To tyle samo co Melo 8)

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 16:24

Nie ma jak WP :prochno:

Na głównej stronie czytam:
Transfery: Juventus kupił snajpera za 10,5 mln
Klikam, a tutaj:
http://sport.wp.pl/kat,2193,title,Artur ... omosc.html
Ot, taka przygoda :whistle:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 17:13

Tytuł to nic w porównaniu do treści:
Juventus zapłaci za 34-krotnego reprezentanta Chile w trzech ratach - już przelał na konto Bayeru 5 milionów euro, 30 lipca dopłaci kolejne 30, a 2,5 miliona trafi do klubu z Leverkusen 31 grudnia 2012 roku.
Już wiem gdzie pracują Ci, którzy nie zdali matury z matematyki :D

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2011, 17:16

Na dodatek 30 lipca :prochno: Tygodniowe raty.

martinbm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2011, 17:33

No tymi ratami to mnie zniszczyło Juve. oj naprawdę wyjęliście Vidala z mojego Bayeru po okazyjnej cenie. Porównujcie sobie, że Mierzejewski kosztował o połowę mniej zaledwie, a jaka klasa i doświadczenie.

Generalnie z takich niewielu uwag do Vidala jakie mam, bo był to mój ulubiony zawodnik w Bayerze - to, że przez te 4 lata nie nauczył się niemieckiego, w tej kwestii był zwyczajnie leniwy i trochę się mu to wypominało. Zobaczymy jak z włoskim będzie.

www.takdlakadry.pl - Naprawiamy wizerunek polskiego futbolu! TdK!
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2011, 17:47

Patrząc na to, że 30% pójdzie do Colo Colo, to Bayer naprawdę "grosze" dostał ze sprzedaży Vidala. Dlatego tym bardziej brawo dla Marotty.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2011, 22:17

Według livesports.pl Vidal gra jednego z trzech stoperów w meczu z Francją. Słyszałem o jego zdolności grania na boku obrony, ale u stawienie w trójce obrońców wskazuje na wysoki kunszt w defensywie. Dodając do tego asysty i bramki w Bundeslidze tworzy się... ideał. Ciekaw jestem jego dyspozycji w biało-czarnej koszulce :pray:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2011, 22:40

Brutalo pisze:Według livesports.pl Vidal gra jednego z trzech stoperów w meczu z Francją. Słyszałem o jego zdolności grania na boku obrony, ale u stawienie w trójce obrońców wskazuje na wysoki kunszt w defensywie. Dodając do tego asysty i bramki w Bundeslidze tworzy się... ideał. Ciekaw jestem jego dyspozycji w biało-czarnej koszulce :pray:
Zgadza się, teraz po jakiejś tam zmianie wykonanej w Chile. Vidal gra na STOPERZE :prochno:

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2011, 10:57

JuveFilip_8_ pisze:Zgadza się, teraz po jakiejś tam zmianie wykonanej w Chile. Vidal gra na STOPERZE :prochno:
Kumpel oglądał ten mecz, jako, że kibicuje Francuzom. Mówił, że Vidal grał w tym meczu wszędzie. Stoper, defensywna pomoc, ofensywna pomoc, lewa pomoc. Coś mi się wydaje, że on się najlepiej czuje, gdy nie ma wielu zadań taktycznych. Po prostu biega wszędzie, i walczy. Widać to na tym skrócie, Vidal parę razy jest w roli głównej, grał z nr.8.

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2011, 11:17

JuveFilip_8_ pisze: Zgadza się, teraz po jakiejś tam zmianie wykonanej w Chile. Vidal gra na STOPERZE :prochno:
No i zawalił bramkę :(
Coś czuję, że ma defensywnym się nie sprawdzi...

Zablokowany