Giuseppe Rossi
- mazi12
- Juventino
No to sobie pomarzyliśmy o Rossim. Wiedziałem, że tak będzie.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... rrealu.php
:płaczę: 
EDIT: Ahh sorry, kolega wyżej już to podał. a jeszcze dzisiaj o 9 tu czytałem, że jutro Rossi w Juve i zostały tylko szczegóły a zobaczcie jak jest. i czego ja sie tak cieszyłem. od dzisiaj czekam tylko na napis "OFICJALNIE". inaczej za cholere w nic nie uwierzę.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... rrealu.php

EDIT: Ahh sorry, kolega wyżej już to podał. a jeszcze dzisiaj o 9 tu czytałem, że jutro Rossi w Juve i zostały tylko szczegóły a zobaczcie jak jest. i czego ja sie tak cieszyłem. od dzisiaj czekam tylko na napis "OFICJALNIE". inaczej za cholere w nic nie uwierzę.

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Po prostu nie robi sobie wrogów, nie ogłasza światu jak Aguero, że odejdzie. Jeśli coś nie wypali z transferem to zachowa twarz, a Aguero zostanie zlinczowany. Ile takich było co mówili, że nigdzie się nie ruszają aż tu nagle się pakują. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń.pumex pisze:Czyżby Rossi nam "uciekł"?. Miało nie być telenoweli, tymczasem wszystko traw i trwa zmieniając się przy tym z dnia na dzień o 180 stopniCo ma oznaczać ten komentarz Rossiego, jak nie to, że chce zostać tam gdzie jest?!
To byłaby katastrofa...
FORZA JUVE!!!
- Piotrekmmz
- Juventino
dawid91 pisze:Po prostu nie robi sobie wrogów, nie ogłasza światu jak Aguero, że odejdzie. Jeśli coś nie wypali z transferem to zachowa twarz, a Aguero zostanie zlinczowany. Ile takich było co mówili, że nigdzie się nie ruszają aż tu nagle się pakują. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń.pumex pisze:Czyżby Rossi nam "uciekł"?. Miało nie być telenoweli, tymczasem wszystko traw i trwa zmieniając się przy tym z dnia na dzień o 180 stopniCo ma oznaczać ten komentarz Rossiego, jak nie to, że chce zostać tam gdzie jest?!
To byłaby katastrofa...

- jurson09
- Juventino
Heh ale to źródło TMW.com, z którego ponoć pochodzi ta wypowiedź jest dosyć "oryginalne". Chyba że to TMW to skrót jakiś?
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2011, 12:22 przez jurson09, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve per sempre sara...!!!!
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ale nie chodzi mi o zachowanie twarzy po transferze, tylko o zachowanie twarzy gdy transfer nie dojdzie do skutku. Nagle wyrażające chęć pozyskania kluby zmienią swoje cele i co pozostanie Rossiemu? Zostać w Villarreal. A wiadomo, że jak będzie chciał odejść i będzie o tym otwarcie trąbił to kibice stracą do niego szacunek jednak tak nie robi by się "ubezpieczyć". Kuma?Piotrekmmz pisze:dawid91 pisze:Po prostu nie robi sobie wrogów, nie ogłasza światu jak Aguero, że odejdzie. Jeśli coś nie wypali z transferem to zachowa twarz, a Aguero zostanie zlinczowany. Ile takich było co mówili, że nigdzie się nie ruszają aż tu nagle się pakują. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń.pumex pisze:Czyżby Rossi nam "uciekł"?. Miało nie być telenoweli, tymczasem wszystko traw i trwa zmieniając się przy tym z dnia na dzień o 180 stopniCo ma oznaczać ten komentarz Rossiego, jak nie to, że chce zostać tam gdzie jest?!
To byłaby katastrofa...
No właśnie twarzy nie zachowa, obiecuje że zostanie, np. potem pod koniec okienka odejdzie. Jak to wygląda ? Raczej nie za ładnie
FORZA JUVE!!!
- @Maras@
- Juventino
Jakoś z Barceloną nie miał problemów żeby mówić że chce do nich iśćdawid91 pisze:Ale nie chodzi mi o zachowanie twarzy po transferze, tylko o zachowanie twarzy gdy transfer nie dojdzie do skutku. Nagle wyrażające chęć pozyskania kluby zmienią swoje cele i co pozostanie Rossiemu? Zostać w Villarreal. A wiadomo, że jak będzie chciał odejść i będzie o tym otwarcie trąbił to kibice stracą do niego szacunek jednak tak nie robi by się "ubezpieczyć". Kuma?Piotrekmmz pisze:dawid91 pisze:
Po prostu nie robi sobie wrogów, nie ogłasza światu jak Aguero, że odejdzie. Jeśli coś nie wypali z transferem to zachowa twarz, a Aguero zostanie zlinczowany. Ile takich było co mówili, że nigdzie się nie ruszają aż tu nagle się pakują. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń.No właśnie twarzy nie zachowa, obiecuje że zostanie, np. potem pod koniec okienka odejdzie. Jak to wygląda ? Raczej nie za ładnie

- Loremaster
- Juventino
Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:
- Navar
- Juventino
Trochę załamka jak wyjdzie że Aguero i Rossie wolą pozostać w swoich obecnych klubach niż przyjść do JuveLoremaster pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:

Juventus to nie tylko drużyna piłkarska, to styl życia.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dokładnie. Przenosiny Teveza nie wypaliły, to i City będzie miało problem z pozyskaniem Aguero. Czyżby Mancini był zbyt pewny siebie?
Rossi nie powiedział jedynie, że dobrze mu w obecnym klubie, ale że zamierza w nim jeszcze pozostać. Ta ostatnia część wypowiedzi jest niepokojąca. Jeśli transfer Rossiego, podobnie jak ten Aguero, także nie wypali - dajmy sobie spokój z zakupem kolejnego napastnika i skupmy się na lewym skrzydle i środku obrony.
Rossi nie powiedział jedynie, że dobrze mu w obecnym klubie, ale że zamierza w nim jeszcze pozostać. Ta ostatnia część wypowiedzi jest niepokojąca. Jeśli transfer Rossiego, podobnie jak ten Aguero, także nie wypali - dajmy sobie spokój z zakupem kolejnego napastnika i skupmy się na lewym skrzydle i środku obrony.
- kun10
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=56864
Podobno ten wywiad nie jest z wczoraj a ni dziś tylko z kiedyś tam. :C
Tak mi sie wydawało już od początku
Podobno ten wywiad nie jest z wczoraj a ni dziś tylko z kiedyś tam. :C
Tak mi sie wydawało już od początku

- @Maras@
- Juventino
Tylko nie wiem w jaki sposób, jeśli Neymar już kilkukrotnie mówił o tym że chce zostać w Santosie i jeszcze coś z nimi zdobyć...Loremaster pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:
PS. Co do Rossiego to informację o tym jakoby chciał zostać w Villarreal to tylko takie gadanie. Praktycznie już wszytsko jest ustalone (a tym bardziej kontrakt zawodnika) więc pozostaje tylko ustalić dokładną cenę i wszystkie bonusy i odchodzi z Hiszpanii...

- Wojtek
- Juventino
W Brazylii chyba dziś zakończy się okienko transferowe (albo na dniach). Zdążą zaklepać Neyamara? Wątpie.Loremaster pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:
Rossi? Licze na niego i oczekuje że w tym tygodniu zostanie naszym nowym grajkiem.
- kamilu_87
- Juventino
Ekhm..to brazylijczykom sie kończy, a nie europejczykom<<W@jTEk>> pisze:W Brazylii chyba dziś zakończy się okienko transferowe (albo na dniach). Zdążą zaklepać Neyamara? Wątpie.Loremaster pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:
Rossi? Licze na niego i oczekuje że w tym tygodniu zostanie naszym nowym grajkiem.

- mazi12
- Juventino
uff..ale mnie uszczęśliwiły te newsy z popołudnia. czekam tylko na newsa z dopiskiem OFICJALNIE. do końca tygodnia chce Vidala i Rossiego. potem jeszcze mocne lewe skrzydło. skupmy sie na tym. zostało nam dużo czasu. całkiem dobrze wyglądają te transfery w tym roku. FORZA JUVE!!! 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadam się.hinx pisze: Ziegler przewyższa De Ceglie. Bez dwóch zdań.
To nie zrozumialeś mojej wypowiedzi. Chodzilo mi o to, że Del Piero bedzie ...4 w kolejce do gry...trochę żal co? nie jestem zaślepiony w Alexa ale ostatni sezon kariery powinien być szczegolny...nie przesiedziany na ławce.hinx pisze: Wspominanie Del Piero mówiąc o podstawowej jedenastce , bo w ten sposób zbudowana jest Twoja wypowiedź, pozostawie bez komentarza.
Żart nie. Ja w to nie wierzę, pisalem to raczej w kontekście, że różne preferencje mają trenerzy, jednen lubi młodych, drugi doświadczonych, różnie może być, mam nadzieję, że Conte zawsze będzie miał jaja.Ouh_yeah pisze:Głęboko wierzę, że to był żart.Dragon pisze:słaby Ziegler, ktorego jeszcze De Ceglie wygryzie
W Zieglera bardzo wierzę, jakiś poziom na pewno już gwarantuje. Pisząc o Alexie nie zrozumieliście mnie. Nie pcham go do 1 składu. Wskazuję tylko na to, że w tym seoznie gramy praktycznie na 1 froncie i nie bedzie tak wielkiej rotacji w składzie co zabierze możliwość gry wielu zawodnikom.
Generalnie nie sprzeciwialem się transfeorwi Rossiego tylko sugerowałem inne priorytety. kiedyś potęgę włoskiej piłki budowało się od obrony. My dzieś robimy odwrotnie. Co wyprawiają nasi oborńcy w osstatnich latach i jak rażący był brak kalsowych bocznych pomocnikow każdy widział. Bramki zawsze ktoś strzelał....
Rossi bedzie nasz.