Wasze ulubione kluby przed Juve
- Chiellini3
- Juventino
Od 7 lat nieprzerwanie jestem za Juventusem od 2000r. czyli kiedy do Bianconerich przyszedl Trezeguet ktory jest moim ulubionym zawodnikiem i nie ukrywam ze on mial duzy wplyw na to ze kibicuje Juventusowi no i ładna koszulka w paski mi sie podobala bo mialem wtedy dopiero 9 lat jeszcze ogladalem łade mecze Del Piero z Borrusia Dortmund ale to jakso wczensiej i nie pameitam a teraz juz zawsze za Juve
Kiedy tylko czas pozwala jestem na mozliwe najwiekszej ilosci meczy poznańskiego Lecha wiec moge napsiac tez o tym ze jestem za Lechem tylko prosze nie pytajcie komu bym kibicowal w bezposrednim spotkaniu tych druzyn bo sam nie wiem
Kiedy tylko czas pozwala jestem na mozliwe najwiekszej ilosci meczy poznańskiego Lecha wiec moge napsiac tez o tym ze jestem za Lechem tylko prosze nie pytajcie komu bym kibicowal w bezposrednim spotkaniu tych druzyn bo sam nie wiem
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gratuluję...cukier pisze: a z innych krajów?
ANglia - Liverpool

W avatarze widnieje jednak herb Lecha wiec....PrzemO3333 pisze: tylko prosze nie pytajcie komu bym kibicowal w bezposrednim spotkaniu tych druzyn bo sam nie wiem

- Bob Gnieciuch
- Juventino
Moim ulubionym klubem przed Juve był AC MILAN dlatego ze babcia mi uszyła gacie w koloże czerwono-czarnym i pomyslałem sobie ze bede za nimi i jeszcze dlatego, że mają starych piłkarzy i się z nich śmieję przez to. Ale od kiedy mam od babci czarno-białą piżamę, postanowiłem kibicować Juventusowi.
- Chiellini3
- Juventino
W avatarze widnieje jednak herb Lecha wiec....PrzemO3333 pisze: tylko prosze nie pytajcie komu bym kibicowal w bezposrednim spotkaniu tych druzyn bo sam nie wiem

Dragon to z tego powodu ze gdybym mial herb Juve w avatarze to niespecjalnie bym byl oryginalny a nie moglem znalezc fajnego obrazka o Juve w tych rozmiarach a nie chcialem sztucznei obrazkow zmniejszac lub sam robic sobie avatarow (bo nie umiem)
PS: A ktos tu z tym Liverpoolem ładnei pojechal
PS 2 : Bob Gnieciuch : Juz sie boje co nastepne uszyje Babunia byleby to nie byl jakis ciuszek w barwach niebiesko czarnych
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powiedz babci, że zrobiła wielki błąd, szyjąć Ci tą czarno-białą piżamę.Bob Gnieciuch pisze:Moim ulubionym klubem przed Juve był AC MILAN dlatego ze babcia mi uszyła gacie w koloże czerwono-czarnym i pomyslałem sobie ze bede za nimi i jeszcze dlatego, że mają starych piłkarzy i się z nich śmieję przez to. Ale od kiedy mam od babci czarno-białą piżamę, postanowiłem kibicować Juventusowi.
Swoją drogą takiej historii kibica jeszcze nie słyszałem.
- Silwawap
- Juventino
ja nienaros pisze:Ja miałem kilka ulubionych klubów przed Juve. Moim pierwszym ulubionym klubem juz w przedszkolu był Inter (ale to ze względu na to ze grał tam Baggio) Kibicowałem im tylko przez rok. Potem nastała era Realu aż mi wstyd ze kibicowałem im przez 3 lata
Ale po wygranym finale LM z Bayerem moim idolem piłkarskim stał się Ballack i tym samym moim ulubionym klubem został Bayer Leverkusen ale tylko przez 2 miesiące bo potem Ballack przeszedł to Bayernu i ja jako 11 latek polubiłem Bayern lecz tylko na pół roku. Gdy Bayern przestał mi sie juz podobać ubodobałem sobie Rome
którą najpierw wygrałem lige włoską w fifie 03
a potem po meczu Real - Juventus 2:1 pokochałem Juve tak bardzo ze kocham ten klub do dziś i nigdy nie przestane!!!
FORZA JUVENTUS!!!
JUVE PER SEMPRE!!!

- Łukasz
- Juventino
Hmm... Chyba Cię te "gacie" cisnęły, bo jakoś radykalnie zmieniłeś poglądy i teraz po sympatii do Milanu nie ma już śladu:Bob Gnieciuch pisze:Moim ulubionym klubem przed Juve był AC MILAN dlatego ze babcia mi uszyła gacie w koloże czerwono-czarnym i pomyslałem sobie ze bede za nimi i jeszcze dlatego, że mają starych piłkarzy i się z nich śmieję przez to. Ale od kiedy mam od babci czarno-białą piżamę, postanowiłem kibicować Juventusowi.
Coś musiało być z tymi gaciami nie tak...Bob Gnieciuch w temacie o Milanie pisze:Ja to tak Milanu nienawidzę, że jakbym spotkał któregoś ich piłkarza, to bym go uderzył.
- juveluck
- Juventino
Szkoda, że mimo takiego wielkiego uwielbienia dla Juve, nie potrafisz przyjść na żaden mecz Juve do pubu...PrzemO3333 pisze:
Dragon to z tego powodu ze gdybym mial herb Juve w avatarze to niespecjalnie bym byl oryginalny a nie moglem znalezc fajnego obrazka o Juve w tych rozmiarach a nie chcialem sztucznei obrazkow zmniejszac lub sam robic sobie avatarow (bo nie umiem)wiec zdecydowalem sie na Herb Lecha w avatarze ale to nie znaczy ze Lech stoi nad Juve dla mnie to zupelnie inne bajki Krajowe Podworko a milosc na Świecie cieszylbym bym sie z kazdego rezultatu chcoiaz ostatnio z braku czasu musze wchdozic tlyko na jeden serwis w necie i czesciej wybieram jedna Juvepoland niz cos o Lechu bo Juve bardziej mnie interesuej a na Lecha to chdoze na mecze ale jakbym mogl w Turynei to bym tez chdozil

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- negative_boy
- Juventino
mam 21 lat a Juve zacząłem kibicować od 1995 roku także troszku czasu już mineło
Pozdro dla wszystkich Juventini
Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Pozdro dla wszystkich Juventini
Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- kouba
- Qualità Juventino
nie masz jeszcze czasem bialo-niebieskich gaci? jeszcze czas na przenosiny. Pośmiałbyś sie z nich przez to, że są słabiBob Gnieciuch pisze:Moim ulubionym klubem przed Juve był AC MILAN dlatego ze babcia mi uszyła gacie w koloże czerwono-czarnym i pomyslałem sobie ze bede za nimi i jeszcze dlatego, że mają starych piłkarzy i się z nich śmieję przez to. Ale od kiedy mam od babci czarno-białą piżamę, postanowiłem kibicować Juventusowi.
- howik
- Juventino
\\naros pisze:Ja miałem kilka ulubionych klubów przed Juve. Moim pierwszym ulubionym klubem juz w przedszkolu był Inter (ale to ze względu na to ze grał tam Baggio) Kibicowałem im tylko przez rok. Potem nastała era Realu aż mi wstyd ze kibicowałem im przez 3 lata
Ale po wygranym finale LM z Bayerem moim idolem piłkarskim stał się Ballack i tym samym moim ulubionym klubem został Bayer Leverkusen ale tylko przez 2 miesiące bo potem Ballack przeszedł to Bayernu i ja jako 11 latek polubiłem Bayern lecz tylko na pół roku. Gdy Bayern przestał mi sie juz podobać ubodobałem sobie Rome
którą najpierw wygrałem lige włoską w fifie 03
a potem po meczu Real - Juventus 2:1 pokochałem Juve tak bardzo ze kocham ten klub do dziś i nigdy nie przestane!!!
FORZA JUVENTUS!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
Jak dla mnie takie tematy sa bezsensowne,pewnie teraz wiele osob po mnie pojedzie ale takie jest moje zdanie.. NAros jestem pewny ze malo cie obchodzi kto jaki klub kiedys lubil.Wiekszosc tematow zakladanych na forum sa zalosne,przyslowiowe lanie wody,i nie obchodzi mnie ze to sa pokoje ogolne itp.Jak dla mnie juz dawno odechcialo sie czystac tematy... Teraz pol forum mnie zjedzie

- Chiellini3
- Juventino
juveluck pisze:Szkoda, że mimo takiego wielkiego uwielbienia dla Juve, nie potrafisz przyjść na żaden mecz Juve do pubu...PrzemO3333 pisze:
Dragon to z tego powodu ze gdybym mial herb Juve w avatarze to niespecjalnie bym byl oryginalny a nie moglem znalezc fajnego obrazka o Juve w tych rozmiarach a nie chcialem sztucznei obrazkow zmniejszac lub sam robic sobie avatarow (bo nie umiem)wiec zdecydowalem sie na Herb Lecha w avatarze ale to nie znaczy ze Lech stoi nad Juve dla mnie to zupelnie inne bajki Krajowe Podworko a milosc na Świecie cieszylbym bym sie z kazdego rezultatu chcoiaz ostatnio z braku czasu musze wchdozic tlyko na jeden serwis w necie i czesciej wybieram jedna Juvepoland niz cos o Lechu bo Juve bardziej mnie interesuej a na Lecha to chdoze na mecze ale jakbym mogl w Turynei to bym tez chdozil
A wiec sprobuje sie wytlumaczyc :
a) Nikogo tam nie znam (a w wieszkosci jestescie juz zgrana paczka z JPC)
b)Jestem nieletni
c)Nie wiem ile musialbym sie aklimatyzowac i czy bym sie wkupil w wasze łaski bo jakis młody bedzie sie do was wtrynial
d)zapewniam cie ze mimo to iż nie chdoze do Pubu do sledze kazdy mecz mojego Juventusu czy to na sopcast czy to jak ostatnio z Livorno na Canal +
Pozdrawiam jesli odpowiesz mi na moje watpliwosci i zrobisz cos z punktami ktore wymienilem i nie bede kula u nogi i mnie przekonasz to zobaczysz mnie na pewno na ktoryms z meczow jesli nie to prosze cie nie mow takich rzeczy ze "nie potrafie" isc na mecz Juve bo dziwnie sie czuje slyszac cos tkaiego o sobie jakbym byl kibicem innego klubu
Jeszcze raz pozdrawiam