Nowy Trener?
- whitesignus
- Juventino
Jutro do roboty, a ten news wymaga solidnej dawki alko, by to chociaz na chwile zaakceptowac. To cya 4 majster, marzenia o LM w 15/16. Teraz znow wielka przebudowa przez trenera, ktory pewnie wyleci po sezonie... bedziemy szukac odpowiedniego trenejro przez kolejne 2-3-4 lata, nasi pilkarze sie postarzeja, zadnej koncepcji gry,nagle w skladzie znajda sie kolejni Diego i Melo ( nie umniejszajac ich karierom)..
Gleboka d*pa panie i panowie. Tak nagle, w tak waznym momencie, just sweet

Gleboka d*pa panie i panowie. Tak nagle, w tak waznym momencie, just sweet

Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- X_ray
- Juventino
Panowie, na razie wstrzymajcie się z wieszaniem psów na Antku tudzież na zarządzie. Nie ma informacji kto dał ciała...więc poczekajcie z ferowaniem wyroków.
Natomiast przyznam że lista potencjalnych kandydatów przyprawia o zawał serca...
D.D jest ostatnim promykiem nadziei.
Natomiast przyznam że lista potencjalnych kandydatów przyprawia o zawał serca...

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:31 przez X_ray, łącznie zmieniany 1 raz.
- Smolwin
- Juventino
Błagam niech mi ktoś wytłumaczy, jak mógł się tak zachować człowiek przez tyle lat związany z Juventusem, człowiek, który nazywał się sam prawdziwym Juventino.
Nie wierze, iż zostawia nas teraz w czarnej dup.. właśnie w momencie przygotowań do nadchodzącego sezonu i modernizacji kadry.
Nie potrafię wytłumaczyć tak bezdusznego zachowania.
Teraz dopiero pokazał ile ten klub dla niego znaczy...
Nie wierze, iż zostawia nas teraz w czarnej dup.. właśnie w momencie przygotowań do nadchodzącego sezonu i modernizacji kadry.
Nie potrafię wytłumaczyć tak bezdusznego zachowania.
Teraz dopiero pokazał ile ten klub dla niego znaczy...
- Tom_my
- Juventino
Czuje się jakby ktoś napluł mi w twarz o_0 Nie pamiętam drugiego tak frajerskiego zachowania trenera jakiegokolwiek trenera, na prawdę. Tuż po sezonie szopka w mediach, potem szczęśliwy happy end, dosc wątpliwe transfery na życzenie (Morata) i nagle jednak foch i zmiana decyzji? To brzmi jak opis zachowania jakiegoś zidiociałego afrykańskiego piłkarza, a nie naszego Antonio.
Boże, mam tylko nadzieję, że zrobi sobie teraz przynajmniej lekkie wakacje od trenerki, choćby z szacunku dla klubu i kibiców, bo jeśli zobaczę go za tydzień przytulającego szejkowe miliony to chyba zwymiotuję, na prawdę.
Boże, mam tylko nadzieję, że zrobi sobie teraz przynajmniej lekkie wakacje od trenerki, choćby z szacunku dla klubu i kibiców, bo jeśli zobaczę go za tydzień przytulającego szejkowe miliony to chyba zwymiotuję, na prawdę.
- Matiq
- Juventino
Obawiam się, że taki scenariusz można włożyć pomiędzy bajki o Sanchezie i Di Marii w Juve. We Francji za dwa lata ME, Deschamps zlepił całkiem ciekawą repre i wątpię by to teraz zostawił.Mati1990 pisze:Wierzę, że w takiej sytuacji Didier Deschamps przypomni o sobie kosztem reprezentacji (...)
Pewnie przyjdzie Mancini, albo jakiś inny kasztan. I zanim ten się ogarnie to będzie po mercato. Słabo.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Pewnie się dogadał z federacją i będzie trenerem reprezentacji.
Innej opcji nie widzę.
A kto do Juve?
Jakoś nie widzę sensownych opcji jego następcy z tych nazwisk to chyba Allegri byłby najlepszy z takim skaldem spokojnie by walczył o majstra/
Innej opcji nie widzę.
A kto do Juve?
Jakoś nie widzę sensownych opcji jego następcy z tych nazwisk to chyba Allegri byłby najlepszy z takim skaldem spokojnie by walczył o majstra/
- Lucas87
- Juventino
Pałka się przegła. Widocznie Conte nie potrafił dłużej mówić, że szambo jest perfumerią i nie wytrzymał tego. Najwyraźniej żadne z jego kluczowych życzeń nie zostało spełnione (darujcie sobie klepanie o tym Moracie).
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:36 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Jeśli uda zakontraktować się Trenera przez duże T to owszem, ale jeśli będziemy szukać wśród tych bez pracy...szczypek pisze:Szczyp.fazzi pisze:Błagam, niech mnie ktoś uszczypnie....
Chłopaki, nie lamentujcie. Jeszcze będzie lepiej.
Scolari
Mancini
Allegri
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nikt nie jest ponad klubem, Conte przed Juve był nikim, teraz Juve jest na takiej pozycji,że niejeden świetny taktyk będzie chciał prowadzić nasz klub. A Conte pewnie pójdzie w miejsce Prandellego.
- pumex
- Juventino
A tym Allegrim mówisz serio? :lol:AdiJuve pisze:Jakoś nie widzę sensownych opcji jego następcy z tych nazwisk to chyba Allegri byłby najlepszy z takim skaldem spokojnie by walczył o majstra/
Krótko: Allegri in -> Pirlo out
Przypomnę jedynie, że to pod rozegranie Pirlo przez 3 lata był budowany ten Juventus. 'Nie wiem', czy warto rezygnować z usług Il Maestro na rzecz tego wafla Allegriego, który przez 4 lata w Milanie nie potrafił wypracować jakiegokolwiek stylu gry poza lagą na Zlatana

Znajdź na biegu świetnego, dostępnego taktyka. Ja nie wiem, jak on zaczął te przygotowania do sezonu, jak patrzył w twarz piłkarzom...AdiJuve pisze:Nikt nie jest ponad klubem, Conte przed Juve był nikim, teraz Juve jest na takiej pozycji,że niejeden świetny taktyk będzie chciał prowadzić nasz klub. A Conte pewnie pójdzie w miejsce Prandellego.
Przecież ja sobie nie wyobrażam Juve bez Conte..... nikt inny nie pasuje tu tak jak on...
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:38 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"