Juventus Stadium
- Gotti
- Juventino
Z tego co wiem to Juventus od władz miasta wykupił Delle Alpi już kilka lat temu, dlatego też Toro musiało się przenieść na Olimpico.Jest jeden aspekt,o którym większość z Was zapomina-chodzi mianowicie o fakt,że nowy obiekt będzie w 100% własnością klubu,podczas gdy Delle Alpi jest stadionem miejskim.To,że grał na nim tylko Juventus wynika z tego,że to nasz klub dzierżawił obiekt od władz miasta.
- JaPs
- Juventino
- Drugo ufficialmente
- Juventino
http://farm4.static.flickr.com/3234/307 ... fcdf_b.jpg
Piękne ujęcie, to niebo i nasza świątynia poprostu piękne

- del_aleksander
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Chyba się nie mylisz, twierdząc, że to świątyniaJUVE1803 pisze:http://farm4.static.flickr.com/3234/307 ... fcdf_b.jpg

Ja tam nie jestem takiego straszliwego zadania jak inni panowie, że stadion będzie gorszy, bo mniejszy. Lepiej jak jest mniejszy, a wyrośnie na taką świątynie, że każda drużyna gości, będzie się bać i tyle
Tak sobie myślę, szkoda, że Polskie kluby nie zgłosiły się po krzesełka z rozbiórki stadionu, pewnie zaopatrzyłoby to połowę klubów polskiej Ekstraklasy (chodzi mi w liczeniu od najmniejszych stadionów, rzecz jasna) 8), a tak się to zmarnowało...
- damillo_lbk
- Juventino
Prrr..... ja jakoś nie cieszę się z przebudowy ... 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ajj, ciężkie obrazki do oglądania, mimo wszystko. Tempo przebudowany naprawdę szybkie, ciekawe czy w styczniu zdążymy sobie zrobić jeszcze zdjęcie przed Alpejskim, chcialbym tam jeszcze raz powrócić.

- D-Rose
- Juventino
Kurde, juz zaczynam tesknic za "prawdziwym" Delle Alpi, byl ten stadion jaki byl(moze i brzydki, choc nie moim zdaniem) ale kurde... ten nowy ducha Juventusu miec nie bedzie
i w ogole jakis taki bedzie blehhh :x

- Gotti
- Juventino
Śmieszne. Stadionu jeszcze nie ma, ale połowa userów mówi, że nie będzie miał ducha/duszy. :lol: Duszy to nie miał szary i brzydki Delle Alpi, a nowy stadion zbudowany na wzór angielskich aren będzie gwarantował niepowtarzalną atmosferę mimo znacznie mniejszej pojemności.ale kurde... ten nowy ducha Juventusu miec nie bedzie Neutral i w ogole jakis taki bedzie blehhh Mad
- D-Rose
- Juventino
Smiesznie. Stadionu jeszcze nie ma, ale polowa userów mowi ze bedzie gwarantował niepowtarzalna atmosfere. No jak ma ta atmosfere czerpac prosta z angielskich stadionów to ja dziekuje bardzo :roll:Duszy to nie miał szary i brzydki Delle Alpi, a nowy stadion zbudowany na wzór angielskich aren będzie gwarantował niepowtarzalną atmosferę mimo znacznie mniejszej pojemności.
Dla ciebie brzydki Delle Alpi, dla mnie niepowtarzalny... coz kwestia gustu...
- pan Zambrotta
- Juventino
super. Wysadzic w powietrze stadion Juventusu :roll: my nie amerykany...^FAZZI^ pisze:Mogli to zrobic tak jak w USA ( w Indianapolis chyba ). Wczoraj w wiadomosciach pokazaliPodlozyli odpowiednio ladunki i w 20s stadionu nie bylo
Mozna by tak zaoszczedzic troche czasu
to zdjecie jest nieziemskie. Juz u mnie na tapetce.
- del_aleksander
- Juventino
Jak się przypatrzałem to chyba zostało zrobione techniką HDR (High Dynamic Range). Więc napewno wielu ludziom się spodoba, zdjęcia w tej technice mają to coś.Miś Coccolino pisze:
to zdjecie jest nieziemskie. Juz u mnie na tapetce.
- Gotti
- Juventino
Mówiąc o angielskich stadionach miałem na myśli między innymi Liverpool, którego fani tworzą świetne oprawy na meczach. Poza tym atmosfera będzie na pewno lepsza niż na Delle Alpi i chyba nie muszę Ci tłumaczyć czemu, bo sam znasz projekt. Co do niepowtarzalności Delle Alpi to hmmm...Jeden z brzydszych i najmniej funkcjonalnych stadionów w Italii, według mnie.VirusT pisze:Smiesznie. Stadionu jeszcze nie ma, ale polowa userów mowi ze bedzie gwarantował niepowtarzalna atmosfere. No jak ma ta atmosfere czerpac prosta z angielskich stadionów to ja dziekuje bardzo :roll:Duszy to nie miał szary i brzydki Delle Alpi, a nowy stadion zbudowany na wzór angielskich aren będzie gwarantował niepowtarzalną atmosferę mimo znacznie mniejszej pojemności.
Dla ciebie brzydki Delle Alpi, dla mnie niepowtarzalny... coz kwestia gustu...
- D-Rose
- Juventino
Wiem o co ci chodzilo. Napisalem to z przekąsem, bo jakos nie moge sie pogodzic z tym ze Delle Alpi juz nie bedzie. Zreszta wszystkiego dowiemy sie po inauguracji(atmosfera itp)
Choc tak jak mowisz byl brzydki i malo funkcjonalny to jadnak sie z nim zżyłem i nie potrafie sie cieszyc z nowego, zupelnie innego stadionu

Choc tak jak mowisz byl brzydki i malo funkcjonalny to jadnak sie z nim zżyłem i nie potrafie sie cieszyc z nowego, zupelnie innego stadionu