Wszystko o Interze
- jakku1
- Juventino
http://www.spaziojuve.it/2012/vieri-sho ... -le-prove/
Vieri znow mowi o tym, ze calciopoli bylo wymyslone przez Inter i Telecom. Wczesniej kazdy sie oczywiscie pukal w glowe czytajac podobne wypowiedzi, ale ten wygrany proces i odszkodowanie od Telecomu sprawiaja, ze pilkarz jest juz troche bardziej wiarygodny, niz wczesniej. Czekamy zatem na ten dokument majacy udowodnic to, ze Vieri mowi prawde z tym calciopoli. Jak znam zycie nic takiego nie pokaze, zwlaszcza, ze zapowiada to juz drugi raz, no ale zobaczymy.
Vieri znow mowi o tym, ze calciopoli bylo wymyslone przez Inter i Telecom. Wczesniej kazdy sie oczywiscie pukal w glowe czytajac podobne wypowiedzi, ale ten wygrany proces i odszkodowanie od Telecomu sprawiaja, ze pilkarz jest juz troche bardziej wiarygodny, niz wczesniej. Czekamy zatem na ten dokument majacy udowodnic to, ze Vieri mowi prawde z tym calciopoli. Jak znam zycie nic takiego nie pokaze, zwlaszcza, ze zapowiada to juz drugi raz, no ale zobaczymy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pumex
- Juventino
A dajcie spokój. Dla mnie od dawna jasnym jest, że Calciopoli to twór Morattiego i mediolańskiej mafii, pisałem o tym nie raz. Wręcz niemożliwe, żeby tyle szczegółów związanych z Morattim, TIM oraz LGDS akurat tak ułożyło się podczas afery. Znając życie w końcu oficjalnie okaże się, że sprawa była sztucznie wykreowana, ale dopiero wtedy, gdy wszystko wszędzie się przedawni, tak, jak to było chociażby z aferą paszportową, ale o tym pewnie hipokryci z Mediolanu nawet nie pamiętają. Eh, szkoda się denerwować z samego rana.

- Winner
- Juventino
Te rzeczy o Calciopoli z udziałem Interu wypłynęły niedawno więc niech będzie że się przedawniły, ale sprawa Vieriego była znana gdzieś w okolicach 2006 roku. "Dziwne" że sąd sportowy wtedy tym się nie zainteresował tylko czekał na sąd cywilny i kolejna sprawa się przedawniła. Jakoś w przypadku Conte wyrok, czy nawet dochodzenie prokuratury( zwykłej nie sportowej) nie jest im potrzebne 

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Skoro temat o tej drużynie widnieje w ostatnich wątkach, to zarzucę spostrzeżenie z ostatniego meczu ligowego tej drużyny z Romą.
Obrona zagrała niezbyt dobrze, ale... Silvestre. Gość jest kurde dobry. Word!
Miał kilka interwencji - wypisz, wymaluj - Cannavaro z MŚ2006. Jako ostatni zawodnik, czyściutkie odbiory na pełnym ryzyku. Nie wiedziałem, że stać go na taką dobrą grę. Jeżeli potrafi utrzymać taki poziom przez cały sezon, to spokojnie będzie najlepszym obrońcą ligi (poza Juventinimi oczywiście
)
Obrona zagrała niezbyt dobrze, ale... Silvestre. Gość jest kurde dobry. Word!
Miał kilka interwencji - wypisz, wymaluj - Cannavaro z MŚ2006. Jako ostatni zawodnik, czyściutkie odbiory na pełnym ryzyku. Nie wiedziałem, że stać go na taką dobrą grę. Jeżeli potrafi utrzymać taki poziom przez cały sezon, to spokojnie będzie najlepszym obrońcą ligi (poza Juventinimi oczywiście

- ewerthon
- Juventino
A pamiętam jak latem 2011 głośno mówiło się o tym, że Silvestre jest bliski przejścia do Juventusu. Grono forumowych znaffców ostro skrytykowało Marotte za ten pomysł. Minął rok, a zawodnik zaczyna błyszczeć w interze.
- Zugzwang
- Juventino
To jest ironia, czy Ty rzeczywiście chwalisz Silvestre za niedzielny mecz? Jeśli ironia to good, jeśli natomiast chwalisz Argentyńczyka za mecz z Romą to nie mogłeś tego meczu oglądać, a przynajmniej momenty kiedy Inter tracił gola nr 2 i nr 3.yanquez pisze:Obrona zagrała niezbyt dobrze, ale... Silvestre. Gość jest kurde dobry.
- Espaneta
- Juventino
Ja mam takie pytanie, czy wiadomo już może jak ma wyglądać ten nowy stadion Interu, no bo skoro już Chińczycy zadeklarowali się że zbudują go to już muszą wiedzieć co zbudują prawda? a chętnie bym pooglądał projekty, plany, cokolwiek 
- Vansy i Ermaksy
- Juventino
No właśnie :lol: Ranocchia wyglądał przy nim jak profesor :lol: ogólnie Ranocchia dobrze zaczoł ten sezon :shock:Ouh_yeah pisze:Akurat w meczu z Romą dwie bramki strzelili piłkarze, których krył właśnie Silvestre
- pumex
- Juventino
To jeszcze nie czas na oficjalny projekt. Nawet chyba nie mają jeszcze załatwionej sprawy gruntowej, więc na kolejne etapy trzeba będzie poczekać. Zresztą otwarcie jest planowane dopiero na rok 2017/18Espaneta pisze:Ja mam takie pytanie, czy wiadomo już może jak ma wyglądać ten nowy stadion Interu, no bo skoro już Chińczycy zadeklarowali się że zbudują go to już muszą wiedzieć co zbudują prawda? a chętnie bym pooglądał projekty, plany, cokolwiek
Jeśli interesują Cię jakieś niepotwierdzone, raczej amatorskie projekty, to wygoogluj "nuovo stadio dell'inter"
Swoją drogą, pasowałaby im ta propozycja:

Stadion w kształcie sedesu - "Cersanit Stadium"

Hola, holaewerthon pisze:A pamiętam jak latem 2011 głośno mówiło się o tym, że Silvestre jest bliski przejścia do Juventusu. Grono forumowych znaffców ostro skrytykowało Marotte za ten pomysł. Minął rok, a zawodnik zaczyna błyszczeć w interze.

- yanquez
- Juventino
A właśnie obejrzałem cały mecz, a Ty jedynie skrót. Gdyby nie interwencje Silvestre, to Roma dostałaby 3 sytuacje sam-na-sam. To były typowe last man tackles. Co do bramek... No niby jego zawodnicy, ale po prostopadłych piłkach. Tutaj chyba bardziej byli winni pomocnicy, którzy pozwalali na takie zagrania. Poza tym Silvestre asekurował kolegów wielokrotnie, a Ranocchia z Zanettim przy bramkach nie pomogli, kiedy gonił obrońcę. Znaczna dywersyfikacja odpowiedzialności moim zdaniem.Zugzwang pisze:To jest ironia, czy Ty rzeczywiście chwalisz Silvestre za niedzielny mecz? Jeśli ironia to good, jeśli natomiast chwalisz Argentyńczyka za mecz z Romą to nie mogłeś tego meczu oglądać, a przynajmniej momenty kiedy Inter tracił gola nr 2 i nr 3.yanquez pisze:Obrona zagrała niezbyt dobrze, ale... Silvestre. Gość jest kurde dobry.
No nie wiem... Po obejrzeniu całego meczu na mnie zrobił bardzo dobre wrażenie, bo po prostu nie przypuszczałem, że stać go na takie mistrzowskie interwencje.
@down here
Witaj zacny trollu. Niestety... już czas na Ciebie.
A wszystkim radzę przestudiować choćby oceny wystawione za mecz.
Ostatnio zmieniony 06 września 2012, 14:05 przez yanquez, łącznie zmieniany 3 razy.
- Vansy i Ermaksy
- Juventino
Ranocchia przy bramkach tego brazylijczyka i mlodego wlocha, pilnował swojego zawodnika, wiec nie wiem, jak mialby pomoc agrentynczykowi :lol: ,a podczas bramki osvaldo to on gonil napastnika romy. No spoko, silvestr <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> 2 bramki, ale ogolnie dobry mecz, bo kilka razy fajny wslizg zrobił :lol: glupota na poziomie, bonucci miota sie, pierprznol kilka kiksow, sprowokowal grozne sytacje, ale ogolnie dobry mecz, bo bramka ostatecznie nie padla przez niego. pewny punkt juventusu. jeszcze te porownanie do cannavaro z mś :lol:
- Zugzwang
- Juventino
Także oglądałem ten mecz w całości (bo Napoli - Fiorentina z uwagi na mecz toczony na poligonie się nie dało oglądaćyanquez pisze:A właśnie obejrzałem cały mecz, a Ty jedynie skrót (...) na mnie zrobił bardzo dobre wrażenie

Co do wrażeń - w porządku nie będę się spierał - nie o to chodzi, zauważyłeś w nim potencjał - ok. Swoją drogą są tu jacyś Interowcy? Ciekawe jak oni go odebrali.
Silvestre - w moim odczuciu - zawiódł w tym meczu. Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.
- yanquez
- Juventino
DokładnieZugzwang pisze:Także oglądałem ten mecz w całości (bo Napoli - Fiorentina z uwagi na mecz toczony na poligonie się nie dało oglądaćyanquez pisze:A właśnie obejrzałem cały mecz, a Ty jedynie skrót (...) na mnie zrobił bardzo dobre wrażenie).
Co do wrażeń - w porządku nie będę się spierał - nie o to chodzi, zauważyłeś w nim potencjał - ok. Swoją drogą są tu jacyś Interowcy? Ciekawe jak oni go odebrali.
Silvestre - w moim odczuciu - zawiódł w tym meczu. Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.

Nikogo nie będę również przekonywał

Od razu zaznaczam, że mojej opinii wcale na tym nie opierałem, a jedynie na tym, co widziałem na boisku.
PS. Z identycznego powodu zacząłem oglądać ten mecz

- blackadder
- Juventino
Mógłbyś przetłumaczyć wypowiedź z tego newsa? Bo mnie jakoś dziwi że facet ma od paru dobrych lat dowody na rzekome największe oszustwo w historii europejskiej piłki i siedzi cicho i siedział cicho jak zapadały wyroki, włoska piłka traciła setki milionów i opinię.jakku1 pisze:http://www.spaziojuve.it/2012/vieri-sho ... -le-prove/