Liga Europy 2012/2013

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 20:49

Pozostaje czekać, aż opuści ich Cavani, a wtedy wrócą na swoje miejsce (4-5 lokata w serie a). Żenująca ekipa.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 20:50

mrozzi pisze:
bajbek17 pisze:Czyli dalej kluby Włoskie będą olewać LE bo przecież dla nich ważna jest tylko LM i co z tego ze mało który zespół z Serie A na nią zasługuje. Żal.
Skład wcale nie wskazuje na to, że to olali.
Skład może nie, ale wystarczyło, abym obejrzał 20 minut ich meczu z V.Plizno i wszystko stało się dla mnie jasne. Tak niezaangażowanego w walkę Napoli w erze Mazzarriego jeszcze chyba nie widziałem

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 20:56

pumex pisze:Skład wcale nie wskazuje na to, że to olali.Skład może nie, ale wystarczyło, abym obejrzał 20 minut ich meczu z V.Plizno i wszystko stało się dla mnie jasne. Tak niezaangażowanego w walkę Napoli w erze Mazzarriego jeszcze chyba nie widziałem
Trole i tyle w temacie. Wstyd i hańba. Włosi potrzebują na gwałt punktów do rankingu, tymczasem oni robią z siebie pośmiewisko. Chciałbym, by skończyli sezon poza pierwszą trójką, choć niestety doszlusują prawdopodobnie do końca na miejscach 2-4... Żałosna ekipa, żałosny Mazzarri, wskazujący co chwilę na zegarek. :smile:
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2013, 21:00 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 21:00

Ja jeszcze chciałem zaznaczyć, bo być może część z was tego cyrku nie oglądała, ale Napoli przegrało 3-0 z Viktorią Pilzno u siebie (jak to dumnie brzmi) i na dodatek sędzia okradł Czechów nie uznając im jednego gola (urojony spalony).

Co za wstyd. I oni mają grać w CL w kolejnym sezonie? Inter i Lazio wychodzą mocnymi składami. Może oni chociaż nie dadzą ciała, choć Napoli też wydawało się, że nie da. Życzę im wszystkiego najgorszego od dzisiaj w SerieA. Już wole Lazio w CL niż ich

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 21:08

My też za Del Neriego olaliśmy Ligę Europy i zanotowaliśmy żenującą serię remisów, ale to co zrobiło dzisiaj Napoli to już konkretne przegięcie. Egoista Mazzarri ma w czterech literach los Serie A w europejskich pucharach, oni powinni oddać miejsce w LE przed startem rozgrywek. Szkoda, że nie ma takiej możliwości.

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 21:08

fillipo też liczyłem, że za rok Juve i Napoli mocno powalczą w LM, ale po dzisiejszym meczu niech gniją w LE i nabiorą trochę pokory. Nie cierpię takiego podejścia do LE.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 21:09

Już nie przesadzajcie i nie sugerujcie, że w LM byłoby podobnie, lub, że przez ten hańbiący dla nich wynik na nią nie zasługują. Napoli dalej jest silną drużyną i daję sobie palca uciąć, że gdyby dzisiejsza potyczka była właśnie w ramach Champions League, to gryźliby trawę podobnie jak rok temu. Powtarzam, dziś widać było, że sfrajerzyli swoim podejściem, co nie oznacza, że brakuje im jakości do gry w elitarnych rozgrywkach
mrozzi pisze:Na ławce jakości brakuje niewątpliwie.
Jasne, zgoda, mówiłem o pierwszej '11'
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2013, 21:14 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 21:12

pumex pisze:Powtarzam, dziś widać było, że sfrajerzyli swoim podejściem, co nie oznacza, że brakuje im jakości do gry w elitarnych rozgrywkach
Na ławce jakości brakuje niewątpliwie.

vero1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 21:21

Wow co za poruszenie na forum. Jeśli o mnie chodzi to Napoli mogło i przegrać 0-5 bo ich występy w europejskich pucharach średnio mnie interesują podobnie zresztą jak innych przedstawicieli Calcio. Zaraz ktoś wyskoczy o tym, że punkty do rankingu, że Serie A powoli stacza się na dno itp ale przecież włoskie drużyny robią to na własne życzenie i my nie mamy na to żadnego wpływu.Jak chcą sobie utrudnić szansę na grę w LM bo zamiast 4 miejsc mają 3 to niech to robią.Jak Napoli chce być potem losowane z 3-4 koszyka i znowu trafić do trudnej grupy to niech tak dalej gra.Może po jakimś czasie do nich dojdzie, że nie tędy droga i że czasami warto się trochę wysilić i zagrać z taką Victorią Pilzno na 100% żeby potem mieć łatwiej.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 22:35

Oburzacie sie co najmniej jakby nam znowu Conte zawiesili. Nie jestesmy jakims Udinese, zeby sie martwic o kwalifikacje do pucharow europejskich, a jesli w tak slabej lidze zajelibysmy 4. miejsce to znaczy, ze po prostu nie zasluzylismy na LM i tyle.

Obrazek
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 22:36

Ech akurat mi transmisja siadła przed pierwszą bramką Lazio... a tu widzę się zaczeło dziać, kolejny gol, czerwo dla Diasa i niewykorzystany karny przez M'gladbach.

EDIT: Znalazłem transmisje akurat przed dwoma straconymi golami przez Lazio...
Przegrali na własne życzenie, mega frajerstwo w przekroju całego meczu.
EDIT2: Wyrównali, szalona druga połowa :prochno:
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2013, 22:56 przez Marat87, łącznie zmieniany 2 razy.

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 22:47

Jestem ciekaw co by bylo gdyby Juve dostalo 3 karne w meczu z Lazio :prochno: a to jeszcze nie koniec meczu.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 23:01

Ja chce Bale w Juve po tym co on teraz zrobił, po prostu mistrz rzutów wolnych. Bez niego Tottenham by nie istniał nie tylko w tym meczu LE, ale ogólnie. Zobaczcie sobie koniecznie jego bramki.

Forza Juve!
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 23:03

Nie wiem z tym Napoli. Mimo wszystko sądzę, że więcej są w stanie wskórać w LM za rok, niż takie Lazio, Udinese, czy (obecna) Roma. A kibicować Milanowi by był w trójce nie będę.

Anży - Hannover 3:1
Leverkusen - Benfica 0:1
BM - Lazio 3:3
Szykuje się w końcu mała niemiecka klęska w LE. No ale co z tego, skoro w LM mają 3 zespoły z czego pewnie co najmniej dwa wejdą do 1/4 :/
Z ciekawych wyników Atletico-Rubin 0:2 :think: Liverpool tradycyjnie daje pupy po całości.

:shock: Myślałem, ze jeden Stuttgart uratuje pozytywny rezultat a tu jednak 1:1 u sibie. Jak mi przykro :smile:
@Krystek - od wolnych to mamy już Pirlo i Giovinco
OK, obejrzę jutro ;)
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2013, 23:14 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2013, 23:08

@D@$ pisze:@Krystek - od wolnych to mamy już Pirlo i Giovinco
Wiem że mamy Pirlo, ale po 1 Bale to lewa noga, a na tą stronie wykonawców nie mamy, a po 2 śmiem twierdzić, że Bale wykonuje wolne lepiej nawet od Pirlo, zobacz sobie jego ostatnie bramki. Zresztą, wolne to tylko jeden z jego atutów, jest po prostu świetny i uratował dzisiaj Tottenham.

Forza Juve!
Zablokowany