Jak się zaczeła twoja miłość do Juve?
- M!chal
- Juventino
Moja więż narodziła się po meczu z ajaksem amsterdam w finale Champions Leage, a została umocniona podczas dwóch kolejnych finałów z Realem Madryt oraz Borussia Dortmund. Wtedy byłem już przekonany ze Juve to najlepszy klub na świecie
- JUVEfan_11
- Juventino
W 2000 roku podczas euro leciała w TV reklama w której brał udział Davids. Pokazywał świetne triki. Mój brat powiedział, że to będzie teraz jego ulubiony piłkarz(miał wtedy 12 lat a ja 10). To ja mówię : nie, mój! No i on już nie oponował. W ćwierćfinale chbya grała holandia i włochy. Holandia po karnych przegrała ale grał Davids i to się dla mnei liczyło, bo dopiero zaczynałem interesowac się piłką nożną. Euro się skończyło i jakoś nudno mi było bez PN. Zapytałem taty w jakim klubie gra Davids. Powiedział, że w JUVE no i się zaczęło...
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jak większości, tak i moja miłość do Juve rozpoczęła się od wygranego fianłu LM... urzekł mnie wtedy Del Piero, a to co wyczyniał w Pucharze Interkontynentalnym i Superpucharze Europy z PSG przekonało mnie tylko w tym, że jest BOSKI, miałem wtedy 8 lat i tak zostało aż do dzisiaj i ciągnąć się pewnie będzie do mego końca 

Capo di tutti capi
- Pawel_GL
- Juventino
2001 rok, mam jedenaście lat, czerwcowe popoludnie, lekcja w-fu, standardowo grałem sobie w obronie (kocham swoją wiochę, przynajmniej mamy prawdziwe trawiaste boiska. Niektóre dzieciaki z miast mi mogły tego zazdrościć
) I kumpel porównał mnie do "jakiegoś tam" Dawidsa czy kogoś podobnego bo wylazłem na boisko w okularkach przeciwsłonecznych (sam nie wiem po co je wziąłemz domu. Przeznaczenie?
). Zapytałem kto to i dowiedziałem się że w jakimś włoskim klubie grał pewien facet który zawsze nosił okulary podczas grania... Wkrótce zobaczyłem jak grał, spodobąło mi się
Opuściłem Real Madryt i przeniosłem się do Juve... Dzięki jednemu zawodnikowi. I pokochałem ten klub na serio i tu zostałem.

- juvesim
- Juventino
1996 Finał LM JUVENTUS - Ajax wygrana JUVE!!! I tak sie zaczęło... miałem wtedy 9 lat, pierwszy oglądany prze ze mnie finał LM jaki pamiętam i to był akurat JUVE!!!
JUVE Alex jest najlepszy!!!
Pozdro dla wszytskich fanów JUVE
JUVE Alex jest najlepszy!!!

Pozdro dla wszytskich fanów JUVE
- ossy
- Juventino
Ale pieprzysz. Wtedy nie było nazwisk na podkoszulkach, wiec nie wiem jak mogles miec koszulke z nazwiskiem Alexa.aleksander1986 pisze:Jestem fanem Juve od 14 lat od kupna koszuli oczywiście z nazwiskiem Alex i do teraz ją mam.Obecnie wytatuowałem sobie herb Juve
U mnie zaczeło sie w 2001 r. Dostałem koszulke, ale wtedy to dla mmnie nie wiele znaczyło. Dopiero, kiedys chciałemsobie wybrac jakis klub któremu bede kibicował. Popatrzyłem na telegazete, i we włoskiej lidze(która mi pierwsza wyskoczyła) liderem był Juventus przed Romą chyba. I tak zaczałem im kibicować. Póżniej dowiedziałem sie ze Juventus lidera i zarazem mistrzostwo stracił na rzecz Romy, ale sie nie zraziłem i dalej im kibicowałem.
EDIT.
MIałby 6 lat, nie 4.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2006, 22:09 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- białas
- Juventino
mniejsza o większość z napisami na podkoszulkach, ale jeśli chłop urodził się w 1986 i kubicuje Juve od 14 lat, to zaczął mając zaledwie 4 lata. taki mały brzdąc, a się poznał co dobreossy pisze:Ale pieprzysz. Wtedy nie było nazwisk na podkoszulkach, wiec nie wiem jak mogles miec koszulke z nazwiskiem Alexa.aleksander1986 pisze:Jestem fanem Juve od 14 lat od kupna koszuli oczywiście z nazwiskiem Alex i do teraz ją mam.Obecnie wytatuowałem sobie herb Juve

EDIT:
haha, ale lol ze mnie :rotfl: jak tak mogłem się pomylićShickit pisze:(Miałby lat 6) Czyli od 1992rbiałas pisze:mniejsza o większość z napisami na podkoszulkach, ale jeśli chłop urodził się w 1986 i kubicuje Juve od 14 lat, to zaczął mając zaledwie 4 lata.

Ostatnio zmieniony 21 maja 2006, 23:44 przez białas, łącznie zmieniany 2 razy.
- Szilgu
- Juventino
(Miałby lat 6) Czyli od 1992r, a więc mam rozumieć, że...białas pisze:mniejsza o większość z napisami na podkoszulkach, ale jeśli chłop urodził się w 1986 i kubicuje Juve od 14 lat, to zaczął mając zaledwie 4 lata.
....że koszulka ta była Padovy? Bo zdaje się, że Alex przyszedł do nas w 1993 :roll: .aleksander1986 pisze:Jestem fanem Juve od 14 lat od kupna koszuli oczywiście z nazwiskiem Alex i do teraz ją mam.
- Apollo_83
- Juventino
Ja również jak część z Was zacząłem kibicować Juve po finale LM w 1996 roku. Duże znaczenie miał również fakt, że grałem jako obrońca i podobała mnie sie strasznie gra formacji defensywnej i tak już zostało do tej pory 
P.S. Poza tym przypadły mi do gustu barwy Juve a co za tym idzie koszulki :-D
Edyta mówi: Chciałem nadmienić, że Juve jest jedynym klubem jakiemu zacząłem kibicować. Wcześniej nie posiadałem innego ulubionego zagranicznego klubu.
P.S. Poza tym przypadły mi do gustu barwy Juve a co za tym idzie koszulki :-D
Edyta mówi: Chciałem nadmienić, że Juve jest jedynym klubem jakiemu zacząłem kibicować. Wcześniej nie posiadałem innego ulubionego zagranicznego klubu.
- The_Sickness
- Juventino
ta sama sytuacja ... tylko ja miałem lat 11.Jak większości, tak i moja miłość do Juve rozpoczęła się od wygranego fianłu LM (...) miałem wtedy 8 lat i tak zostało aż do dzisiaj i ciągnąć się pewnie będzie do mego końca
tak wogóle to z harą jesteśmy braćmi, i nasza miłość do juve zaczęła się i rozwijała w ramach rodzinnych więzi. Coś niesamowitego

- lukas1985
- Juventino
to było dawno już... 13 lat temu, w pierwszej klasie podstawówki, zaczęło się od koszulki Alexa, potem szalik, czapka... i tak zostało do dziś ;-) każde zmagania Juve, śledzenie meczów i poczynań zawodników... pasja ;-D
NA zasze wierny JUVE!
FORZA JUVE!
FORZA ALEX!
NA zasze wierny JUVE!
FORZA JUVE!
FORZA ALEX!
- Del Petro
- Juventino
Moj kolega bardzo lubił Juventus. Lecz gdy Milan wygral Lige Mistrzów w 2003 roku to przezucil sie na rossonerich . Pomyslałem ze bede kibicowal jakiemus zespołowi Serie A ze wzgledu na zamiłowanie mojego kolegi do ligi wloskiej . No i po tym finale w 2003 roku real madryt zamienilem na juventus i tak juz 3 rok