Mercato (2012-2014)
- Amarillo
- Juventino
A to przepraszam, nie byłem zbytnio zorientowany w sytuacji kadrowej Milanu.alina pisze:Ciężko, zeby tę rywalizację wygrywał koleś kontuzjowany od sierpnia.Amarillo pisze:Jeśli ktoś przerywa rywalizację z Muntarim to wiedz, że coś się dzieje...
Sapere Aude!
- Pan Mietek
- Juventino
Przecież w meczu przedsezonowym Pasquato zafundował Francuzowi przejażdżkę kolejką górską po której ten (chyba) zerwał więzadła. Fani Milanu się odgrażali, że jak Flamini wróci do dyspozycji to załatwi Pasquato wyjazd na sankiAmarillo pisze:A wracając do Flaminiego, to mimo wszystko średnio mi się to podoba. To już wolę ogranego w Udine Pazienzę niż gościa, który robi za termofor na ławce rezerwowych. Jeśli ktoś przerywa rywalizację z Muntarim to wiedz, że coś się dzieje...

Jestem na nie. 28 lat, wysoki kontrakt, niepewna forma. Montolivo, jak wczoraj pisałem, serdecznie mnie wali.
Drogba? Kogoś tutaj mocno pogrzało. Koleś jeszcze 2 lata temu był jednym z najlepszych napastników świata ale stracił dość sporo przez ten czas. Na pewno nie zgodzi się na zarobki i rolę, którą moglibyśmy mu zaproponować.
Dzisiaj wszyscy oglądamy EL i fapiemy do Muniaina

- Tacchinardi.
- Juventino
Cytat z juventuz.com (od Marka). Jest może jakku, aby ocenić wiarygodność?More interest in Kalou than Drogba. 20m from Zenit for Matri. - Momblano.
- pablo1503
- Juventino
Nie wiem, ile oni widzieli meczów Matriego w tym sezonie, ale widzę, że nie mają co robić z pieniędzmi.Info, które przekazał Alessio pisze:More interest in Kalou than Drogba. 20m from Zenit for Matri. - Momblano.

Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2012, 17:11 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Castiel
- Juventino
No nie? Ale jakby to była prawdziwa oferta to bym się nie zastanawiał. Chyba większość kibiców pomimo długiej rehabilitacji po ciężkiej kontuzji w tym momencie z tej dwójki na pewno wybrałaby Quaga jako tego, który powinien zostać w Juve.pablo1503 pisze:Nie wiem, ile oni widzieli meczów Matriego w tym sezonie, ale widzę, że nie mają co robić z pieniędzmi.Info, które przekazał Alessio pisze:More interest in Kalou than Drogba. 20m from Zenit for Matri. - Momblano.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Za 20 melonów to spokojnie bym puścił Matriego i dołożył kasę do kogoś konkretnego. Młody już nie jest, z wiekiem będzie tracił na wartości, a jakościowo też taki przeciętniak-średniak z niego.
- Castiel
- Juventino
A te 20 mln + Krasic + Melo nie wystarczyłoby na Cavaniego?Tony Montana pisze:Za 20 melonów to spokojnie bym puścił Matriego i dołożył kasę do kogoś konkretnego. Młody już nie jest, z wiekiem będzie tracił na wartości, a jakościowo też taki przeciętniak-średniak z niego.
- Mate.G
- Juventino
20mln za Matriego ?
Świetny deal.
Mamy już połowę (?) świetnego (idealnego) piłkarza (cracka) czyt Cavaniego.
Świetny deal.
Mamy już połowę (?) świetnego (idealnego) piłkarza (cracka) czyt Cavaniego.
- mateusz6
- Juventino
Nie widzę Melo w Napoli. Melo, który odszedł do Turków za kasą. Na Brazola kupiec się znajdzie. Bardzo się zdziwie jeśli Melo zostanie lub zostanie wypożyczony. Krasić plus 30 baniek za Cavaniego i byłoby słodko.Castiel pisze:A te 20 mln + Krasic + Melo nie wystarczyłoby na Cavaniego?Tony Montana pisze:Za 20 melonów to spokojnie bym puścił Matriego i dołożył kasę do kogoś konkretnego. Młody już nie jest, z wiekiem będzie tracił na wartości, a jakościowo też taki przeciętniak-średniak z niego.
- Kruczenzo
- Juventino
Nawet jesli ta oferta jest prawdziwa to szczerze watpie ze Matri zamieni Wlochy na Rosje... U nas ma wieksze szanse na trofea(wazny czynnik zwazywszy ze Matri jeszcze nic nie wygral w swojej karierze) ,klimat, slabsza liga no i by mial daleko do swojej boskiej Federici 

- jakku1
- Juventino
Jesli chodzi o Momblano to jest zrodlo wiarygodne. Na pewno duzo bardziej wiarygodniejsze, niz Di Marzio. Momblano przewidzial transfery Vidala, Pirlo, kilku innych graczy. Nie jestem pewien jak bylo w przypadku Caceresa, ale byc moze Curva wiesci na temat przybycia Urugwajczyka, a nie Guarina, mial wlasnie od Momblano (oni sie podobno bardzo dobrze znaja). Tego ostatniego jednak nie jestem pewien. Byc moze bylo zupelnie inaczej.
Zeby jednak byc sprawiedliwym, to tez trzeba powiedziec, ze czasami - chociaz dosc rzadko - to jednak Momblano sie myli. Bardziej ufam ocenom Curvy, poniewaz on ma albo jeszcze jakies inne zrodla zawsze, albo po prostu nosa. Wieczorem przejrze jeszcze VS, zobacze, co w trawie piszczy.
Pamietajcie, ze mamy juz prawie maj. Czyli okno transferowe zbiliza sie wielkimi krokami. Plotek bedzie coraz wiecej ; )
Zeby jednak byc sprawiedliwym, to tez trzeba powiedziec, ze czasami - chociaz dosc rzadko - to jednak Momblano sie myli. Bardziej ufam ocenom Curvy, poniewaz on ma albo jeszcze jakies inne zrodla zawsze, albo po prostu nosa. Wieczorem przejrze jeszcze VS, zobacze, co w trawie piszczy.
Pamietajcie, ze mamy juz prawie maj. Czyli okno transferowe zbiliza sie wielkimi krokami. Plotek bedzie coraz wiecej ; )