Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:39

I gdzie te pewniaki? :D , nie wiem jak dla was, ale dla mnie zatrzymanie Manchesteru Fergusona nie jest byle jakim wyczynem, nawet u siebie. Marsylia przeważała w tym meczu i zasłużyła na zwycięstwo, zabrakło jedynie wykończenia akcji i awans MU nie jest już taki oczywisty. Didier, wracaj do Turynu zabierając Taiwo oraz Ayewa i lewą stronę mamy załatwioną na lata ;)

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:39

Cholera jasna. Zawsze moje typy musza sprawdzac sie na odwrot? :?
Gdybym postawil Inter - Bay 2, i OM-MU X a procz tego Porto - Sevilla 2 bylbym bogatszy o o hmm...ja wiem? 300 zeta? :angry:

@up Oj tam. I tak MU rozjedzie ich u siebie. Tak jak Barca Arsenal oraz Tottenham Milan.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
romek20.20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:41

jednak van gaal miał nosa, żeby Gomeza pozostawić na boisku, gość nic nie grał, jego bycie przy piłce można policzyć na palcach 1 ręki a na koniec wiedział gdzie się znależć :D

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:42

ewerthon pisze:Didier, wracaj do Turynu zabierając Taiwo oraz Ayewa i lewą stronę mamy załatwioną na lata ;)
Po co ma wracać, jak już raz mu podziękowali za współpracę. Zresztą ma drużynę walczącą o laury w LM i Ligue1 a w Juventusie miałby tylko drużynę, którą stać na miejsca 5-7 bez perspektyw na lepsze jutro...

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:44

Schweinsteiger goni Xaviego i "Pyrlo"...
Lypsky pisze:poważna kontuzja Ranochi
Ranocchii. I to może być spory problem Interu, bo Włoch stawał się coraz pewniejszym punktem defensywy. Dobre warunki fizyczne, opanowanie, obie nogi - naprawdę bardzo sensowny stoper.

Jak grał Taiwo?

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

RuTeK pisze:
Brutalo pisze:
Lypsky pisze:Inter podwójnie przegrany - porażka i poważna kontuzja Ranochi (nie zdziwię się jeśli podzieli los Samuela).
Tylko Milan wejdzie do 1/4 :whistle:
Milan nie ma najmniejszych szans w rewanżu :whistle: :whistle: Niestety ale pierwszy raz o iluś lat nie będzie żadnej Włoskiej drużyny w 1/8
Pożyjemy, zobaczymy... Im daję największą szansę na przejście :ok:
Niestety Calcio się stacza...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Juve Master

Juventino
Juventino

RuTeK pisze:
Brutalo pisze:
Lypsky pisze:Inter podwójnie przegrany - porażka i poważna kontuzja Ranochi (nie zdziwię się jeśli podzieli los Samuela).
Tylko Milan wejdzie do 1/4 :whistle:
Milan nie ma najmniejszych szans w rewanżu :whistle: :whistle: Niestety ale pierwszy raz o iluś lat nie będzie żadnej Włoskiej drużyny w 1/8
Moim zdaniem nie ma co tu się rozwodzić nad kwestią awansu którejkolwiek z drużyn. Strata w przypadku Milanu, interu i Romy wynosi zaledwie jedną bramkę, więc wszystko się może jeszcze zdarzyć. Wiadomo, że cała trójka reprezentantów calcio grała u siebie, więc powinna uzyskać lepszą zaliczkę przed drugim starciem, ale jak mówię ja bym tutaj niczego nie przesądzał. Najmniejsze szanse paradoksalnie ma moim zdaniem Milan, co nie tyle wynika z ich słabości, co raczej z tego jak świetnie radzą sobie Koguty.. ja bym ich upatrywał nawet w półfinałach..
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2011, 01:39 przez Juve Master, łącznie zmieniany 1 raz.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:48

Powoli się zanosi na kompromitację włoskich drużyn. Moim zdaniem, żadna nie zagra w ćwierćfinale. Ciężko będzie komukolwiek odrobić nawet stratę jednobramkową.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:51

W razie przejścia:

Barcy
Realu
Szachtara
Bayernu
Manchesteru
Chelsea
Tottenhamu
Schalke

jak widzicie dalszy przebieg LM? I czy w 1/4 druzyny z tego samego kraju moga juz na siebie trafic?

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:55

Ładny mecz na San Siro, szkoda dla nas, że taki kiepski finał. Wszystko jest jeszcze możliwe, ale znając determinację Niemców szansę na sukces oceniam na jakieś 25%.
Cambiasso miał dwie piłki meczowe, naprawdę to sztuka, że nie strzelił. Troche przypominało mi to spotkanie rewanżowe z Liverpoolem w 2008 roku. Mieliśmy parę setek a skończyło się jak dziś 0-1. Cóż nadzieja umiera ostatnia.

Mam nadzieję, że Ranocchia nie złapał poważnej kontuzji, ale dobrze to nie wyglądało.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2011, 22:56 przez Lord of San Siro, łącznie zmieniany 1 raz.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:56

RuTeK pisze:
ewerthon pisze:Didier, wracaj do Turynu zabierając Taiwo oraz Ayewa i lewą stronę mamy załatwioną na lata ;)
Po co ma wracać, jak już raz mu podziękowali za współpracę. Zresztą ma drużynę walczącą o laury w LM i Ligue1 a w Juventusie miałby tylko drużynę, którą stać na miejsca 5-7 bez perspektyw na lepsze jutro...
Oj tam, pomarzyć nie wolno? :)
Łukasz pisze:
Jak grał Taiwo?
Nie grał, wspomniałem o tym przy okazji tych ostatnich newsów na jego temat. Za to Ayew był rewelacyjny, pamiętam, że już na Mundialu pokazał się z dobrej strony, lecz dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że gra w Marsylii.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 22:56

Juve Master pisze:
RuTeK pisze:
Brutalo pisze: Tylko Milan wejdzie do 1/4 :whistle:
Moim zdaniem nie ma co tu się rozwodzić nad kwestią awansu którejkolwiek z drużyn. Strata w przypadku Milanu, interu i Romy wynosi zaledwie jedną bramkę, więc wszystko się może jeszcze zdarzyć. Wiadomo, że cała trójka reprezentantów calcio grała u siebie, więc powinna uzyskać lepszą zaliczkę przed drugim starciem, ale jak mówię ja bym tutaj niczego nie przesądzał. Najmniejsze szanse paradoksalnie ma moim zdaniem Milan, co nie tyle wynika z ich siły, co raczej z tego jak świetnie radzą sobie Koguty.. ja bym ich upatrywał nawet w półfinałach..
Porażka porażką, ale tutaj chodzi o grę - Milan bez Pirlo kompletnie nie potrafi składnie grać, nie ma pomysłu na nieszablonową akcję. Roma jest w ogromnym dołku, nowy trener chyba nie zdąży tak szybko ogarnąć zespołu, tym bardziej że brak mu doświadczenia. Inter jest zespołem o klasę gorszym od Bayernu, było to dzisiaj widać. Jedynym pomysłem na grę było szukanie podaniami Eto'o, który dzisiaj sobie nie pograł.
Lord of San Siro pisze:Ładny mecz na San Siro, szkoda dla nas, że taki kiepski finał. Wszystko jest jeszcze możliwe, ale znając determinację Niemców szansę na sukces oceniam na jakieś 25%.
Cambiasso miał dwie piłki meczowe, naprawdę to sztuka, że nie strzelił. Troche przypominało mi to spotkanie rewanżowe z Liverpoolem w 2008 roku. Mieliśmy parę setek a skończyło się jak dziś 0-1. Cóż nadzieja umiera ostatnia.

Mam nadzieję, że Ranocchia nie złapał poważnej kontuzji, ale dobrze to nie wyglądało.
Sytuacje były także w drugą stronę. Gomez może coś na ten temat powiedzieć.

JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 23:01

Bramek to sie dzisiaj nie nastrzelali, nigdzie, a szkoda bo to zawsze daje wiecej emocji.
Interek pierwsze 80 min (sic), grał kupe, ostatnie 10 min przycisneli i dostali brame, tak jakby Bayern miał lagi i dostał +1 po czasie :D
Z jednej strony zle ze Włochy tracą te punkty całe, ale z drugiej, ciesze sie z nieszczescia Interistów.
_
PS: na fcinter.pl (byłem żeby lamenty poczytać) kolejny raz się popisali :rotfl:
Obrazek
Remis kończy serię bez porażki, no to jest coś ;D

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 23:08

Dobry Mudżyn pisze:W razie przejścia:

Barcy
Realu
Szachtara
Bayernu
Manchesteru
Chelsea
Tottenhamu
Schalke

jak widzicie dalszy przebieg LM? I czy w 1/4 druzyny z tego samego kraju moga juz na siebie trafic?
Mogą trafić, jest już zwykłe losowanie kto gra z kim.

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2011, 23:10

JuveFilip_8_ pisze: PS: na fcinter.pl (byłem żeby lamenty poczytać)
Waszych turyńskich lamentów nie masz dość? Od momentu powrotu do Serie A macie nieustanny lament z rzadka przerywany odrobinką radości. Szkoda tylko, że ta radość dotyczy bardziej naszych porażek, niż Waszych zwycięstw.

Na rewanż może wróci Milito, może on odwróci losy dwumeczu? Za dużo tego "może", ale trzeba szukać jakichś pozytywów.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
ODPOWIEDZ