KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2007, 21:39

napisalem
i co z tego jak 17 osob z 50 juz zdecydowanych tylko wplacilo :/

Po co robic ludzi w ciula :angry:

Obrazek
Darth Pawlakus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 11:13

Dale chłopaki :!: Ruszyć tyłki i biegusiem do banku :) 71 zł to przecież nie jest jakaś strasznie wygórowana kwota.

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 13:02

mówiąc szczerze nie mam już najmniejszych nadziei że kupimy te krawaty
za długo zbieramy kasę ale mogę się mylić

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 13:37

artoni pisze:mówiąc szczerze nie mam już najmniejszych nadziei że kupimy te krawaty
Nadzieja umiera ostatnia :idea:
artoni pisze:za długo zbieramy kasę ale mogę się mylić
No obyś się mylił :wink:

Część osób odpowiedziała na moje ostatnie PW przypominające o wpłacie na konto, zapewniając, iż postara się jak najszybciej przelać te 71 zł. Tak więc spokojnie, zapewne jeszcze to długo potrwa, ale miejmy nadzieję, że się uda :pray:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 14:38

DamKam pisze:Część osób odpowiedziała na moje ostatnie PW przypominające o wpłacie na konto, zapewniając, iż postara się jak najszybciej przelać te 71 zł.
Czy ta "część osób", to 33 ludzi? Już to widzę...

Dziady, idźcie zagrać w STS'ach i wygraną przelewać na krawaty! Jakby co, to mogę podać kilka "pewniaków" :prochno: :smile:

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 14:43

w stsa nie wygralme jeszcze jak zyje (kiedys 2 lata regularnie gralem) a kase przeleje na dniach :)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 14:44

Ja mogę zapewnić, że wpłacę na krawat. Jeśli w podobny sposób zadeklaruje się odpowiednia ilość userów, to idę wpłacić kasę.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 14:46

bblackk pisze:
DamKam pisze:Część osób odpowiedziała na moje ostatnie PW przypominające o wpłacie na konto, zapewniając, iż postara się jak najszybciej przelać te 71 zł.
Czy ta "część osób", to 33 ludzi? Już to widzę...
Jakby to były 33 osoby, to nie napisałbym "część osób" :wink: A dotychczas było ich bodajże 6 czy 7 :roll:
mJaUcViEej pisze:Jeśli w podobny sposób zadeklaruje się odpowiednia ilość userów, to idę wpłacić kasę.
Jak każdy tak będzie patrzył, to możemy nigdy nie uzbierać tych 50 wpłat :doh:

Andrew09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 14:50

Ja juz tak jak mówiłem DamKamowi że wpłace po 3 maja... prawdopodobnie bedzie to 4 maja;D
mam nadzieje że reszta tez wpłaci za niedługo...
u mnie zawsze jest lepiej z kasa na poczatku miesiaca niz pod koniec :D
Pozdro

TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 14:57

Jeszcze jedno. LBaLin pisał mi wczoraj, że gdzieś wyjeżdża i nie będzie go regularnie na kompie przez 3-4 dni. Tak więc nie wiem czy lista wpłat będzie przez te kilka dni aktualizowana...

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 16:36

Zbieranie ludzi poszło tak sprawnie, a jeśli o kasę chodzi to idzie wolno... kurcze...o tych krawatach powiedzieliśmy już chyba wszystko co możliwe a rezultatów nie widać, współczuję ludziom którzy w tę krawatową akcję włożyli najwięcej pracy. Piękne marzenie o krawatach Juve chyba właśnie znika...

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 17:00

artoni pisze:Zbieranie ludzi poszło tak sprawnie, a jeśli o kasę chodzi to idzie wolno... kurcze...o tych krawatach powiedzieliśmy już chyba wszystko co możliwe a rezultatów nie widać, współczuję ludziom którzy w tę krawatową akcję włożyli najwięcej pracy. Piękne marzenie o krawatach Juve chyba właśnie znika...
Nic nie znika, a jak masz pisac kolejny raz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i caly czas biadolic, ze sie nie uda lepiej nic nie pisz, bo to na pewno innych nie zacheca :?

Jestem pewny na 100%, ze krawaty bedziemy miec tylko potrzeba troche czasu. Ile? Tego nie wie nikt, ale krawaty beda.

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 17:56

nie lećcie w jucha chłopcy.

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 18:00

Radek_88 pisze:
artoni pisze:Zbieranie ludzi poszło tak sprawnie, a jeśli o kasę chodzi to idzie wolno... kurcze...o tych krawatach powiedzieliśmy już chyba wszystko co możliwe a rezultatów nie widać, współczuję ludziom którzy w tę krawatową akcję włożyli najwięcej pracy. Piękne marzenie o krawatach Juve chyba właśnie znika...
Nic nie znika, a jak masz pisac kolejny raz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i caly czas biadolic, ze sie nie uda lepiej nic nie pisz, bo to na pewno innych nie zacheca :?

Jestem pewny na 100%, ze krawaty bedziemy miec tylko potrzeba troche czasu. Ile? Tego nie wie nikt, ale krawaty beda.

Nie 'biadolę' tylko poważnie mówię.
Nie 'piszę pierdoł' tylko komentuje fakty...

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 20:52

artoni pisze:
Radek_88 pisze:

Nie 'biadolę' tylko poważnie mówię.
Nie 'piszę pierdoł' tylko komentuje fakty...

To może już nie komentuj :?

Czy ktoś ma jakiś pomysł jak udałoby sie przyspieszyć szybkość wpłat?albo przynajmniej zapewnić ich udanie..ja myślałem o tym że może dałoby się zrobić tak, żeby te krawaty były w sklepiku JP, albo zeby JP jakoś to firmowało swoja marką?wtedy ludzie moze byliby pewniejsi..

Ale to taka tylko moja wstępna propozycja..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zablokowany