Nowy Trener?
- @D@$
- Juventino
Capello na szczęście na długo zostaje w Rosji, do 2018 podobnoAdiJuve pisze:Montella ,ale czy on odejdzie z Fiorentiny?
Ciężko znaleźć kogoś sensownego, Sabella ze względu na Tevea odpada,Mancini jest słaby.Ciekawe co z Capello i Loewem.
Z włoskich opcji to chętnie bym zobaczył Andrea Mandrolini z Hellasu, świetną robotę zrobił w tym sezonie.
Obawiam się, że Spaletti to może być maks co zarząd wymyśli. Na myśl o Mancinim i Allegrim mnie skręca, już bym wolał o Carrerze pomyśleć.
Mihaljovic?

- *Birdman*
- Juventino
Capello, po tym jak został w rosji wyzwany od złodziei, powinien być wlony, ale, czy to odpowiedni kandydat. Marzy mi się DD.AdiJuve pisze:Montella ,ale czy on odejdzie z Fiorentiny?
Ciężko znaleźć kogoś sensownego, Sabella ze względu na Tevea odpada,Mancini jest słaby.Ciekawe co z Capello i Loewem.
Z włoskich opcji to chętnie bym zobaczył Andrea Mandrolini z Hellasu, świetną robotę zrobił w tym sezonie.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dla mnie tragedia.
Uwielbiam gościa.
Dostaliśmy straszny cios, ale najgorsze może dopiero przyjść... No bo co mogło tak rozzłościć Antonio, że rzucił wszystko fpiździec? Marotta zapewne zakomunikował mu, żeby grzecznie pożegnał się z Vidalem/Pogbą i przyzwyczajał do ogórka z Udinese...
Normalnie czuję się rozbity niczym po degradacji... Co osiem lat będziemy tak dostawać w pysk?
Uwielbiam gościa.
Dostaliśmy straszny cios, ale najgorsze może dopiero przyjść... No bo co mogło tak rozzłościć Antonio, że rzucił wszystko fpiździec? Marotta zapewne zakomunikował mu, żeby grzecznie pożegnał się z Vidalem/Pogbą i przyzwyczajał do ogórka z Udinese...
Normalnie czuję się rozbity niczym po degradacji... Co osiem lat będziemy tak dostawać w pysk?
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Trap sugerowany przez niektorych jest juz tak stary, ze pierdzi kurzem. Lippi jest natomiast na wygodnej emeryturce w Chinach. Nie ma opcji, pewnie uracza nas jakims Allegrim.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Mate.G
- Juventino
Bardzo liczę, że pomoże Nam w trudnej sytuacjiyosdu pisze:a Lippi??:)

W sumie 66lat, daleko od domu, Lippi wracaj do słonecznej Italii :roll:
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Cholera jasna, przychodzi człowiek zmęczony z roboty, a tu jeszcze na dobicie takie marne info...
Bez Conte tej drużyny nie ma, wspomnicie moje słowa... Niektórzy tak chcieli końca trenerki Antonio w Juve to teraz zobaczycie w jakiej dupie będziemy...
Czuję, że ten sezon zakończymy na 2-3 miejscu, a i w LM nie poszalejemy.
Ktoś w ogóle widzi jakiegoś następce, bo ja osobiście ciężko na razie widzę naszą sytuację
?
Bez Conte tej drużyny nie ma, wspomnicie moje słowa... Niektórzy tak chcieli końca trenerki Antonio w Juve to teraz zobaczycie w jakiej dupie będziemy...
Czuję, że ten sezon zakończymy na 2-3 miejscu, a i w LM nie poszalejemy.
Ktoś w ogóle widzi jakiegoś następce, bo ja osobiście ciężko na razie widzę naszą sytuację

- jareckik
- Juventino
Pamiętacie co się stało z Interem jak odszedł MOU ?? Ale oni chociaż LM wygrali...
- pumex
- Juventino
Byle nie Allegri - to byłby pomysł najgorszy z najgorszych. Powiem szczerze, że już taki Mancini brzmi lepiej. Spallettiego nie weźmiemy bankowo - koleś chce zarabiać ponad 5mln rocznie. Jeszcze żebyśmy wiedzieli, że naszych stać na próbę wyciągnięcia kogoś ambitnego pomimo kontraktu z innym klubem/reprezentacją... ale prawda jest taka, że taki scenariusz jest nierealny. Postawią na Del Neriego ver.2 i ponownie będą liczyć, że magiczna nazwa klubu uczyni cuda.Łukasz pisze::doh: To już całkiem nie wiem, kto. Jesteśmy w pupie.D-Rose pisze:Nawet jakby Ci odpowiadal to juz tydzien temu został trenerem Galaty.

- Mate.G
- Juventino
No pamiętamy, Inter wrócił na swoje miejsce.jareckik pisze:Pamiętacie co się stało z Interem jak odszedł MOU ?? Ale oni chociaż LM wygrali...
Ja jestem stosunkowo spokojny. Dostanę dopiero żółte kartki gdy odejdzie Vidal.
- Ein
- Juventino
Pacta sunt servanda. Zarząd nie zrobił nic, aby wzmocnić Juventus to główna siła napędowa odchodzi.
Pierwszy dzień treningu, a tu zjawia się jeden nowy koleś i ten sam skład bez kilku misiów.
Co może oznaczać jedno. Pewnie nawet Moraty nie mamy
Z tego może wynikać coś jeszcze, bo nie mamy wzmocnień to możemy coś stracić.
Ja przestaję wchodzić na Juvepoland/Solojuve do października, bo tutaj albo zawał albo płacz i zgrzytanie zębów. Za ładna pogoda się zrobiła.
Pierwszy dzień treningu, a tu zjawia się jeden nowy koleś i ten sam skład bez kilku misiów.
Co może oznaczać jedno. Pewnie nawet Moraty nie mamy

Z tego może wynikać coś jeszcze, bo nie mamy wzmocnień to możemy coś stracić.
Ja przestaję wchodzić na Juvepoland/Solojuve do października, bo tutaj albo zawał albo płacz i zgrzytanie zębów. Za ładna pogoda się zrobiła.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Vojtimar
- Juventino
Nie znamy jeszcze detali, ale trzeba powiedzieć dwie rzeczy:
1. Jeśli Conte tak nagle podał się do dymisji bo klub nagle sprzedaje Vidala a obiecał tego nie robić, to jest to oszustwo a wręcz potwarz i w takiej sytuacji Conte miał prawdo podać się do dymisji.
2. Jeśli Conte nagle podał się do dymisji bo nie udało się kupić Sancheza czy czy poszło ogólnie o politykę transferową i akurat dziś postanowił odejść z pompą to jest to niepoważne.. W takim wypadku, pokazał jak bardzo zależy mu na Juve i kibicach. Przecież strategia i nazwiska były ustalone kilka tygodni temu i co, nagle wziął i poszedł? Ja rozumiem że swoje zdanie, determinacje itp. no ale są jakieś granice, przecież on wczoraj zaczął obóz przygotowawczy do następnego sezonu? Ktoś tu czy w komentarzach napisał, jak on teraz trenował piłkarzy, jak spojrzał im w twarz? Też jestem tego ciekawy..
Teraz byle nie Mancini, czy Allegri. Scolari też nie. Z Włoskich jakby do czegoś doszło to tylko Spaletti, na pewno coś tam gwarantuje, radził sobie w lidze i w LM z Romą, jest lepszy niż Mancini i Allegri.
Deschamps kadry teraz nie zostawi, poza tym obserwując tą sytuację nie wiadomo czy chciałby się pakować do Juve żeby ewentualnie odejść za rok kłócąc się o transfery z Marottą..
1. Jeśli Conte tak nagle podał się do dymisji bo klub nagle sprzedaje Vidala a obiecał tego nie robić, to jest to oszustwo a wręcz potwarz i w takiej sytuacji Conte miał prawdo podać się do dymisji.
2. Jeśli Conte nagle podał się do dymisji bo nie udało się kupić Sancheza czy czy poszło ogólnie o politykę transferową i akurat dziś postanowił odejść z pompą to jest to niepoważne.. W takim wypadku, pokazał jak bardzo zależy mu na Juve i kibicach. Przecież strategia i nazwiska były ustalone kilka tygodni temu i co, nagle wziął i poszedł? Ja rozumiem że swoje zdanie, determinacje itp. no ale są jakieś granice, przecież on wczoraj zaczął obóz przygotowawczy do następnego sezonu? Ktoś tu czy w komentarzach napisał, jak on teraz trenował piłkarzy, jak spojrzał im w twarz? Też jestem tego ciekawy..
Teraz byle nie Mancini, czy Allegri. Scolari też nie. Z Włoskich jakby do czegoś doszło to tylko Spaletti, na pewno coś tam gwarantuje, radził sobie w lidze i w LM z Romą, jest lepszy niż Mancini i Allegri.
Deschamps kadry teraz nie zostawi, poza tym obserwując tą sytuację nie wiadomo czy chciałby się pakować do Juve żeby ewentualnie odejść za rok kłócąc się o transfery z Marottą..
Z Juve na dobre i złe!
- pan Zambrotta
- Juventino
pumex, wszyscy juz wiemy ze nie chcesz Allegriego, więc proszę stól dziubek i nie pisz tego w każdym poście. Znamy te pierdy na pamięć.pumex pisze:Byle nie Allegri - to byłby pomysł najgorszy z najgorszych.
Co do Conte - :lol: beka z typa. Niech ucieka. Mam nadzieję na Capello.