Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 16:03

alina pisze:
Amarillo pisze:Jeśli ktoś przerywa rywalizację z Muntarim to wiedz, że coś się dzieje...
Ciężko, zeby tę rywalizację wygrywał koleś kontuzjowany od sierpnia.
A to przepraszam, nie byłem zbytnio zorientowany w sytuacji kadrowej Milanu.

Sapere Aude!
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 16:06

Amarillo pisze:A wracając do Flaminiego, to mimo wszystko średnio mi się to podoba. To już wolę ogranego w Udine Pazienzę niż gościa, który robi za termofor na ławce rezerwowych. Jeśli ktoś przerywa rywalizację z Muntarim to wiedz, że coś się dzieje...
Przecież w meczu przedsezonowym Pasquato zafundował Francuzowi przejażdżkę kolejką górską po której ten (chyba) zerwał więzadła. Fani Milanu się odgrażali, że jak Flamini wróci do dyspozycji to załatwi Pasquato wyjazd na sanki :D

Jestem na nie. 28 lat, wysoki kontrakt, niepewna forma. Montolivo, jak wczoraj pisałem, serdecznie mnie wali.

Drogba? Kogoś tutaj mocno pogrzało. Koleś jeszcze 2 lata temu był jednym z najlepszych napastników świata ale stracił dość sporo przez ten czas. Na pewno nie zgodzi się na zarobki i rolę, którą moglibyśmy mu zaproponować.

Dzisiaj wszyscy oglądamy EL i fapiemy do Muniaina :) A tak na serio to warto zadać sobie pytanie czy z takimi warunkami fizycznymi da radę w Serie A :think:

Tacchinardi.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 16:59

More interest in Kalou than Drogba. 20m from Zenit for Matri. - Momblano.
Cytat z juventuz.com (od Marka). Jest może jakku, aby ocenić wiarygodność?

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 17:04

Info, które przekazał Alessio pisze:More interest in Kalou than Drogba. 20m from Zenit for Matri. - Momblano.
Nie wiem, ile oni widzieli meczów Matriego w tym sezonie, ale widzę, że nie mają co robić z pieniędzmi. :whistle:
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2012, 17:11 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
jaqb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 17:08

przypomnij sobie, ile zapłacili za niejakiego danny'ego np.

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 18:54

jaqb pisze:przypomnij sobie, ile zapłacili za niejakiego danny'ego np.
Do tego ok. 15 mln za Criscito, ponad 20 mln za Alvesa. Spaletti się uprze to władze Zenitu zapłacą.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 19:05

pablo1503 pisze:
Info, które przekazał Alessio pisze:More interest in Kalou than Drogba. 20m from Zenit for Matri. - Momblano.
Nie wiem, ile oni widzieli meczów Matriego w tym sezonie, ale widzę, że nie mają co robić z pieniędzmi. :whistle:
No nie? Ale jakby to była prawdziwa oferta to bym się nie zastanawiał. Chyba większość kibiców pomimo długiej rehabilitacji po ciężkiej kontuzji w tym momencie z tej dwójki na pewno wybrałaby Quaga jako tego, który powinien zostać w Juve.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 19:05

Za 20 melonów to spokojnie bym puścił Matriego i dołożył kasę do kogoś konkretnego. Młody już nie jest, z wiekiem będzie tracił na wartości, a jakościowo też taki przeciętniak-średniak z niego.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 19:15

Tony Montana pisze:Za 20 melonów to spokojnie bym puścił Matriego i dołożył kasę do kogoś konkretnego. Młody już nie jest, z wiekiem będzie tracił na wartości, a jakościowo też taki przeciętniak-średniak z niego.
A te 20 mln + Krasic + Melo nie wystarczyłoby na Cavaniego?

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 19:20

20mln za Matriego ?
Świetny deal.
Mamy już połowę (?) świetnego (idealnego) piłkarza (cracka) czyt Cavaniego.

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 19:23

Castiel pisze:
Tony Montana pisze:Za 20 melonów to spokojnie bym puścił Matriego i dołożył kasę do kogoś konkretnego. Młody już nie jest, z wiekiem będzie tracił na wartości, a jakościowo też taki przeciętniak-średniak z niego.
A te 20 mln + Krasic + Melo nie wystarczyłoby na Cavaniego?
Nie widzę Melo w Napoli. Melo, który odszedł do Turków za kasą. Na Brazola kupiec się znajdzie. Bardzo się zdziwie jeśli Melo zostanie lub zostanie wypożyczony. Krasić plus 30 baniek za Cavaniego i byłoby słodko.

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 19:41

Nawet jesli ta oferta jest prawdziwa to szczerze watpie ze Matri zamieni Wlochy na Rosje... U nas ma wieksze szanse na trofea(wazny czynnik zwazywszy ze Matri jeszcze nic nie wygral w swojej karierze) ,klimat, slabsza liga no i by mial daleko do swojej boskiej Federici :D

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 20:12

Jesli chodzi o Momblano to jest zrodlo wiarygodne. Na pewno duzo bardziej wiarygodniejsze, niz Di Marzio. Momblano przewidzial transfery Vidala, Pirlo, kilku innych graczy. Nie jestem pewien jak bylo w przypadku Caceresa, ale byc moze Curva wiesci na temat przybycia Urugwajczyka, a nie Guarina, mial wlasnie od Momblano (oni sie podobno bardzo dobrze znaja). Tego ostatniego jednak nie jestem pewien. Byc moze bylo zupelnie inaczej.

Zeby jednak byc sprawiedliwym, to tez trzeba powiedziec, ze czasami - chociaz dosc rzadko - to jednak Momblano sie myli. Bardziej ufam ocenom Curvy, poniewaz on ma albo jeszcze jakies inne zrodla zawsze, albo po prostu nosa. Wieczorem przejrze jeszcze VS, zobacze, co w trawie piszczy.

Pamietajcie, ze mamy juz prawie maj. Czyli okno transferowe zbiliza sie wielkimi krokami. Plotek bedzie coraz wiecej ; )

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 20:21

Momblano, Curva, a nie macie na tych waszych forach Marotty? :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2012, 20:22

Lypsky pisze:Momblano, Curva, a nie macie na tych waszych forach Marotty? :lol:
Ale Momblano to dziennikarz sportowy, taki jak Di Marzio ; )

Zablokowany