Ekstraklasa 2010/2011
- deszczowy
- Juventino
Ten, którego ostatnio wygryzł ze składu Czarek Wilkpaku pisze:To ten którego Sobolewski nakrył czapką?Eric6666 pisze:Vrodljak,

- Łukasz
- Juventino
Manu to jest ten, co biega, ale nie umie kopać?Eric6666 pisze: Rado Vrodljak Hubnik Manu Kucharczyk robią różnice w ofensywie
- Pan Mietek
- Juventino
Manu to jest polski NaniŁukasz pisze:Manu to jest ten, co biega, ale nie umie kopać?Eric6666 pisze: Rado Vrodljak Hubnik Manu Kucharczyk robią różnice w ofensywie

- Łukasz
- Juventino
Jaka Polska taki Nani. Nani mało myśli, ale piłką operować potrafi, więc to kiepskie porównanie.Mietson pisze: Manu to jest polski NaniKrytyka pod jego adresem jest przesadzona. Ja go cenię.

- deszczowy
- Juventino
Z Manu jest dokładnie na odwrót, tj. potrafi myśleć, ale nie operuje. A może operuje, ale nie myśli? Albo nie potrafi myśleć i nie operuje?Łukasz pisze:Jaka Polska taki Nani. Nani mało myśli, ale piłką operować potrafi, więc to kiepskie porównanie.Mietson pisze: Manu to jest polski NaniKrytyka pod jego adresem jest przesadzona. Ja go cenię.

- PrzemasJuve
- Juventino
z manu taki nani jak z dzalamidze messi :]
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- deszczowy
- Juventino
Messi, ale gruziński. I co mu zrobisz?PrzemasJuve pisze:z manu taki nani jak z dzalamidze messi :]
- YaSq
- Juventino
Akurat z tego Dzalamidze nie ma sie cos smiac. Ciezko oceniac czlowieka po jednym meczu, ale to co pokazal to :shock:PrzemasJuve pisze:z manu taki nani jak z dzalamidze messi :]

Swoja droga to co strzelil na 1-0 :shock: :shock: . Ciekawy jestem ile osob z naszego Juve potrafilo by to wykonczyc

- paku
- Juventino
Dziwne.deszczowy pisze:Ten, którego ostatnio wygryzł ze składu Czarek Wilkpaku pisze:To ten którego Sobolewski nakrył czapką?Eric6666 pisze:Vrodljak,
Bo albo miałem omamy albo widziałem że to jednak Radek wyszedł w pierwszym składzie a nie Czarek

Co nie zmienia jednak faktu że w tej chwili Cezary powinien grać.
- PrzemasJuve
- Juventino
YaSq spokojnie..lubie widzew, fajnie ze maja takiego chlopaka ale...wszedlw mecz super zagral bardzo fajnie ale..poczekajmy, teraz krakow to po 1, po 2 znaja go juz takze raczej w kolejnych meczach meczach tak nie pokozaczy chyba ze jest "megakozak" hhe no ale to zobaczymy w weekend
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Pan Mietek
- Juventino
http://www.pilka.pl/legia-moze-miec-pro ... xem-ogbuke
Hehe, Dobry Mudżyn z Afrika
Mam nadzieję, że tu nie będzie takich chorych akcji odwalał. Chociaż i tak spodziewam się, że wróci skąd przyszedł.
Mam pytanko: ktoś wie kiedy otworzą żyletę?
Hehe, Dobry Mudżyn z Afrika

Mam nadzieję, że tu nie będzie takich chorych akcji odwalał. Chociaż i tak spodziewam się, że wróci skąd przyszedł.
Mam pytanko: ktoś wie kiedy otworzą żyletę?
- steru
- Qualità Juventino
Trybuna jest zamknięta podobno na jeden mecz. Ma być odwołanie ale nie sądze żeby było coś ustalone jeszcze przed meczem ze Śląskiem, więc w praktyce pewnie już się nic nie uda zrobić. No cóż, obym się mylił. Kara według mnie skandaliczna i niewspółmierna do winy.Mietson pisze:Mam pytanko: ktoś wie kiedy otworzą żyletę?
EDIT :
A jednak

http://www.90minut.pl/news/149/news1499 ... skiem.html
- Pan Mietek
- Juventino
Wielkie dzięki za info - może jeszcze zdążę ociemnić biletsteru pisze:Trybuna jest zamknięta podobno na jeden mecz. Ma być odwołanie ale nie sądze żeby było coś ustalone jeszcze przed meczem ze Śląskiem, więc w praktyce pewnie już się nic nie uda zrobić. No cóż, obym się mylił. Kara według mnie skandaliczna i niewspółmierna do winy.Mietson pisze:Mam pytanko: ktoś wie kiedy otworzą żyletę?
EDIT :
A jednak
http://www.90minut.pl/news/149/news1499 ... skiem.html