Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
MarcineR

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 07 września 2012, 19:25

Zugzwang pisze: zauważyłeś w nim potencjał - ok. Swoją drogą są tu jacyś Interowcy? Ciekawe jak oni go odebrali.

Silvestre - w moim odczuciu - zawiódł w tym meczu. Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.
Zależy, w moim odczuciu nie grał źle jak niektórzy twierdzą, pierwszego gola trochę zawalił no ale przy bramkę na 1-3 to zawalił Castellazzi, bo bramkarz takiego strzału po prostu nie może puścić w krótki róg.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2012, 23:35

MarcineR pisze:
Zugzwang pisze: zauważyłeś w nim potencjał - ok. Swoją drogą są tu jacyś Interowcy? Ciekawe jak oni go odebrali.

Silvestre - w moim odczuciu - zawiódł w tym meczu. Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.
Zależy, w moim odczuciu nie grał źle jak niektórzy twierdzą, pierwszego gola trochę zawalił no ale przy bramkę na 1-3 to zawalił Castellazzi, bo bramkarz takiego strzału po prostu nie może puścić w krótki róg.
:shock:

Wyjasnisz mi racjonalnie dlaczego broni Castellazzi, a nie top 5 bramkarzy w serie A - Handanovic ? !

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2012, 23:42

Dobry Mudżyn pisze: :shock:

Wyjasnisz mi racjonalnie dlaczego broni Castellazzi, a nie top 5 bramkarzy w serie A - Handanovic ? !
Bo Moratti jest brzydki, a Handanovic mial w sierpniu operacje kolana i dochodzi do siebie. Na nastepna kolejke ma byc gotowy.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2012, 18:50

Stary, dobry Mauruzio Zamparini:

“I can tell you that this side is basically the same that beat Inter 4-3 last season, apart from Matias Silvestre and Federico Balzaretti.

“Why did we sell Silvestre? It wasn’t for money, but because I just didn’t like him. We conceded a lot of goals with him in defence, so we gave him to Inter.”

:o

..a może faktycznie oprócz tego, że go nie lubił, coś w tym jest?

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2012, 18:57

pumex pisze: “I can tell you that this side is basically the same that beat Inter 4-3 last season, apart from Matias Silvestre and Federico Balzaretti.
“Why did we sell Silvestre? It wasn’t for money, but because I just didn’t like him. We conceded a lot of goals with him in defence, so we gave him to Inter.”

:o
:smile: Gość miażdży pałę. Może w ramach "przyjaźni" z Juventusem zgodzi się wypożyczyć w zimie Ilicicia :think: ?

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 20:39

Spodziewałem się że te studio na nsport będzie wiele gorsze. W porównaniu do ich poniedziałkowego programu piłkarskiego, na który kilka razy przypadkowo trafiłem, to jest 3 półki wyżej.

Skład Interu:

S. HANDANOVIC; C. JONATHAN, A. RANOCCHIA, G. JUAN JESUS, Y. NAGATOMO; J. ZANETTI, F. GUARIN, E. CAMBIASSO; A. PEREIRA, W. SNEIJDER; D. MILITO

ObrazekObrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 20:44

Inter się chyba boi tego Torino sądząc po ich wyjściowym składzie :prochno:

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 21:10

Strama wymyslil sobie, ze majac pilke, beda przechodzili na 3-5-2 z Cambiasso cofajacym sie do obrony. Wychodzi to jak na razie troche dziwnie, bo duety Nagatomo-Pereira i Dzonatan-Zanetti na flankach troche sie dubluja, a Guarin w srodku nie ma z kim grac.

Bramka Milito przepiekna, ale nie wynikala z jakiejs przemyslanej akcji tylko glupoty srodkowych pomocnikow rywala.

Ogolnie mecz troche przyspieszyl po bramce i niezle sie to oglada.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 21:39

Guarin to w ogole byl dobry transfer Interu, zawsze jak ogladam Mediolanczykow w grze to facet fajnie sobie radzi i dzisiaj nie jest inaczej. Ogladam od 20 minuty (bramki nie widzialem) i mecz jest dosc nudny... Inter szarpie, Torino pod bramka rywala sie zawsze gubi. Fatalnie gra ten srodek pomocy gospodarzy, nie zlicze ile razy stracili oni pilke w srodku pola. Jesli chodzi o Inter to najwiesze zagrozenie stwarza tercet Guarin - Sneijder - Milito, zas obrona gra troche niepewnie. Czasami zle wybija, czasami ktorys sie pogubi (Nagatomo), czasami ktos nie zdazy sie dobrze ustawic albo wrocic.

Duzo sie nie dzieje, strzaly to moze widzialem z dwa.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
MaxFromJam_89

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 22:13

Nudny ten mecz strasznie... Oglądam tylko po to żeby "nabić" oglądalność Serie A na N'ce :lol: Tak ogólnie to fatalne mecze wybrała N'ka na inauguracje transmisji ligi włoskiej. Wczoraj gniot Milanu, dzisiaj gniot Interu. Być może o doborze meczów zdecydowały wieczorne pory ich transmisji :think: W każdym razie dobrej reklamy Serie A te mecze nie robią.

A tak ogólnie to dużo kibiców dzisiaj.Stadio Olimpico wygląda na prawie pełne, a pojemność nie najmniejsza - 27 tys.. W szoku jestem że Torino ma tylu sympatyków (chociaż kiedyś słyszałem że w samym Turynie to właśnie więcej jest kibiców Torino)

PS.
Wchodzi Cassano, może rozrusza grę Interu z przodu.

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 22:32

Zwróciliscie uwage na koszulke D.Milito ? Chyba mu sie herb odkleil i zostala sama zlota obwodka :lol:

http://i48.tinypic.com/2cqnudf.jpg

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
n00beq

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 22:36

Buffalo pisze:Zwróciliscie uwage na koszulke D.Milito ? Chyba mu sie herb odkleil i zostala sama zlota obwodka :lol:
To wygląda tak jak by koszulka była odwrócona "na lewo" bo tak własnie wygląda herb Interu od strony która jest niewidoczna dla widza na ulicy :D

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 22:47

Buffalo pisze:Zwróciliscie uwage na koszulke D.Milito ? Chyba mu sie herb odkleil i zostala sama zlota obwodka :lol:

http://i48.tinypic.com/2cqnudf.jpg
Też to zauważyłem i była to najciekawsza rzecz z całego meczu. Inter zagrał przeciętnie ale zasłużenie wygrał bo Toro zagrało strasznie słabo. O ile w obronie jeszcze nie wyglądali najgorzej to pomoc i atak zagrał mega padakę. Jedyną naprawdę dobrą okazję Bianchi zmarnował koncertowo trafiając w bramkarza Interu. Mecz podobnie jak wczorajszy Milanu był nudny przez to że w przodzie Toro nie potrafiło bez straty wymienić kilku podań a Inter wcale się nie kwapił do ataku, i gra toczyła się głównie w środku.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Marian50

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 22:56

Inter dzisiaj grał dobrze,za dobrze jak na Inter - więc wydaje mi się,że to nie Inter taki mocny,ale Torino było na tyle słabe,że Inter mógł grać swoje.

Zgadnijcie lepiej,jaki mecz za tydzień zaserwuje nsport.....to co zobaczyłem na EPG mnie zasmuciło;(
Jestem ciekawy,czy jednak będą jakieś inne mecze na tych kanałach premium... :(

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 22:48

Coś jest takiego na San Siro w tym sezonie, że nie mogę się doczekać naszego meczu tam. Dziś Inter prawdopodobnie zremisuje z Rubinem, Ranocchia tak zrobiony przy drugiej bramce, że śmiech na sali. No i nie byłbym sobą gdybym nie nawiązał do...
De Rossi pisze:Bardzo kibicuję im w LE. INTEEEEEEEEEEEEEEEEEER <3
Zawiedziony? :prochno:

ODPOWIEDZ