Kontuzje
- pan Zambrotta
- Juventino
Jedyny plus tych kontuzji jest taki, że dosięgnęła i Alexa :lol:
- JuveR
- Juventino
No tak, rzeczywiście olbrzymi plus. Zwłaszcza, że forma naszych pozostałych napastników pozostawia wiele do życzenia...pan Zambrotta pisze:Jedyny plus tych kontuzji jest taki, że dosięgnęła i Alexa :lol:

Dobrze też, że Tiago kontuzjowany, bo więcej pogra Poulsen
- deszczowy
- Juventino
Ja już tego wszystkiego nie rozumiem.... Czy my w ogóle mamy jakiś sztab medyczny? Czy też w Juventusie zatrudniono jakiegoś pierwszego lepszego przygłupa po mediolańskim AWF- ie?? 

- Lypsky
- Juventino
Będziesz bił?ForzaDelPiero pisze:O co Ci chodzi? Cieszysz się z tego faktu?pan Zambrotta pisze:Jedyny plus tych kontuzji jest taki, że dosięgnęła i Alexa :lol:
Kontuzja Alexa, tak dla odmiany.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Hehe tak....( tez byłem przeciwnikiem Alexa w tamtym sezonie za jego egoizm ) ale teraz nie wiem czy nie gorzej oglądać 2 drewna z przodu, którym piłka przeszkadza w grze..... Musimy się modlić o Cassano w zimieQuattro pisze:Polać temu panu!pan Zambrotta pisze:Jedyny plus tych kontuzji jest taki, że dosięgnęła i Alexa :lol:
Nie bedzie trzeba ogladać pana wielmożnego ;-)

Myślę, że teraz w obliczu powrotu Momo można by zagrać 4-2-3-1
któreś drewno
-------------------------------------
Giovinco-----Diego-----Camor
----------------------------------------
Melo-----Sissoko
Ostatnio zmieniony 01 października 2009, 20:05 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
To sie zaczyna robić powoli męczące jeszcze niech Diego znowu sie uraz odnowi i będzie wspaniale. Trzeci rok zrzędu to samo, cały czas te mięśnie i mięśnie
Też mam taką nadzieję, mam także nadzieję, że przy jego nazwisku pisze: WAŻNE !!!Lypsky pisze:Teraz polać temu^FAZZI^ pisze:Musimy się modlić o Cassano w zimie![]()
Mam nadzieję, że nazwisko Cassano znajduje się na pierwszym miejscu w notatniku Secco.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Vincitore
- Juventino
Cassano Cassanem, ale na dzień dzisiejszy mamy trójkę napastników z czego jeden nie strzela bramek, drugi robi to tylko do pustej, a trzeci co drugi mecz strzela jedną i może to szansa żeby spróbować Giovinco w ataku. Wiem że szansę małe, ale podobno Ferrara ma tutaj konto i regularnie czyta forum.
Wiadomo że Cassano to nie typ napastnika który będzie strzelał bramki seriami, ale swoją grą pomoże dojść do formy Amauriemu i sprawi że Iaquinta będzie strzelał nie co dwie kolejki, tylko co kolejkę.
Kto ze mną pobije Secco jak nie kupi Cassano ?
Wiadomo że Cassano to nie typ napastnika który będzie strzelał bramki seriami, ale swoją grą pomoże dojść do formy Amauriemu i sprawi że Iaquinta będzie strzelał nie co dwie kolejki, tylko co kolejkę.
Kto ze mną pobije Secco jak nie kupi Cassano ?

- DP fan
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Jedyny plus tych kontuzji jest taki, że dosięgnęła i Alexa :lol:
Gościu idź się leczyć na nogi bo na głowe to już za późnio
Nie wiem z czego ta Twoja radość, że kolejny piłkarz jest kontuzjowany.
Forza Juve!
Nie kolejny, tylko dalej ten samDP fan pisze:pan Zambrotta pisze:Jedyny plus tych kontuzji jest taki, że dosięgnęła i Alexa :lol:
Gościu idź się leczyć na nogi bo na głowe to już za późnio
Nie wiem z czego ta Twoja radość, że kolejny piłkarz jest kontuzjowany.