Serie A (17): JUVENTUS 1-2 Catania
- Subiskiin
- Juventino
Musialem odreagowac czyms... np. wierszykiem. Potraktuj to jako przesmiewcza, nieszkodliwa rzecz a nie prawdziwe wyzywaniejuventusprzemek pisze:pan Zambrotta pisze:Bardzo ładny mecz.
Brawo Ferrara!
Gratuluję wszystkim zwolennikom Cirro i taktyki z defensywnymi!
Ferrara nigdy nie zagra bez defensywnych bo się boi..nawet przeciw catanii postawił na Melo!
Nie mamy szans na nic z taką taktyką. posłuchaj, bandyto :lol: :lol: zamilcz, bo wrzucimy cały Twój profil do tematu Złotych Ust, a to byłoby wydarzenie jakiego na tym forum jeszcze nie było...
A mogę wiedzieć co to są te Złote usta?
Szkoda tych milionów na Melo, Poulsena i.............
Na następny mecz proponowałbym sissoko, melo i poulsen w srodku pomocy....... :-D
Trzeba wierzyć może po zimowej przerwie Juve wyjdzie z kryysu!
P.S.Ja nikogo nie wyzywam a tym bardziej takimi słowami więc proszę o trochę kultury to co jest zawarte w moich postach to jest tylko to co ja myślę i nic nikomu nie narzucam.Subiskiin pisze: Ten analny Bandyta, brzytewki sie chwyta,
by sławę uzyskać, da d upy i pyska,
na głupka wychodzi, taktyką swą zwodzi,
bez defensywnych pomocników, król dobrych wyników !
Sorry Sissoko jeszcze jest ok:)

- Madara
- Juventino
W ogóle to jest jakaś dziwna sytuacja z nim.
Pamięta ktoś jak Ranieri mówił, że owszem Giovinco to talent i sra ta ta ta, ale jakby w połowie sezonu (Empoli) przyszedł do Juve to może wtedy tam (Juve) tylko trenować.
Pamięta ktoś jak Ranieri mówił, że owszem Giovinco to talent i sra ta ta ta, ale jakby w połowie sezonu (Empoli) przyszedł do Juve to może wtedy tam (Juve) tylko trenować.
- juventusprzemek
- Juventino
Moja taktyka?
...............Manninger.........................
Caceres....Legro....Canna.......Grygera
Saliham......Tiago........Marchisio......
...................Diego.........................
........Del Piero..........Giovinco..........
Techniczny Alex i szybki Giovinco wspierani przez Diego.
Hasan i Marchiso na wrzutki wspierani obrońcy przez Tiago.
Ok Subiskiin:) ale fani Juve powinni jakoś po ludzku udzielać wypowiedzi na forum ty tak odreagowałeś. a ja się popłakałem choć mam 19 lat ale ta passa doprowadziła mnie do płaczu choć dopiero od 2003r kibicuje Juve od meczu z Realem na Bernabeu....Myślałem, że chociaż ten sezon Juve nam wynagrodzi:(
...............Manninger.........................
Caceres....Legro....Canna.......Grygera
Saliham......Tiago........Marchisio......
...................Diego.........................
........Del Piero..........Giovinco..........
Techniczny Alex i szybki Giovinco wspierani przez Diego.
Hasan i Marchiso na wrzutki wspierani obrońcy przez Tiago.
Ok Subiskiin:) ale fani Juve powinni jakoś po ludzku udzielać wypowiedzi na forum ty tak odreagowałeś. a ja się popłakałem choć mam 19 lat ale ta passa doprowadziła mnie do płaczu choć dopiero od 2003r kibicuje Juve od meczu z Realem na Bernabeu....Myślałem, że chociaż ten sezon Juve nam wynagrodzi:(
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009, 23:23 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Madara
- Juventino
Tiago jest beznadziejny.
Jak oni mogą go jeszcze w Juve trzymać.
Jak po tym sezonie nie odejdzie to będzie to apokalipsa.
Tyczy się to samo innych grajków.
Wskazanym byłoby miejsce np. 4-5.
Wtedy na pewno coś by się zmieniło.
A tak będzie LM i będzie wszystko świetnie.
Chociaż może coś się ruszy po blamażu z Ajax'em.
Jak oni mogą go jeszcze w Juve trzymać.
Jak po tym sezonie nie odejdzie to będzie to apokalipsa.
Tyczy się to samo innych grajków.
Wskazanym byłoby miejsce np. 4-5.
Wtedy na pewno coś by się zmieniło.
A tak będzie LM i będzie wszystko świetnie.
Chociaż może coś się ruszy po blamażu z Ajax'em.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie widziałeś meczu z Bari w ogóle, dzisiaj też widziałeś pojedynek Juve "o tylu, o ile". Jedyny gracz w szeregach Juve, który na 4 metrach swoją szybkością zgubi 97 % piłkarzy w Serie A. Dalej, Treze nie ma piłek, Amauri nie strzela goli głową - Giovinco to chyba jeden z nielicznych graczy, którzy mają na tyle opanowaną technikę by wykonać na pełnej szybkości dobre dośrodkowanie. Zawodnik idealny na lewe skrzydło. Juve męczy się w środku pola i pod polem karnym rywala. Nie wykorzystujemy w pełni potencjału tego chłopaka.Fenrir pisze:Czy wyscie sie wszyscy wsciekli z tym Giovinco? Pytam sie co on takiego poza jednym podaniem do Trezegueta pokazal w dzisiejszym spotkaniu? Od dwoch lat na wszystkie problemy Giovinco - moze niech grajacym trenerem zostanie? Co wy na to?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Twoja taktyka w fife nikogo nie interesuje.juventusprzemek pisze:Moja taktyka?
Zapytam tak. Czy to jedno podanie nie byłoby wystarczające, gdyby tylko Trezeguet potrafił je wykorzystać? Dlaczego taki problem jest. Bo Giovinco nie gra. Niech gra, będziemy mogli ocenić, czy jest lekarstwem na wszystko czy nie, ale dopóki on nie gra, to nie ma żadnych podstaw do tego, aby mówić, że tym lekarstwem nie jest, tym bardziej, że w dotychczasowych spotkaniach (oczywiście z wyjątkami) spisywał się bardzo dobrze. Naprawdę, dla mnie to chora sytuacja, że on nie gra w podstawowym składzie. Nie oczekuję, ze w każdym mecz, ale na litość(!) końcówki spotkań to za mało.Fenrir pisze:Czy wyscie sie wszyscy wsciekli z tym Giovinco? Pytam sie co on takiego poza jednym podaniem do Trezegueta pokazal w dzisiejszym spotkaniu? Od dwoch lat na wszystkie problemy Giovinco - moze niech grajacym trenerem zostanie? Co wy na to?
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009, 23:26 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventusprzemek
- Juventino
Nie Tiago nie miałby typowo defensywnego zadania chodzi tylko o poruszanie się na połowie rywala i nic więcej. Poza tym nie mam go zbytnio kim zastąpić: Camor -kontuzja a właśnie w miejsce Tiago bym go wstawił.dr.DeV pisze:z tego wychodzi że Tiago gra defensywnego...juventusprzemek pisze:Hasan i Marchiso na wrzutki wspierani obrońcy przez Tiago.
Mamy za mało środkowych pomocników o a może De Ceglie?
Moja taktyka jest tylko moim i wyłącznie moim przemyśleniem, każdy ma swoje zdanie ale patrząc na grę Juve w ostatnich meczach chciałbym zobaczyć moje ustawienie.........Marzeniami nie można żyć.....
Odejdzie Ferrara i dramat się skończy i być może Scudetto będzie nasze.
Forza Juventus!
- binio
- Juventino
Zastanawiam się czemu Blanc tak uparcie stoi przy tym że nie będzie zmiany trenera w trakcie sezonu, możliwe że Hiddink jest do wyjęcia latem albo zwyczajnie dopiero dogadują się z nim i zanim coś będzie zaklepane gada cały czas swoją śpiewkę.
Przecież chyba widać dokładnie że to wina rozwalonej drużyny a nie transferów. Chyba aż tak naiwny by nie był aby ślepo ufać Ciro i że wyjdziemy z kryzysu obronną ręką.
Przecież chyba widać dokładnie że to wina rozwalonej drużyny a nie transferów. Chyba aż tak naiwny by nie był aby ślepo ufać Ciro i że wyjdziemy z kryzysu obronną ręką.
- Sajan
- Juventino
Camoranesiego chciałbyś w twojej taktyce za Tiago na srodek ? jako def. ? Tak nawet w Fm-ie nie wygrasz ...juventusprzemek pisze:Nie Tiago nie miałby typowo defensywnego zadania chodzi tylko o poruszanie się na połowie rywala i nic więcej. Poza tym nie mam go zbytnio kim zastąpić: Camor -kontuzja a właśnie w miejsce Tiago bym go wstawił.dr.DeV pisze:z tego wychodzi że Tiago gra defensywnego...juventusprzemek pisze:Hasan i Marchiso na wrzutki wspierani obrońcy przez Tiago.
Mamy za mało środkowych pomocników o a może De Ceglie?
PS. Był Chellini w obronie jako tako to wyglądało potrzebny mu drugi porządny srodkowy obrońca i za Amauriego konkretnego napastnika i trenera z jajami który zmotywuje chłopaków do walki wiec z 2-3 transfery to minimum na zimę a z 4 do wylotu
Po dzisiejszym meczu spodziewałem się natychmiastowej rewolucji na ławce jak i wyżej narazie spokój
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009, 23:34 przez Sajan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam takie same prawo sadzic, ze nie bedzie lekarstwem na nasze problemy teraz, kiedy nie gra jak wy uwazac, ze bedzie kiedy zacznie grac. Jak do tej pory w kilku wejsciach pokazal sie przyzwoicie, w innych mnie nie zachwycil. Aha.....zagral w spotkaniu z Napoli od pierwszych minut i nawet strzelil bramke........Zapytam tak. Czy to jedno podanie nie byłoby wystarczające, gdyby tylko Trezeguet potrafił je wykorzystać? Dlaczego taki problem jest. Bo Giovinco nie gra. Niech gra, będziemy mogli ocenić, czy jest lekarstwem na wszystko czy nie, ale dopóki on nie gra, to nie ma żadnych podstaw do tego, aby mówić, że tym lekarstwem nie jest, tym bardziej, że w dotychczasowych spotkaniach (oczywiście z wyjątkami) spisywał się bardzo dobrze.
No tak, chce sie mu grac. Hmm, podobno Diego tez sie chce grac, podobno Chiellini i Caseres walcza, slyszalem tez, ze Marchisio i Camoranesi daja wszystko z siebie a Poulsen ostatnio ma charakter.Bo jest jednym z tych piłkarzy któremu chce się grać, a jest ich bardzo niewielu.
Umiejetnosci ma kazdy. Przeciez nie kupowalismy zawodnikow bez umiejetnosci, czyz nie?Bo ma umiejętności.
Glupota za przeproszeniem.Bo zawsze gdy gra to Juve gra.
Dzisiaj po za jedna sytuacja jakos tego nie zauwazylem. We wczesniejszych spotkaniach tez jakas zatrwazajaca iloscia celnych, uwalniajacych podan nie szokowal.Zawsze stwarza kolegom dobre okazje do bramki.
Wiec sprowadzmy do Turynu 8 karlow i niech walcza o wolne, ktore bedzie bil Alex, do tego Gigi na bramce i bedzie git.Przez swoje marne gabaryty są większe szanse na rzut wolny z bliskiej odległości.
Od tego jest on, od tego on jest, od tego jest.Odkąd jest w pierwszej drużynie to udowadnia, że tak własnie jest.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009, 23:43 przez Nadziej, łącznie zmieniany 1 raz.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- juventusprzemek
- Juventino
Tak zgadzam się z Tobą. Zmiana trenera wyjdzie nam na lepsze....binio pisze:Zastanawiam się czemu Blanc tak uparcie stoi przy tym że nie będzie zmiany trenera w trakcie sezonu, możliwe że Hiddink jest do wyjęcia latem albo zwyczajnie dopiero dogadują się z nim i zanim coś będzie zaklepane gada cały czas swoją śpiewkę.
Hiddink albo Mancini choć fajny byłby też Wenger(może skusiłby się?) Marzenia.........
Blanc jest zbyt uparty!
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2009, 23:37 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Choperini
- Juventino
Ależ jestem wściekły, ten Secco za cholerę nie nadaje się na Prezydenta takiego klubu, jak Juventus. Ba, On się nie nadaje na Prezydenta żadnego klubu.
Mam nadzieję, że Lapo weźmie to wszystko w swoje ręce, co ja bym dał, żeby to On został Prezydentem naszego klubu.
A tak wracając do tematu Ciro, może i On dobrym piłkarzem był, ale trenerem to nie jest nawet przeciętnym.
Turyn mnie niedługo powita
Pozdrawiam
Mam nadzieję, że Lapo weźmie to wszystko w swoje ręce, co ja bym dał, żeby to On został Prezydentem naszego klubu.
A tak wracając do tematu Ciro, może i On dobrym piłkarzem był, ale trenerem to nie jest nawet przeciętnym.
Turyn mnie niedługo powita

Pozdrawiam

"Run Hassan. Run!
"

- Sajan
- Juventino
Mancini został trenerem ManCity a od siebie dodam że Liverpool po raz kolejny notuje porażkę więc możliwe że łatwiej będzie o Beniteza pewnie niebawem polecijuventusprzemek pisze: Hiddink albo Mancini choć fajny byłby też Wenger(może skusiłby się?)
- Medzeer
- Juventino
Albo jest uparty albo nie moze nic innego powiedziec, bo poprostu nie ma kim zastapic Ciro. Powiedzmy, ze Hiddink jest narazie niedostepny i nie ma na kogo wymienic naszego trenejro, wiec lepiej zapewniac Ciro, ze w niego wierzymy, ze caly czas ma nasze zaufanie niz powiedziec mu : Jestes tu tylko, bo nie mamy kim Cie zastapic.