Wasze ulubione kluby przed Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 12:46

Od 7 lat nieprzerwanie jestem za Juventusem od 2000r. czyli kiedy do Bianconerich przyszedl Trezeguet ktory jest moim ulubionym zawodnikiem i nie ukrywam ze on mial duzy wplyw na to ze kibicuje Juventusowi no i ładna koszulka w paski mi sie podobala bo mialem wtedy dopiero 9 lat jeszcze ogladalem łade mecze Del Piero z Borrusia Dortmund ale to jakso wczensiej i nie pameitam a teraz juz zawsze za Juve

Kiedy tylko czas pozwala jestem na mozliwe najwiekszej ilosci meczy poznańskiego Lecha wiec moge napsiac tez o tym ze jestem za Lechem tylko prosze nie pytajcie komu bym kibicowal w bezposrednim spotkaniu tych druzyn bo sam nie wiem

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 14:08

cukier pisze: a z innych krajów?
ANglia - Liverpool
Gratuluję... :whistle:
PrzemO3333 pisze: tylko prosze nie pytajcie komu bym kibicowal w bezposrednim spotkaniu tych druzyn bo sam nie wiem
W avatarze widnieje jednak herb Lecha wiec.... :whistle: :P

Obrazek
BreakEr

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 16:13

Juve(od 7 roku życia)-->Real Madryt(do 9 roku życia)-->Juventus Turyn(do teraz i dłuzej)

Juventus Na Zawsze

Bo mam Białe Serce i Czarną Jasną Krew

Janek1986

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 18:07

Dwa kluby się liczą:

Świat: Juventus Turyn (1996)

Polska: Widzew Łódź (1997)

W starciu obu ekip byłbym za... dobrym widowiskiem :)

Bob Gnieciuch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 20:57

Moim ulubionym klubem przed Juve był AC MILAN dlatego ze babcia mi uszyła gacie w koloże czerwono-czarnym i pomyslałem sobie ze bede za nimi i jeszcze dlatego, że mają starych piłkarzy i się z nich śmieję przez to. Ale od kiedy mam od babci czarno-białą piżamę, postanowiłem kibicować Juventusowi.

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 21:35

PrzemO3333 pisze: tylko prosze nie pytajcie komu bym kibicowal w bezposrednim spotkaniu tych druzyn bo sam nie wiem
W avatarze widnieje jednak herb Lecha wiec.... :whistle: :P[/quote]

Dragon to z tego powodu ze gdybym mial herb Juve w avatarze to niespecjalnie bym byl oryginalny a nie moglem znalezc fajnego obrazka o Juve w tych rozmiarach a nie chcialem sztucznei obrazkow zmniejszac lub sam robic sobie avatarow (bo nie umiem) :smile: wiec zdecydowalem sie na Herb Lecha w avatarze ale to nie znaczy ze Lech stoi nad Juve dla mnie to zupelnie inne bajki Krajowe Podworko a milosc na Świecie cieszylbym bym sie z kazdego rezultatu chcoiaz ostatnio z braku czasu musze wchdozic tlyko na jeden serwis w necie i czesciej wybieram jedna Juvepoland niz cos o Lechu bo Juve bardziej mnie interesuej a na Lecha to chdoze na mecze ale jakbym mogl w Turynei to bym tez chdozil

PS: A ktos tu z tym Liverpoolem ładnei pojechal

PS 2 : Bob Gnieciuch : Juz sie boje co nastepne uszyje Babunia byleby to nie byl jakis ciuszek w barwach niebiesko czarnych

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 21:45

Bob Gnieciuch pisze:Moim ulubionym klubem przed Juve był AC MILAN dlatego ze babcia mi uszyła gacie w koloże czerwono-czarnym i pomyslałem sobie ze bede za nimi i jeszcze dlatego, że mają starych piłkarzy i się z nich śmieję przez to. Ale od kiedy mam od babci czarno-białą piżamę, postanowiłem kibicować Juventusowi.
Powiedz babci, że zrobiła wielki błąd, szyjąć Ci tą czarno-białą piżamę.
Swoją drogą takiej historii kibica jeszcze nie słyszałem.

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 22:37

Ja od zawsze kibicuje Juve. Nie mialem nigdy innego ulubionego klubu i bardzo sie z tego ciesze :prochno:

Silwawap

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 22:50

naros pisze:Ja miałem kilka ulubionych klubów przed Juve. Moim pierwszym ulubionym klubem juz w przedszkolu był Inter (ale to ze względu na to ze grał tam Baggio :P ) Kibicowałem im tylko przez rok. Potem nastała era Realu aż mi wstyd ze kibicowałem im przez 3 lata :/ Ale po wygranym finale LM z Bayerem moim idolem piłkarskim stał się Ballack i tym samym moim ulubionym klubem został Bayer Leverkusen ale tylko przez 2 miesiące bo potem Ballack przeszedł to Bayernu i ja jako 11 latek polubiłem Bayern lecz tylko na pół roku. Gdy Bayern przestał mi sie juz podobać ubodobałem sobie Rome :/ którą najpierw wygrałem lige włoską w fifie 03 :P a potem po meczu Real - Juventus 2:1 pokochałem Juve tak bardzo ze kocham ten klub do dziś i nigdy nie przestane!!!
FORZA JUVENTUS!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
ja nie :D kibicuje JUVE od 13 lat :D a przedtem sie pilka nozna nie interesowalem

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 22:50

Bob Gnieciuch pisze:Moim ulubionym klubem przed Juve był AC MILAN dlatego ze babcia mi uszyła gacie w koloże czerwono-czarnym i pomyslałem sobie ze bede za nimi i jeszcze dlatego, że mają starych piłkarzy i się z nich śmieję przez to. Ale od kiedy mam od babci czarno-białą piżamę, postanowiłem kibicować Juventusowi.
Hmm... Chyba Cię te "gacie" cisnęły, bo jakoś radykalnie zmieniłeś poglądy i teraz po sympatii do Milanu nie ma już śladu:
Bob Gnieciuch w temacie o Milanie pisze:Ja to tak Milanu nienawidzę, że jakbym spotkał któregoś ich piłkarza, to bym go uderzył.
Coś musiało być z tymi gaciami nie tak...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 22:55

PrzemO3333 pisze:
Dragon to z tego powodu ze gdybym mial herb Juve w avatarze to niespecjalnie bym byl oryginalny a nie moglem znalezc fajnego obrazka o Juve w tych rozmiarach a nie chcialem sztucznei obrazkow zmniejszac lub sam robic sobie avatarow (bo nie umiem) :smile: wiec zdecydowalem sie na Herb Lecha w avatarze ale to nie znaczy ze Lech stoi nad Juve dla mnie to zupelnie inne bajki Krajowe Podworko a milosc na Świecie cieszylbym bym sie z kazdego rezultatu chcoiaz ostatnio z braku czasu musze wchdozic tlyko na jeden serwis w necie i czesciej wybieram jedna Juvepoland niz cos o Lechu bo Juve bardziej mnie interesuej a na Lecha to chdoze na mecze ale jakbym mogl w Turynei to bym tez chdozil
Szkoda, że mimo takiego wielkiego uwielbienia dla Juve, nie potrafisz przyjść na żaden mecz Juve do pubu...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
negative_boy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 23:31

mam 21 lat a Juve zacząłem kibicować od 1995 roku także troszku czasu już mineło :D

Pozdro dla wszystkich Juventini
Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!1

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 23:33

nie masz jeszcze czasem bialo-niebieskich gaci? jeszcze czas na przenosiny. Pośmiałbyś sie z nich przez to, że są słabi

howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2007, 23:49

naros pisze:Ja miałem kilka ulubionych klubów przed Juve. Moim pierwszym ulubionym klubem juz w przedszkolu był Inter (ale to ze względu na to ze grał tam Baggio :P ) Kibicowałem im tylko przez rok. Potem nastała era Realu aż mi wstyd ze kibicowałem im przez 3 lata :/ Ale po wygranym finale LM z Bayerem moim idolem piłkarskim stał się Ballack i tym samym moim ulubionym klubem został Bayer Leverkusen ale tylko przez 2 miesiące bo potem Ballack przeszedł to Bayernu i ja jako 11 latek polubiłem Bayern lecz tylko na pół roku. Gdy Bayern przestał mi sie juz podobać ubodobałem sobie Rome :/ którą najpierw wygrałem lige włoską w fifie 03 :P a potem po meczu Real - Juventus 2:1 pokochałem Juve tak bardzo ze kocham ten klub do dziś i nigdy nie przestane!!!
FORZA JUVENTUS!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
\\

Jak dla mnie takie tematy sa bezsensowne,pewnie teraz wiele osob po mnie pojedzie ale takie jest moje zdanie.. NAros jestem pewny ze malo cie obchodzi kto jaki klub kiedys lubil.Wiekszosc tematow zakladanych na forum sa zalosne,przyslowiowe lanie wody,i nie obchodzi mnie ze to sa pokoje ogolne itp.Jak dla mnie juz dawno odechcialo sie czystac tematy... Teraz pol forum mnie zjedzie :D

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2007, 00:01

juveluck pisze:
PrzemO3333 pisze:
Szkoda, że mimo takiego wielkiego uwielbienia dla Juve, nie potrafisz przyjść na żaden mecz Juve do pubu...

A wiec sprobuje sie wytlumaczyc :

a) Nikogo tam nie znam (a w wieszkosci jestescie juz zgrana paczka z JPC)
b)Jestem nieletni
c)Nie wiem ile musialbym sie aklimatyzowac i czy bym sie wkupil w wasze łaski bo jakis młody bedzie sie do was wtrynial
d)zapewniam cie ze mimo to iż nie chdoze do Pubu do sledze kazdy mecz mojego Juventusu czy to na sopcast czy to jak ostatnio z Livorno na Canal +

Pozdrawiam jesli odpowiesz mi na moje watpliwosci i zrobisz cos z punktami ktore wymienilem i nie bede kula u nogi i mnie przekonasz to zobaczysz mnie na pewno na ktoryms z meczow jesli nie to prosze cie nie mow takich rzeczy ze "nie potrafie" isc na mecz Juve bo dziwnie sie czuje slyszac cos tkaiego o sobie jakbym byl kibicem innego klubu

Jeszcze raz pozdrawiam :wink:

ODPOWIEDZ