Nowy Trener?
- Verse
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
No ciekawe. Teoretycznie 70 pktów to kwalifikacja do LM. Mają 41 pktów, mogą zdobyć 36. W najlepszym zestawieniu mają 77 pktów. Żeby mieć te +/- 70 pktów muszą:Goal.com zamieścił bardzo fajne zestawienie porównujące poprzedni i obecny sezon. Zachęcam do lektury. Smile
- wygrać 10 meczów, mogą przegrać 2. W tym gramy z Napoli i Milanem. Z nimi możemy przegrać, resztę ogórków pogonić - zdobywamy 30 pktów (nie ma remisów). Mamy 71 pktów i 4 miejsce. No, ale wszystko jest w teorii sezon po sezonie trzeba mieć coraz więcej oczek. Co będzie, jak będą się kwalifikowały tylko 3 zespoły.. Uuu. Podsumowując, jeśli przegramy z Bologną, to żegnamy się z LM.
- RuTeK
- Juventino
No, mam nadzieję, że po tym meczu zobaczę jak DEL NERI podaję się do dymisji....

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- lukatg
- Juventino
E tamBartek88 pisze:Mysle, ze powinien im puscic najlepiej jakas transmisje meczu Arsenalu, zeby zobaczyli co to znaczy biegac a sobie jakis document wojenny o taktykach i sposobach walczenia.
Lepiej Justynę Kowalczyk
- ewerthon
- Juventino
Również mam taką nadzieję, że postąpi jak Ranieri. Chociaż raczej nie ma co na to liczyć, on nie ma jaj i Siwemu do pięt nie dorasta.RuTeK pisze:No, mam nadzieję, że po tym meczu zobaczę jak DEL NERI podaję się do dymisji....![]()
![]()
- kosciu88
- Juventino
Chyba wszyscy kibice maja taka nadzieje, ale na konferencji powie ze musimy wyciagnac wnioski z tej porazki itpRuTeK pisze:No, mam nadzieję, że po tym meczu zobaczę jak DEL NERI podaję się do dymisji....![]()
![]()
- Maku
- Juventino
pewnie coś o "Projekcie" jeszcze wspomni i powie że rozliczać się będziemy w maju i to tyle..kosciu88 pisze:Chyba wszyscy kibice maja taka nadzieje, ale na konferencji powie ze musimy wyciagnac wnioski z tej porazki itpRuTeK pisze:No, mam nadzieję, że po tym meczu zobaczę jak DEL NERI podaję się do dymisji....![]()
![]()
- diegoool
- Juventino
PROPONUJE WYSŁAĆ PETYCJĘ DO TURYNU O ODEBRANIE TEJ DRUŻYNIE NAZWY "JUVENTUS" JAKO ZNAK PROTESTU AŻ DO ODWOŁANIA CZYLI WTEDY KIEDY NASZE JUVE WRÓCI. MYŚLĘ ŻE TO CIEKAWY POMYSŁ KTÓRY SPOTKA SIĘ ZE SPORYM WSPARCIEM W CAŁEJ EUROPIE WŚRÓD KIBICÓW JUVENTUSU 

"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- lukatg
- Juventino
W maju DN to sobie może podatek rozliczyć.--Maq-- pisze:pewnie coś o "Projekcie" jeszcze wspomni i powie że rozliczać się będziemy w maju i to tyle..kosciu88 pisze:Chyba wszyscy kibice maja taka nadzieje, ale na konferencji powie ze musimy wyciagnac wnioski z tej porazki itpRuTeK pisze:No, mam nadzieję, że po tym meczu zobaczę jak DEL NERI podaję się do dymisji....![]()
![]()
A jutro tę gębę chcę widzieć tylko w Wydarzeniach na JP jak się podał do dymisji.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak Agnelli nie zwolni teraz Del Neriego, to znaczy, że jest frajer pompka.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Verse
- Juventino
To już szczyt, nikt mi nie powie, że to normalny spadek formy. Z Lecce, powiedzmy niby, że raz się zdarza. Ale mecz po meczu i to nie z byle kim tylko z taką "potęgą", jak bologna. C'moon. Nie wiadomo, czy śmiac się, czy płakać. DN musi pokazać, że jest człowiekiem i niech się poda do dymisji. Tylko on pewnie nie zostawi drużyny przed meczem z Milanem, więc po kolejnej porażce z Milanem i zebraniu zarządu w poniedziałek? Sądzę, że już czas. Tylko obawiam się, że następcą będzie prawie na pewno Spalletti.
- Pan Mietek
- Juventino
Niech poczeka, dzień albo dwa, żeby Delneri mógł się poddać do dymisjiAntichrist pisze:Jak Agnelli nie zwolni teraz Del Neriego, to znaczy, że jest frajer pompka.

Chociaż takie spektakularne: "Delneri! You're fired!" dałoby mu sporo punktów do respa.
- Verse
- Juventino
Tylko, że jak zwolnią Del przestarzałego "taktyka" Neriego, to będzie kłopot kto w środku sezonu za niego. Jak ściągnąć świetnego trenera, skąd wiemy, że poradzi sobie w tak ciężkim środowisku. Mi tu brakuję trenera rewolucjonisty, jak Mourinho. Kogoś podobnego, Mou wbija, wszystko przestawia. Mówi to źle, to źle, to zmienić i inspiruję chłopaków. Może to też wina naszej bazy treningowej, ośrodka treningowego, scoutingu. Wina leży gdzieś pośrodku. Może trzeba pozwalniać, ludzi ze środka?