KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- Darth Pawlakus
- Juventino
Dale chłopaki :!: Ruszyć tyłki i biegusiem do banku
71 zł to przecież nie jest jakaś strasznie wygórowana kwota.

- DamKam
- Juventino
Nadzieja umiera ostatnia :idea:artoni pisze:mówiąc szczerze nie mam już najmniejszych nadziei że kupimy te krawaty
No obyś się myliłartoni pisze:za długo zbieramy kasę ale mogę się mylić
Część osób odpowiedziała na moje ostatnie PW przypominające o wpłacie na konto, zapewniając, iż postara się jak najszybciej przelać te 71 zł. Tak więc spokojnie, zapewne jeszcze to długo potrwa, ale miejmy nadzieję, że się uda

- bblackk
- Juventino
Czy ta "część osób", to 33 ludzi? Już to widzę...DamKam pisze:Część osób odpowiedziała na moje ostatnie PW przypominające o wpłacie na konto, zapewniając, iż postara się jak najszybciej przelać te 71 zł.
Dziady, idźcie zagrać w STS'ach i wygraną przelewać na krawaty! Jakby co, to mogę podać kilka "pewniaków"

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
w stsa nie wygralme jeszcze jak zyje (kiedys 2 lata regularnie gralem) a kase przeleje na dniach 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- DamKam
- Juventino
Jakby to były 33 osoby, to nie napisałbym "część osób"bblackk pisze:Czy ta "część osób", to 33 ludzi? Już to widzę...DamKam pisze:Część osób odpowiedziała na moje ostatnie PW przypominające o wpłacie na konto, zapewniając, iż postara się jak najszybciej przelać te 71 zł.
Jak każdy tak będzie patrzył, to możemy nigdy nie uzbierać tych 50 wpłat :doh:mJaUcViEej pisze:Jeśli w podobny sposób zadeklaruje się odpowiednia ilość userów, to idę wpłacić kasę.
- Andrew09
- Juventino
Ja juz tak jak mówiłem DamKamowi że wpłace po 3 maja... prawdopodobnie bedzie to 4 maja;D
mam nadzieje że reszta tez wpłaci za niedługo...
u mnie zawsze jest lepiej z kasa na poczatku miesiaca niz pod koniec
Pozdro
mam nadzieje że reszta tez wpłaci za niedługo...
u mnie zawsze jest lepiej z kasa na poczatku miesiaca niz pod koniec

Pozdro
TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- artoni
- Juventino
Zbieranie ludzi poszło tak sprawnie, a jeśli o kasę chodzi to idzie wolno... kurcze...o tych krawatach powiedzieliśmy już chyba wszystko co możliwe a rezultatów nie widać, współczuję ludziom którzy w tę krawatową akcję włożyli najwięcej pracy. Piękne marzenie o krawatach Juve chyba właśnie znika...
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nic nie znika, a jak masz pisac kolejny raz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i caly czas biadolic, ze sie nie uda lepiej nic nie pisz, bo to na pewno innych nie zacheca :?artoni pisze:Zbieranie ludzi poszło tak sprawnie, a jeśli o kasę chodzi to idzie wolno... kurcze...o tych krawatach powiedzieliśmy już chyba wszystko co możliwe a rezultatów nie widać, współczuję ludziom którzy w tę krawatową akcję włożyli najwięcej pracy. Piękne marzenie o krawatach Juve chyba właśnie znika...
Jestem pewny na 100%, ze krawaty bedziemy miec tylko potrzeba troche czasu. Ile? Tego nie wie nikt, ale krawaty beda.
- artoni
- Juventino
Radek_88 pisze:Nic nie znika, a jak masz pisac kolejny raz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i caly czas biadolic, ze sie nie uda lepiej nic nie pisz, bo to na pewno innych nie zacheca :?artoni pisze:Zbieranie ludzi poszło tak sprawnie, a jeśli o kasę chodzi to idzie wolno... kurcze...o tych krawatach powiedzieliśmy już chyba wszystko co możliwe a rezultatów nie widać, współczuję ludziom którzy w tę krawatową akcję włożyli najwięcej pracy. Piękne marzenie o krawatach Juve chyba właśnie znika...
Jestem pewny na 100%, ze krawaty bedziemy miec tylko potrzeba troche czasu. Ile? Tego nie wie nikt, ale krawaty beda.
Nie 'biadolę' tylko poważnie mówię.
Nie 'piszę pierdoł' tylko komentuje fakty...
- nookie
- Juventino
artoni pisze:Radek_88 pisze:Nic nie znika, a jak masz pisac kolejny raz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i caly czas biadolic, ze sie nie uda lepiej nic nie pisz, bo to na pewno innych nie zacheca :?artoni pisze:Zbieranie ludzi poszło tak sprawnie, a jeśli o kasę chodzi to idzie wolno... kurcze...o tych krawatach powiedzieliśmy już chyba wszystko co możliwe a rezultatów nie widać, współczuję ludziom którzy w tę krawatową akcję włożyli najwięcej pracy. Piękne marzenie o krawatach Juve chyba właśnie znika...
Nie 'biadolę' tylko poważnie mówię.
Nie 'piszę pierdoł' tylko komentuje fakty...
To może już nie komentuj :?
Czy ktoś ma jakiś pomysł jak udałoby sie przyspieszyć szybkość wpłat?albo przynajmniej zapewnić ich udanie..ja myślałem o tym że może dałoby się zrobić tak, żeby te krawaty były w sklepiku JP, albo zeby JP jakoś to firmowało swoja marką?wtedy ludzie moze byliby pewniejsi..
Ale to taka tylko moja wstępna propozycja..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.