Nowy Trener?
- deszczowy
- Juventino
Dostaliśmy w zęby. I to tak, że teraz zakrztusimy się, połykając je 

- Zizou_1989
- Juventino
Scolari może przyjść nawet gościa lubie.
- Dzium
- Juventino
W 2011 trzeba było ściągnąć kolejnego Ferraro-podobnego trenera i ciułać się po 7. miejscachFalsoVero pisze:Halo, halo wielbiciele WIELKIEGO CONTE który jest BIANCONERO i szalonookiego jak się bawicie? ;]

- sebatiaen
- Juventino
Na ten moment możemy sobie wróżyć z fusów w sprawie nowego trenera.
Nasi wiadomo jak mozolnie prowadzą negocjacje transferowe i nie nastawiajmy się na cuda w wyborze trenera, będą różne nazwiska ale patrzmy realnie, napewno trenerem będzie włoch a wybór jest troche jak by wąski.
Nasi wiadomo jak mozolnie prowadzą negocjacje transferowe i nie nastawiajmy się na cuda w wyborze trenera, będą różne nazwiska ale patrzmy realnie, napewno trenerem będzie włoch a wybór jest troche jak by wąski.
- Łukasz
- Juventino
Smutek, żal i niepewność. Można było Conte lubić czy nie, ale poziom pewien gwarantował swoją charyzmą i pomysłowością. W pucharach dał ciała, ale jednak można mu było, pod względem prowadzenia zespołu, ufać. To nie jest jakaś norma wśród trenerów...
1. Ciekawe, czemu do tego dochodzi... Czyżby utlimatum i lada dzień gruchnie info o transferze Vidala/Pogby?
2. Nie widzę nikogo na "rynku", komu można by z czystym sercem Juve powierzyć... Prandelli? Też do końca mi nie odpowiada.
1. Ciekawe, czemu do tego dochodzi... Czyżby utlimatum i lada dzień gruchnie info o transferze Vidala/Pogby?
2. Nie widzę nikogo na "rynku", komu można by z czystym sercem Juve powierzyć... Prandelli? Też do końca mi nie odpowiada.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
2 miesiące temu wstępnie dogadany z Agnellim jako ta opcja zapasowa.Donnie pisze:Nie...Zizou_1989 pisze:Scolari może przyjść nawet gościa lubie.
Nie widzę żadnych sensownych opcji. Drżącym głosem zapytam: co tam u Spallettiego?
Więc tym bardziej się nie zdziwię, jeśli finansujemy mercato Vidalem/Pogbą.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- D-Rose
- Juventino
Nawet jakby Ci odpowiadal to juz tydzien temu został trenerem Galaty.Prandelli? Też do końca mi nie odpowiada.
Pewnie pluje sobie w brode, ze sie tak pospieszył.
Co porabia Jupp? Z wolnych tylko jego bym chciał. Zadnego włoskiego kału w postaci Allegriego, Luciano lub Manciniego.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Montella ,ale czy on odejdzie z Fiorentiny?
Ciężko znaleźć kogoś sensownego, Sabella ze względu na Tevea odpada,Mancini jest słaby.Ciekawe co z Capello i Loewem.
Z włoskich opcji to chętnie bym zobaczył Andrea Mandrolini z Hellasu, świetną robotę zrobił w tym sezonie.
Ciężko znaleźć kogoś sensownego, Sabella ze względu na Tevea odpada,Mancini jest słaby.Ciekawe co z Capello i Loewem.
Z włoskich opcji to chętnie bym zobaczył Andrea Mandrolini z Hellasu, świetną robotę zrobił w tym sezonie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Lub Trapp. Jedyne opcje które moga sprawic ze sie NIE pograżymy.D-Rose pisze:
Co porabia Jupp?
Simeone nie do wyciagniecia, Montella? Kto jeszcze?
Gdzie pojdzie Conte? Rok przerwy? PSG?
Wytrzymał bym rok porazek z Conte, gorzej bez niego.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mateo369
- Juventino
Przynajmniej rozwiązał się problem z nowym trenerem reprezentacji...
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Łukasz
- Juventino
:doh:D-Rose pisze:
Nawet jakby Ci odpowiadal to juz tydzien temu został trenerem Galaty.
Nie jestem na bieżąco ostatnio...
To już całkiem nie wiem, kto. Jesteśmy w pupie.
Jak dla mnie potencjalne powody mogą być dwa: Vidal/Pogba, oferta reprezentacji.
Edit: No Montella jest jakąś opcją...
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:49 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
A ja wolę rok wygranych bez Conte, nikt nie jest ponad klubem, zobaczymy co z tego wyniknie i czemu Conte odszedł.Adrian27th pisze:
Wytrzymał bym rok porazek z Conte, gorzej bez niego.