Koszulki na sezon 2010/2011
- Slim
- Juventino
Przypominaja mi sie dobre czasy SONY Minidisc kiedy patrze na ta koszulke... W sumie to chyba jest jej przerobka, dobrze mowie?centek pisze:do tej pory nie pojawiło się nic lepszego od tego:
i byłbym w 7. niebie gdyby to przeszło.
Bo jak widze te projakty pixelowe a'la faktura wiejskiej koszuli lub lepkiej ceraty na działce u babci to mnie mdli...
Rowniez bylbym w 7 niebie gdyby to byla nasza koszulka, ewentualnie moze byc ta z TORRESEM na plecach, bo tez bardzo fajnie zrobiona.
- drozdi
- Juventino
Myślę, że nasi koledzy z VS mogliby wystosować jakąś petycję do Nike w sprawie nowych strojów, żeby np projekty wybrano poprzez ich forum w głosowaniu. Wtedy i wilk syty i owca cała. Nikt nie narzekałby na nike za to kibice (w większości) byliby zadowoleni z wyboru. Choć szanse na spełnienie tego życzenia są co najwyżej niewielkie...

- Bobeknaklo
- Juventino
Gdyby kolory były jakieś bardziej żywe, dzisiejsze, to może być.
- Alfa i Omega
- Juventino
dokładnie, to samo skojarzenie - kurczak z koszulki Interu.stahoo pisze:Beznadziejna wyjazdówka :lol: :twisted: Gwiazdki na rekawach w stylu smokowęża Interu 8)
jarmarczna. sentymentalnie też jej nie traktuję, bo w 96 to nawet fanem Juve nie byłem jeszcze.
- LeVi
- Juventino
Alfa i Omega pisze:dokładnie, to samo skojarzenie - kurczak z koszulki Interu.stahoo pisze:Beznadziejna wyjazdówka :lol: :twisted: Gwiazdki na rekawach w stylu smokowęża Interu 8)
jarmarczna. sentymentalnie też jej nie traktuję, bo w 96 to nawet fanem Juve nie byłem jeszcze.
Co mają gwiazdki do smoka? Inter tym wężem reprezentuje tandetę jakich mało... Dwie gwiazdki to część naszego herbu(może nie dosłownie). Poza tym budzą dobre skojarzenia.
Aha. Co to są dzisiejsze kolory? Chyba nie masz na myśli strojów Barcy przypominających drogowe kamizelki

- Juventus F.C.
- Juventino
WitamAzteck pisze:Z posrod wszystkich projektow jak narazie najbardziej podobal mi sie ten z Torresem na plecach
PS: znalazlem projekt naszej nowej wyjazdowki![]()
Uploaded with ImageShack.us
moze Materacowi sie spodoba w koncu lubi tego typu wstawki :lol:
Czy mogę gdzieś zakupić taką koszulke?? Sprzedają ją gdzieś?
Strasznie mi się spodobała:):)
Pozdrawiam
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttosport.com/calcio/2010/0 ... +tricolore
Nieoficjalne, ale... Przypominam, że w zeszłym roku też miały miejsce przecieki i na forach pojawiały się trykoty przypominające wersje finalne. Mi tam się nie podobają...
Nieoficjalne, ale... Przypominam, że w zeszłym roku też miały miejsce przecieki i na forach pojawiały się trykoty przypominające wersje finalne. Mi tam się nie podobają...
- Monte Cristo
- Juventino
O boze... :doh: Czy oni nie moga zrobic jakis normalnych koszulek, tylko musza wymyslac cos jeszcze gorszego niz np. te Man U z tego sezonu? Juz nawet domowe z tego roku owiele lepsze.mrozzi pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/2010/0 ... +tricolore
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.