Serie A (24): Cagliari 1-3 JUVENTUS
- Alfa i Omega
- Juventino
nie chciałbym być Kasandrą, ale pamiętacie pierwsze półrocze Amauriego w Juve? praktycznie w pojedynkę wygrywał nam mecze aż do kontuzji...pakman pisze:Co do Matriego to jak na razie pokazuje ze ma to "cos" czego brakowalo Amauriemu . Potrafi sie ustawic , pomyslec i co najwazniejsze byc tam gdzie byc powinien napastnik
- Gotti
- Juventino
Nie oglądałem tego meczu, ale co do Buffona i jego kiepskiej gry jak wiele osób piszę to uważam, że on się wypalił i po sezonie dla własnego dobra powinien odejść do Premier League żeby mieć jeszcze szanse powalczyć o najwyższe cele, a nie o Ligę Europejską.
- Łukasz
- Juventino
Zagrał. W meczach, w których wychodził z Amaurim lub Iaquintą grał cofniętego.Ouh_yeah pisze: Obaj obaj obaj, mój błąd. FaQu przychodził jako SS ale u Nas to on chyba ani jednego meczu nie zagrał w takiej roli.
Dokładnie tak.jakku1 pisze:Buffon niech gra. On zawsze po dluzszej kontuzji przez jakis okres czasu "nie jest w formie". Musi ja odzyskac, byc coraz pewniejszym w swoich poczynaniach, grac regularnie.
Przede wszystkim ma szybkość i spryt - tego w naszym ataku brakowało. Oby tylko był regularny.jakku1 pisze:Matri strzelil dwa gole, ale musi popracowac nad skutecznoscia. Plus za niego za to, ze potrafi sie ustawic i ma "nosa".
- me7a7ron
- Juventino
Dawno się tak nie uśmiałem :>>rammstein pisze: i jescze ten filmik, meega, naprade mozna sie posmiac:D
MATRI TA TA TA TA TA TA TA
polecam caly obejrzec albo fajna tez akcja po golu dla Cagliari;p
Naprawde polecam;d
Dla mnie na Inter koniecznie Storari. Jeżeli Alojzy wystawi Buffona to Toni będzie mógł być zupełnie spokojny takich scen jak w Bayernie nie uświadczy bo nasz trener nie będzie miał co pokazywać. Wystawianie Gigi w obecnej formie na Eto lub Pazziniego to czyste samobójstwo. Storari na pewno będzie gwarantował większą pewność siebie .
Naszą największą bolączką w tej chwili są boki obrony. Co robił Cossu z Duńczykiem to przechodzi ludzkie pojęcie. Frederik latał jak żyd po pustym sklepie.
Co do oceny Martineza to już nie powiem jak Claudio prezentował się na początku sezonu.
- pakman
- Juventino
Tez to pamietam - nawet wczoraj ogladalem na Youtubie jak gral na poczatku .Alfa i Omega pisze:nie chciałbym być Kasandrą, ale pamiętacie pierwsze półrocze Amauriego w Juve? praktycznie w pojedynkę wygrywał nam mecze aż do kontuzji...pakman pisze:Co do Matriego to jak na razie pokazuje ze ma to "cos" czego brakowalo Amauriemu . Potrafi sie ustawic , pomyslec i co najwazniejsze byc tam gdzie byc powinien napastnik
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- jarmel
- Redaktor
Nie będę oryginalny i napiszę, że to co wyprawiali Buffon i Sorensen to jakaś masakra.

Fakt, grał dobrze, ale "w pojednkę wygrywał nam mecze" to spora przesadaAlfa i Omega pisze:nie chciałbym być Kasandrą, ale pamiętacie pierwsze półrocze Amauriego w Juve? praktycznie w pojedynkę wygrywał nam mecze aż do kontuzji...pakman pisze:Co do Matriego to jak na razie pokazuje ze ma to "cos" czego brakowalo Amauriemu . Potrafi sie ustawic , pomyslec i co najwazniejsze byc tam gdzie byc powinien napastnik
#AllegriOut
- Dobry Mudżyn
- Juventino
yanquez pisze:Załóż mu stronkę fanowską... :rotfl:Buczus_JuveFan pisze:Lanzafame tak naprawdę nie dano szansy. Nie sledze jego poczynań na wypożyczeniu, ale w Parmie miał dobry sezon.Łukasz pisze: Ekhm... Jeszcze kilka miesięcy temu podniecałeś się niejakim Lanzafame.
stronka fanowska raz !
Mecz calkiem niezly, ale jednak mimo wszystko w obronie niepewnie. Nie zwalabym wszystkiego na karby Buffona i Sorensena, ale niestety, ta 2jka najslabiej. Toni wiedzialem ze ma potencjal by uderzyc z glowy, ale bramka z 16 metrow to jednak mnie zaskoczyl

BESTER MANN, BESTEEER !

- Kogut W.
- Juventino
Na szczęście Matri potrafi soczyście huknąć, w przeciwieństwie do Amauriego, który 90% swoich bramek zdobył głową. Nie żebym miał mu to za złe, ale jednak napastnik powinien umieć kopnąć tę cholerną piłkę...Alfa i Omega pisze:nie chciałbym być Kasandrą, ale pamiętacie pierwsze półrocze Amauriego w Juve? praktycznie w pojedynkę wygrywał nam mecze aż do kontuzji...pakman pisze:Co do Matriego to jak na razie pokazuje ze ma to "cos" czego brakowalo Amauriemu . Potrafi sie ustawic , pomyslec i co najwazniejsze byc tam gdzie byc powinien napastnik
Zresztą, nie powiedziałbym, że Amauri nam mecze w pojedynkę wygrywał. Dostawał dobrą centrę i walił głową. Sam by sobie nie dośrodkował

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
I tak nie dorówna Marcello Chiricorammstein pisze: i jescze ten filmik, meega, naprade mozna sie posmiac:D
MATRI TA TA TA TA TA TA TA
polecam caly obejrzec albo fajna tez akcja po golu dla Cagliari;p
Naprawde polecam;d

- Klasyczna 10
- Juventino
Najlepsze jest to, że Matri dokonał po 2 meczach w połowie tego co Amauri&Vicek przez ponad pół sezonu: strzelił 2 bramki :C
- dav3d
- Juventino
cieszy na pewno zwycięstwo,chociaż już był moment,że obawiałem się że skończy się podziałem punktów
Bardzo niepewnie Gigi,to już kolejny jego słaby mecz
Eksperymentalnie zestawiona obrona w miarę ogarnęła,chociaz rywal z nienajwyższej półki. Na plus zdecydowanie Matri- 2 bramki,a mógł jeszcze bardziej pogrążyć swój były team
Kapitalna główka Toniego !
Następny mecz z Interem i jestem dziwnie spokojny... Zawsze niezależnie od naszej dyspozycji ,nasi piłkarze w Derbach Italii dawali z siebie 200%

Następny mecz z Interem i jestem dziwnie spokojny... Zawsze niezależnie od naszej dyspozycji ,nasi piłkarze w Derbach Italii dawali z siebie 200%
- FalsoVero
- Juventino
No muszę przyznać, że jestem bardzo zdziwiony wczorajszym wynikiem. Jeżeli Delneri zacznie grać 4-2-3-1 to widzę duży potencjał(z resztą to każdy zauważył). Poraz kolejny bardzo słaby mecz zagrał Krasic i Buffon. W następnym meczu powinien wyjść Storari. Matri bardzo pozytywnie mnie zaskoczył choć mógł ustrzelić hattricka. Najbardziej mnie cieszy bramka Toniego który pokazał jak strzela się głową. Mam nadzieję, że to swojego rodzaju krok milowy w postawie naszych grajków i trenera i zaczniemy grać tak w każdym meczu.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- binio
- Juventino
Wynik lepszy od gry, ale i tak widać zdecydowaną poprawę w stosunku do styczniowej padaki.
Marotta chciał iść minimalistycznie i zakontraktował Toniego, tyle że kontuzja popsuła mu plany i musiał postarać się o Matriego. O dziwo może to wyjść nam na dobre. Dziś za wcześnie aby prognozować postawę Matriego w sezonie ale zapowiada się dobrze. Jak Matri sprawdzi się możemy mieć skompletowany atak na lata: Matri - FQ a z ławy DP i Toni. VI pewnie zdecyduje się odejść jeśli wykupimy pierwszą dwójkę.
Oby Aquilani się rozegrał bo ostatnio to daje powody aby go nie wykupić. Szkoda bo gdy był w formie to świetnie kierował naszą gra i takiego zawodnika w pomocy od lat nam brakowało.
Marotta chciał iść minimalistycznie i zakontraktował Toniego, tyle że kontuzja popsuła mu plany i musiał postarać się o Matriego. O dziwo może to wyjść nam na dobre. Dziś za wcześnie aby prognozować postawę Matriego w sezonie ale zapowiada się dobrze. Jak Matri sprawdzi się możemy mieć skompletowany atak na lata: Matri - FQ a z ławy DP i Toni. VI pewnie zdecyduje się odejść jeśli wykupimy pierwszą dwójkę.
Oby Aquilani się rozegrał bo ostatnio to daje powody aby go nie wykupić. Szkoda bo gdy był w formie to świetnie kierował naszą gra i takiego zawodnika w pomocy od lat nam brakowało.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
To nie ma nic do rzeczy, tym bardziej, że Matri został zakontraktowany kolejkę przed powrotem Toniego. Przyjście Matriego trzeba wiązać z odejściem Amauriego i oczywiście z dobrą wolą p. Cellino, to oczywiste.binio pisze:Wynik lepszy od gry, ale i tak widać zdecydowaną poprawę w stosunku do styczniowej padaki.
Marotta chciał iść minimalistycznie i zakontraktował Toniego, tyle że kontuzja popsuła mu plany i musiał postarać się o Matriego.