Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
whitesignus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:28

Jutro do roboty, a ten news wymaga solidnej dawki alko, by to chociaz na chwile zaakceptowac. To cya 4 majster, marzenia o LM w 15/16. Teraz znow wielka przebudowa przez trenera, ktory pewnie wyleci po sezonie... bedziemy szukac odpowiedniego trenejro przez kolejne 2-3-4 lata, nasi pilkarze sie postarzeja, zadnej koncepcji gry,nagle w skladzie znajda sie kolejni Diego i Melo ( nie umniejszajac ich karierom)..
Gleboka d*pa panie i panowie. Tak nagle, w tak waznym momencie, just sweet

:angry: :angry: :angry:

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.
Obrazek
X_ray

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:29

Panowie, na razie wstrzymajcie się z wieszaniem psów na Antku tudzież na zarządzie. Nie ma informacji kto dał ciała...więc poczekajcie z ferowaniem wyroków.

Natomiast przyznam że lista potencjalnych kandydatów przyprawia o zawał serca... :angry: D.D jest ostatnim promykiem nadziei.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:31 przez X_ray, łącznie zmieniany 1 raz.

Smolwin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:29

Błagam niech mi ktoś wytłumaczy, jak mógł się tak zachować człowiek przez tyle lat związany z Juventusem, człowiek, który nazywał się sam prawdziwym Juventino.
Nie wierze, iż zostawia nas teraz w czarnej dup.. właśnie w momencie przygotowań do nadchodzącego sezonu i modernizacji kadry.
Nie potrafię wytłumaczyć tak bezdusznego zachowania.
Teraz dopiero pokazał ile ten klub dla niego znaczy...

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:30

Czuje się jakby ktoś napluł mi w twarz o_0 Nie pamiętam drugiego tak frajerskiego zachowania trenera jakiegokolwiek trenera, na prawdę. Tuż po sezonie szopka w mediach, potem szczęśliwy happy end, dosc wątpliwe transfery na życzenie (Morata) i nagle jednak foch i zmiana decyzji? To brzmi jak opis zachowania jakiegoś zidiociałego afrykańskiego piłkarza, a nie naszego Antonio.

Boże, mam tylko nadzieję, że zrobi sobie teraz przynajmniej lekkie wakacje od trenerki, choćby z szacunku dla klubu i kibiców, bo jeśli zobaczę go za tydzień przytulającego szejkowe miliony to chyba zwymiotuję, na prawdę.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:30

Błagam, niech mnie ktoś uszczypnie.... to nie może się dziać naprawdę....

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:31

fazzi pisze:Błagam, niech mnie ktoś uszczypnie....
Szczyp.

Chłopaki, nie lamentujcie. Jeszcze będzie lepiej.

Matiq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:31

Mati1990 pisze:Wierzę, że w takiej sytuacji Didier Deschamps przypomni o sobie kosztem reprezentacji (...)
Obawiam się, że taki scenariusz można włożyć pomiędzy bajki o Sanchezie i Di Marii w Juve. We Francji za dwa lata ME, Deschamps zlepił całkiem ciekawą repre i wątpię by to teraz zostawił.

Pewnie przyjdzie Mancini, albo jakiś inny kasztan. I zanim ten się ogarnie to będzie po mercato. Słabo. :angry:

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:32

Pewnie się dogadał z federacją i będzie trenerem reprezentacji.
Innej opcji nie widzę.
A kto do Juve?
Jakoś nie widzę sensownych opcji jego następcy z tych nazwisk to chyba Allegri byłby najlepszy z takim skaldem spokojnie by walczył o majstra/

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:32

Pałka się przegła. Widocznie Conte nie potrafił dłużej mówić, że szambo jest perfumerią i nie wytrzymał tego. Najwyraźniej żadne z jego kluczowych życzeń nie zostało spełnione (darujcie sobie klepanie o tym Moracie).
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:36 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:33

Halo, halo wielbiciele WIELKIEGO CONTE który jest BIANCONERO i szalonookiego jak się bawicie? ;]

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:34

szczypek pisze:
fazzi pisze:Błagam, niech mnie ktoś uszczypnie....
Szczyp.

Chłopaki, nie lamentujcie. Jeszcze będzie lepiej.
Jeśli uda zakontraktować się Trenera przez duże T to owszem, ale jeśli będziemy szukać wśród tych bez pracy...

Scolari
Mancini
Allegri

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:35

Nikt nie jest ponad klubem, Conte przed Juve był nikim, teraz Juve jest na takiej pozycji,że niejeden świetny taktyk będzie chciał prowadzić nasz klub. A Conte pewnie pójdzie w miejsce Prandellego.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:36

AdiJuve pisze:Jakoś nie widzę sensownych opcji jego następcy z tych nazwisk to chyba Allegri byłby najlepszy z takim skaldem spokojnie by walczył o majstra/
A tym Allegrim mówisz serio? :lol:

Krótko: Allegri in -> Pirlo out

Przypomnę jedynie, że to pod rozegranie Pirlo przez 3 lata był budowany ten Juventus. 'Nie wiem', czy warto rezygnować z usług Il Maestro na rzecz tego wafla Allegriego, który przez 4 lata w Milanie nie potrafił wypracować jakiegokolwiek stylu gry poza lagą na Zlatana

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:37

AdiJuve pisze:Nikt nie jest ponad klubem, Conte przed Juve był nikim, teraz Juve jest na takiej pozycji,że niejeden świetny taktyk będzie chciał prowadzić nasz klub. A Conte pewnie pójdzie w miejsce Prandellego.
Znajdź na biegu świetnego, dostępnego taktyka. Ja nie wiem, jak on zaczął te przygotowania do sezonu, jak patrzył w twarz piłkarzom...
Przecież ja sobie nie wyobrażam Juve bez Conte..... nikt inny nie pasuje tu tak jak on...
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:38 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2014, 20:37

pumex pisze: Krótko: Allegri in -> Pirlo out
Mancini in -> Tevez out

Zablokowany