CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- Choperini
- Juventino
Ok, dzięki wielkie Tabo za odpowiedź, Faja chyba nie doczytał się mojego pytaniatabo89 pisze:nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba nie ma technicznej możliwości wykonania takieh próbnej wersji, po prostu pojedyńczo nie robią..Choperini pisze:Mam do Ciebie faja pytanie.
Jak wpłaty mają być do 20 stycznia niby, to kiedy Ty będziesz w posiadaniu próbnej wersji czapek i rękawiczek?
Jakbyś taką wersję miał to proszę o zdjęcia na forum to każdy sobie zweryfikuje pogląd na to, co zamówił
Pozdrawiam

"Run Hassan. Run!
"

- faja69
- Juventino
no właśnie wpłaty zrobimy od dzisiaj- jutro i będą trwały 10 dni, przez ten czas można będzie się zapisywać, czyli kto się zapisuje od razu wpłaca pieniądze.
nie no ja sobie zdawałem sprawę z tego że ponad połowa głosów to są osoby postronne no i stahoo, z mnowo:P
zobaczymy co da się zrobić z tymi rękawiczkami narazie brakuje nam ok 10szt. rękawiczek albo kompletów.
tak choperini na śmierć zapomniałem aby Ci odpisać, wybacz.
nie no ja sobie zdawałem sprawę z tego że ponad połowa głosów to są osoby postronne no i stahoo, z mnowo:P
zobaczymy co da się zrobić z tymi rękawiczkami narazie brakuje nam ok 10szt. rękawiczek albo kompletów.
tak choperini na śmierć zapomniałem aby Ci odpisać, wybacz.

- tabo89
- Juventino
może coś przeoczyłem i było o tym pisane ale podane teraz ceny, które należy wpłacić są wyższe o 2 złocisze, jaki jest powód?
dla przykładu, komplet, który mnie najbardziej interesuje:
wcześniej: 38 zł + 6 przesyłka = 44 zł
teraz:
dla przykładu, komplet, który mnie najbardziej interesuje:
wcześniej: 38 zł + 6 przesyłka = 44 zł
teraz:
to z wpłatą poczekam do odpowiedzi bo może to jakaś pomyłka w liczeniu po prostufaja69 pisze:komplet (czapka + rękawiczki) 46zł
oczywiście podane ceny są już z wliczoną przesyłką
- faja69
- Juventino
Usługi krajowe
Przesyłka listowa polecona priorytetowa - gabaryt A
Masa: ponad 500g do 1000g
Opłata zasadnicza 6.30 zł
Traktowanie przesyłki listowej jako poleconej 2.20 zł
Suma 8.50 zł
+ koperta
i tak cena jest mniejsza, bo koperty mi zostały z poprzedniej akcji, ale i tak będę musiał dokupić,
Przesyłka listowa polecona priorytetowa - gabaryt A
Masa: ponad 500g do 1000g
Opłata zasadnicza 6.30 zł
Traktowanie przesyłki listowej jako poleconej 2.20 zł
Suma 8.50 zł
+ koperta
i tak cena jest mniejsza, bo koperty mi zostały z poprzedniej akcji, ale i tak będę musiał dokupić,

- faja69
- Juventino
przykro mi to mówić, ale chyba zrezygnujemy z rękawiczek z dużym logiem.. bo poprostu nie ma chętnych, ani nikt się nie dopisuje na nie nowy...
także na 100% będzie wersja z małym herbem czyli V2,
ja już nic na to nie poradzę, sądziłem że będzie większe zainteresowanie rękawiczkami.
także na 100% będzie wersja z małym herbem czyli V2,
ja już nic na to nie poradzę, sądziłem że będzie większe zainteresowanie rękawiczkami.

- MarCin1897
- Juventino
komplecik dla mnie poproszę
pieniądze postaram się wpłacić jutro.

pieniądze postaram się wpłacić jutro.
- faja69
- Juventino
ta akcja tak jak każda inna na tym forum kierowana jest zasadami wpłaty-zamówienie- wysyłka do mnie od producenta- i wysyłka do was.
wpłaty zbieram do 20 stycznia, i składam zamówienie, oni chcą tydzien czasu na realizacje i wysyłają do mnie, czyli na początku lutego powinny być u mnie i wysyłam do was.
aha w związku z licznymi pytaniami na PW można się cały czas zapisywać, i do 20 stycznia musi być wpłata!
wpłaty zbieram do 20 stycznia, i składam zamówienie, oni chcą tydzien czasu na realizacje i wysyłają do mnie, czyli na początku lutego powinny być u mnie i wysyłam do was.
aha w związku z licznymi pytaniami na PW można się cały czas zapisywać, i do 20 stycznia musi być wpłata!