Giuseppe Rossi

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 11:59

No to sobie pomarzyliśmy o Rossim. Wiedziałem, że tak będzie.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... rrealu.php :angry: :płaczę: :angry:

EDIT: Ahh sorry, kolega wyżej już to podał. a jeszcze dzisiaj o 9 tu czytałem, że jutro Rossi w Juve i zostały tylko szczegóły a zobaczcie jak jest. i czego ja sie tak cieszyłem. od dzisiaj czekam tylko na napis "OFICJALNIE". inaczej za cholere w nic nie uwierzę. :angry:

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 12:10

pumex pisze:Czyżby Rossi nam "uciekł"?. Miało nie być telenoweli, tymczasem wszystko traw i trwa zmieniając się przy tym z dnia na dzień o 180 stopni :( Co ma oznaczać ten komentarz Rossiego, jak nie to, że chce zostać tam gdzie jest?! :( To byłaby katastrofa...
Po prostu nie robi sobie wrogów, nie ogłasza światu jak Aguero, że odejdzie. Jeśli coś nie wypali z transferem to zachowa twarz, a Aguero zostanie zlinczowany. Ile takich było co mówili, że nigdzie się nie ruszają aż tu nagle się pakują. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń.

FORZA JUVE!!!
Piotrekmmz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 12:15

dawid91 pisze:
pumex pisze:Czyżby Rossi nam "uciekł"?. Miało nie być telenoweli, tymczasem wszystko traw i trwa zmieniając się przy tym z dnia na dzień o 180 stopni :( Co ma oznaczać ten komentarz Rossiego, jak nie to, że chce zostać tam gdzie jest?! :( To byłaby katastrofa...
Po prostu nie robi sobie wrogów, nie ogłasza światu jak Aguero, że odejdzie. Jeśli coś nie wypali z transferem to zachowa twarz, a Aguero zostanie zlinczowany. Ile takich było co mówili, że nigdzie się nie ruszają aż tu nagle się pakują. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń.
:think: No właśnie twarzy nie zachowa, obiecuje że zostanie, np. potem pod koniec okienka odejdzie. Jak to wygląda ? Raczej nie za ładnie

jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 12:18

Heh ale to źródło TMW.com, z którego ponoć pochodzi ta wypowiedź jest dosyć "oryginalne". Chyba że to TMW to skrót jakiś?
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2011, 12:22 przez jurson09, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve per sempre sara...!!!!
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 12:21

Piotrekmmz pisze:
dawid91 pisze:
:think: No właśnie twarzy nie zachowa, obiecuje że zostanie, np. potem pod koniec okienka odejdzie. Jak to wygląda ? Raczej nie za ładnie
Ale nie chodzi mi o zachowanie twarzy po transferze, tylko o zachowanie twarzy gdy transfer nie dojdzie do skutku. Nagle wyrażające chęć pozyskania kluby zmienią swoje cele i co pozostanie Rossiemu? Zostać w Villarreal. A wiadomo, że jak będzie chciał odejść i będzie o tym otwarcie trąbił to kibice stracą do niego szacunek jednak tak nie robi by się "ubezpieczyć". Kuma?

FORZA JUVE!!!
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 13:51

dawid91 pisze:
Piotrekmmz pisze:
dawid91 pisze:
Ale nie chodzi mi o zachowanie twarzy po transferze, tylko o zachowanie twarzy gdy transfer nie dojdzie do skutku. Nagle wyrażające chęć pozyskania kluby zmienią swoje cele i co pozostanie Rossiemu? Zostać w Villarreal. A wiadomo, że jak będzie chciał odejść i będzie o tym otwarcie trąbił to kibice stracą do niego szacunek jednak tak nie robi by się "ubezpieczyć". Kuma?
Jakoś z Barceloną nie miał problemów żeby mówić że chce do nich iść :D

ObrazekObrazekObrazek
Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 14:18

Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:

Navar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 14:23

Loremaster pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:
Trochę załamka jak wyjdzie że Aguero i Rossie wolą pozostać w swoich obecnych klubach niż przyjść do Juve :|

Juventus to nie tylko drużyna piłkarska, to styl życia.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 14:25

Dokładnie. Przenosiny Teveza nie wypaliły, to i City będzie miało problem z pozyskaniem Aguero. Czyżby Mancini był zbyt pewny siebie? :smile:

Rossi nie powiedział jedynie, że dobrze mu w obecnym klubie, ale że zamierza w nim jeszcze pozostać. Ta ostatnia część wypowiedzi jest niepokojąca. Jeśli transfer Rossiego, podobnie jak ten Aguero, także nie wypali - dajmy sobie spokój z zakupem kolejnego napastnika i skupmy się na lewym skrzydle i środku obrony.

kun10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 14:42

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=56864

Podobno ten wywiad nie jest z wczoraj a ni dziś tylko z kiedyś tam. :C

Tak mi sie wydawało już od początku :P

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 16:01

Loremaster pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:
Tylko nie wiem w jaki sposób, jeśli Neymar już kilkukrotnie mówił o tym że chce zostać w Santosie i jeszcze coś z nimi zdobyć...

PS. Co do Rossiego to informację o tym jakoby chciał zostać w Villarreal to tylko takie gadanie. Praktycznie już wszytsko jest ustalone (a tym bardziej kontrakt zawodnika) więc pozostaje tylko ustalić dokładną cenę i wszystkie bonusy i odchodzi z Hiszpanii...

ObrazekObrazekObrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 18:25

W Brazylii chyba dziś zakończy się okienko transferowe (albo na dniach). Zdążą zaklepać Neyamara? Wątpie.

Rossi? Licze na niego i oczekuje że w tym tygodniu zostanie naszym nowym grajkiem.

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 19:13

<<W@jTEk>> pisze:
W Brazylii chyba dziś zakończy się okienko transferowe (albo na dniach). Zdążą zaklepać Neyamara? Wątpie.

Rossi? Licze na niego i oczekuje że w tym tygodniu zostanie naszym nowym grajkiem.
Ekhm..to brazylijczykom sie kończy, a nie europejczykom ;)

Obrazek
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 19:47

uff..ale mnie uszczęśliwiły te newsy z popołudnia. czekam tylko na newsa z dopiskiem OFICJALNIE. do końca tygodnia chce Vidala i Rossiego. potem jeszcze mocne lewe skrzydło. skupmy sie na tym. zostało nam dużo czasu. całkiem dobrze wyglądają te transfery w tym roku. FORZA JUVE!!! :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2011, 20:56

hinx pisze: Ziegler przewyższa De Ceglie. Bez dwóch zdań.
Zgadam się.
hinx pisze: Wspominanie Del Piero mówiąc o podstawowej jedenastce , bo w ten sposób zbudowana jest Twoja wypowiedź, pozostawie bez komentarza.
To nie zrozumialeś mojej wypowiedzi. Chodzilo mi o to, że Del Piero bedzie ...4 w kolejce do gry...trochę żal co? nie jestem zaślepiony w Alexa ale ostatni sezon kariery powinien być szczegolny...nie przesiedziany na ławce.
Ouh_yeah pisze:
Dragon pisze:słaby Ziegler, ktorego jeszcze De Ceglie wygryzie
Głęboko wierzę, że to był żart.
Żart nie. Ja w to nie wierzę, pisalem to raczej w kontekście, że różne preferencje mają trenerzy, jednen lubi młodych, drugi doświadczonych, różnie może być, mam nadzieję, że Conte zawsze będzie miał jaja.

W Zieglera bardzo wierzę, jakiś poziom na pewno już gwarantuje. Pisząc o Alexie nie zrozumieliście mnie. Nie pcham go do 1 składu. Wskazuję tylko na to, że w tym seoznie gramy praktycznie na 1 froncie i nie bedzie tak wielkiej rotacji w składzie co zabierze możliwość gry wielu zawodnikom.

Generalnie nie sprzeciwialem się transfeorwi Rossiego tylko sugerowałem inne priorytety. kiedyś potęgę włoskiej piłki budowało się od obrony. My dzieś robimy odwrotnie. Co wyprawiają nasi oborńcy w osstatnich latach i jak rażący był brak kalsowych bocznych pomocnikow każdy widział. Bramki zawsze ktoś strzelał....

Rossi bedzie nasz.

Obrazek
Zablokowany