Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Do czego to dochodzi żeby padały stwierdzenia ze Ronaldo nie jest gorsza 9 od Igły. Z całym szacunkiem ale Gonzalo może mu buty wiązać.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Powaznie ? Benta stanowi taka sama wartosc w ofensywie jak Pellegrini ?jackop pisze:Problem w tym, że Pellegrini to jest b2b, a nie rozgrywający. Nie ma ani fantastycznego podania, ani przeglądu poziomie na wybitnym poziomie. Taka z niego wartość ofensywna jak z Bentancura, który zacznie sezon w roli zmiennika. Z
Dobrze wiesz, ze chodzi mi o wzor, ktory stosuja wszystkie topowe zespoly w srodku pomocy, czyli w srodku przecinak, a po bokach zawodnicy potrafiacy cos pograc w ofensywie, obsluzyc kolege z przodu dobrym podaniem.
- jakku1
- Juventino
Ewidentnie coś jest na rzeczy i jestem w stanie zaryzykować tezę, że brakuje tylko zielonego swiatła od Agnellegio i Elkanna jesli chodzi o ten transfer. Klub na samej plotce zarobi bardzo duzo pieniedzy. 20 procent drozsze karnety rozejda się momentalnie, akcje poszły 5% w gore w 24h, w mediach spolecznosciowych przybyła rzesza fanów. Teraz pytanie brzmi, co się bedzie działo w mediach po MŚ jeśli Portugalczyk faktycznie do nas dołączy?
Ronaldo z Dybałą to byłby najbardziej medialny atak na świecie.
PS. No i nie oszukujmy się, z Ronaldo nasze szanse na wygraną w LM wzrastają o jakieś 50%. Jackop, mówiłem Ci, jeszcze nie przegrałem zakładu na forum
.
PS 2. Już wyobrażam sobie ten meltdown na VS, tuz i tutaj po ogloszeniu tego transferu
.
Ronaldo z Dybałą to byłby najbardziej medialny atak na świecie.
PS. No i nie oszukujmy się, z Ronaldo nasze szanse na wygraną w LM wzrastają o jakieś 50%. Jackop, mówiłem Ci, jeszcze nie przegrałem zakładu na forum

PS 2. Już wyobrażam sobie ten meltdown na VS, tuz i tutaj po ogloszeniu tego transferu

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Założyłeś się z kimś, że Ronaldo do nas dołączy? Czy, że Gonzo odejdzie?jakku1 pisze: PS. No i nie oszukujmy się, z Ronaldo nasze szanse na wygraną w LM wzrastają o jakieś 50%. Jackop, mówiłem Ci, jeszcze nie przegrałem zakładu na forum.
PS 2. Już wyobrażam sobie ten meltdown na VS, tuz i tutaj po ogloszeniu tego transferu.

- jakku1
- Juventino
Nie, nie.Tony Montana pisze:Założyłeś się z kimś, że Ronaldo do nas dołączy? Czy, że Gonzo odejdzie? :prochno:jakku1 pisze: PS. No i nie oszukujmy się, z Ronaldo nasze szanse na wygraną w LM wzrastają o jakieś 50%. Jackop, mówiłem Ci, jeszcze nie przegrałem zakładu na forum ;).
PS 2. Już wyobrażam sobie ten meltdown na VS, tuz i tutaj po ogloszeniu tego transferu :prochno:.
Zalozylem sie z Jackopem, ze wygramy LM :))).
- Osgiliath
- Juventino
Jakku, a w międzyczasie, tj. w czasie, w którym wszyscy gadają tylko o Ronaldo w Juve, są jakieś plotki przy innych naszych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Wiem, że mundial etc, ale poza Mandragorą w Udine strasznie przycichło coś zarówno w temacie zakupów, jak i sprzedaży a nie wątpię, że to niezły czas by Beppe klepnął jakieś ruchy po cichu 

- jakku1
- Juventino
Szczerze, to nic nie wiem, przegladalem VS dwa czy trzy dni temu, ale nic ciekawego to nie wyniuchałem. Pewnie koncentrujemy sie na sprzedazach teraz. Pozbedziemy sie Mandragory, Cerriego, Keana, Sturaro, etc., a potem wrocimy z powrotem na rynek.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Generalnie, to w tym momencie nie ma za bardzo kogo kupić. Tym bardziej, że trzeba trzymać środki na tego Ronaldo.Osgiliath pisze:są jakieś plotki przy innych naszych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?
Z trójki graczy, których chętnie bym opchnął: Cuadrado odpadł z Mundialu dopiero wczoraj, Mandzukić i Matuidi wciąż grają, więc nie spodziewałbym się na razie jakiegoś poważnego info. Pisze się też o Ruganim w Chelsea (byłoby szkoda). Padnie na niego albo Benatię. Być może wyniknie coś z rozmów z Fiorentiną w sprawie Pjacy. Osobiście z niecierpliwością czekam na oficjałkę w sprawie pożegnania Sturaro

No i gdzie jest nowy kontrakt dla Alexa Sandro :co?:
Chcesz mi powiedzieć, że przed zawarciem miałeś już 'potwierdzone info' odnośnie CR7? Czuje się oszukany, bo w połowie kwietnia nikt w najśmielszych snach nie przewidział takiego ruchujakku1 pisze:Jackop, mówiłem Ci, jeszcze nie przegrałem zakładu na forum.

Ostatnio zmieniony 04 lipca 2018, 16:10 przez jackop, łącznie zmieniany 3 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- ballack13
- Juventino
Czytaj więcej na https://eurosport.interia.pl/primera-di ... gn=firefoxCristiano Ronaldo szuka domu w Turynie - informują w środę włoskie media za hiszpańską prasą, która twierdzi, że CR7 będzie od następnego sezonu grać w Juventusie. Według komentatorów za jego sprawą klub chce spełnić marzenie i zdobyć puchar Ligi Mistrzów.
:DDDDDDDD
uwielbiam newsy - szuka domu w Turynie

ktos ma jakies info dlaczego obaj są dzisiaj w Mediolanie - którego z piłkarzy może dotyczyć spotkanie
- gregor_g4
- Juventino
jak Mediolan to bankowo Bonaventura:Dballack13 pisze:ktos ma jakies info dlaczego obaj są dzisiaj w Mediolanie - którego z piłkarzy może dotyczyć spotkanie