Mercato (Lato 2016)
- Yaro417
- Juventino

Już to wcześniej pisąłem...Kovacić przyszedł jako alternatywa dla Modricia czy Krosa, którzy grają pomiędzy obroną a formacją ofensywną, czyli jako tzw. mediapunta. Isco gra zaś jako amc lub na lewym skrzydle w systemie 4:2:3:1. Z tego jasno wynika, że transfer Kovacicia nie spowoduje odejścia Isco, bo ci dwaj piłkarze mają u Beniteza grać na dwóch różnych pozycjach :naughty: Co najwyżej może spowodować sprzedaż Illarramendiego, bo to właśnie on gra tuż za obronąMishaAveJuve pisze:ktoś, coś pisał, że jak real pozyska Kovacica to... Giuseppe działaj !
- Cabrini_idol
- Juventino

gucio_juve pisze:Cabrini_idol pisze: A kiedy zagrał dobry mecz Draxler w LM ostatnio? Pytam serio bo ja pamiętam jego występy z ponad 2 lat wstecz.Tylko może na przyszłość włącz lepszy stream, albo teraz w NC+ zainwestuj - online w hd masz wszystkie mecze. Z Basel w grupie i z Chelsea - jeden z najjaśniejszych na boisku.
Zresztą Dralxer w Schalke przypomina mi trochę sytuację Diego u nas. Za Brazola zespół był budowany bez żadnego większego pomysłu, na czuja z eksperymentami w obronie i pomocy. Jego potenciał było widać w Werderze czy Atletico.
Dużo bym postawił na to, że Julian po przejściu do lepszego zespołu niż Konigsblauen, złapaniu regularności i stabilności na ławce trenerskiej, będzie grał pierwsze skrzypce i cały czas czuję, że to będzie Juventus.
Gucio ale to nie było ironiczne pytanie, tylko pytałem serio kiedy ostatnio dobry mecz w LM zagrał bo nie oglądałem Schalke. Poza tym mam enke

- Osgiliath
- Juventino

Z tym Cuadrado to faktycznie taki done dealio jak piszą na głównej? Bo tu w temacie jakaś cisza nastała... W obliczu kontuzji Claudio i ewentualnym pozyskaniu 3/4 fajnie by go było mieć jednak w zespole. Z pewnością, choćby na naszą ligę, okazałby się wzmocnieniem, bo raczej nie zapomniał jak się gra.
- Tom_my
- Juventino

Pewnie masz rację, ale naprawdę dziwie się Benitezowi, jeżeli sprowadza Kovacica na pozycję typowej 8. Właściwie od przyjścia Chorwata do Mediolanu trwała dyskusja o tym, że powinien grać za napastnikami, żeby pokazać pełen potencjał. Nie ma się co oszukiwać, jego dotychczasowe występy na "8" były po prostu przeciętne.Yaro417 pisze:Już to wcześniej pisąłem...Kovacić przyszedł jako alternatywa dla Modricia czy Krosa, którzy grają pomiędzy obroną a formacją ofensywną, czyli jako tzw. mediapunta. Isco gra zaś jako amc lub na lewym skrzydle w systemie 4:2:3:1. Z tego jasno wynika, że transfer Kovacicia nie spowoduje odejścia Isco, bo ci dwaj piłkarze mają u Beniteza grać na dwóch różnych pozycjach :naughty: Co najwyżej może spowodować sprzedaż Illarramendiego, bo to właśnie on gra tuż za obronąMishaAveJuve pisze:ktoś, coś pisał, że jak real pozyska Kovacica to... Giuseppe działaj !
- MishaAveJuve
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
coś mi tu nie pasuje, jako 8 real na Kroosa, Modrica, Illarę, Lucasa Silvę, Casemiro chyba też, a za napastnikami którymi mają być Bale i C.Ronaldo tylko James, (nie licząc Isco) wydaje mi się, że jednak Benitez sprowadza interistę właśnie na tę pozycję, ale oczywiście mogę się mylić.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Haris
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
No to teraz może być naprawdę ciekawie. Marchisio nie zagra 20 dni, a do środka zostają nam Pogba, Sturaro i Pereyra, więc brak kogokolwiek kto mógłby ich zmienić (ewentualnie Padoin). Były jakieś pogłoski, że Max próbował coś z 4-2-3-1 i jeśli pozyskamy treqa i wypożyczymy Cuadrado jakoś można to ustawić. Zobaczymy co się stanie.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Cabrini_idol
- Juventino

Padoin również może grac w 3-5-2 na środku. Nie raz tam wsytępował.
Właśnie usłyszałem hymn LM z meczu Astany z Apoelem. Już się nie mogę doczekać
Właśnie usłyszałem hymn LM z meczu Astany z Apoelem. Już się nie mogę doczekać
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015, 17:58 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 69 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Klnac sie chce ! Jak tak dalej pojdzie to ten sezon Max nam zniszczy kontuzjami !aras pisze:Marchisio nie zagra przez trzy tygodnie z powodu kontuzji...
Nie zdziwie się jak temat Sandro upadnie, bo trzeba będzie na gwałt kupić jakiegoś wypełniacza do pomocy.
- Yaro417
- Juventino

Lucas Silva ma odejść na wypożyczenie chyba, zaś Illarra jest na wylocie praktycznie przez cale okienko (coś jak u nas LlorenteMishaAveJuve pisze:coś mi tu nie pasuje, jako 8 real na Kroosa, Modrica, Illarę, Lucasa Silvę, Casemiro chyba też
Nie panikujcie....jest Pogba, Sturaro, Pereyra i Padoin, zaś na trequ może wystąpić Dybala. Na Udene wystarczy, gorzej na mecz z Romą i LM
- Cabrini_idol
- Juventino

Sky podało 10 minut temu, że rezygnujemy z Draxlera i skupiamy się na Ormianinie z BVB.
Agent Donsaha powiedział, że ma zaplanowane spotkanie z Juve w najbliższych dniach. Powiedział również, że Juve jest przed Fiorentiną jeśli chodzi o podpis młodego Ghańczyka.
Czuje, że to własnie Ghanczyk będzie tą alternatywą dla kontuzji Khediry czy choćby Marchisio.
Agent Donsaha powiedział, że ma zaplanowane spotkanie z Juve w najbliższych dniach. Powiedział również, że Juve jest przed Fiorentiną jeśli chodzi o podpis młodego Ghańczyka.
Czuje, że to własnie Ghanczyk będzie tą alternatywą dla kontuzji Khediry czy choćby Marchisio.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015, 18:19 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sam nie wiem, co myslec o Ormianinie. Inna kwestia jest to, jakie w ogole sa szanse na jego pozyskanie. W Szakhtarze gral swietnie, potem sie zagubil, obecnie ponownie pokazuje pazur. 
- pumex
- Juventino

Jeśli go pozyskamy, załatwimy sobie bubla podobnego do tego, który całkiem niedawno trafił do nas z Parmy. Trzymam kciuki, żeby Ormianin został w BVB.CavAllano pisze:Sam nie wiem, co myslec o Ormianinie
Kibice są świadomi, że nie ma sensu przejmować się rewelacjami kolumbijskich mediów, a na razie tylko one odtrąbiły transfer Kolumbijczyka.Osgiliath pisze:Z tym Cuadrado to faktycznie taki done dealio jak piszą na głównej? Bo tu w temacie jakaś cisza nastała...

- gucio_juve
- Juventino

Zrozumiałem, że oglądasz od 2 lat Schalke i nie pamiętasz dobrego meczu Draxlera.Cabrini_idol pisze: Gucio ale to nie było ironiczne pytanie, tylko pytałem serio kiedy ostatnio dobry mecz w LM zagrał bo nie oglądałem Schalke. Poza tym mam enkeale przegrali przetarg na Włoską, Hiszpańska i Francuską więc mogę ja równie dobrze spakować do kartonu i podłączyć zwykłą TV, bo ja z telewizji korzystam tylko aby oglądać mecze i coś z blu raya.
To gdzie chcesz teraz oglądać jak eNkę do kartonu chowasz ^^Właśnie usłyszałem hymn LM z meczu Astany z Apoelem. Już się nie mogę doczekać.
- Kamex22
- Juventino

A ja już oczami wyobraźni zobaczyłem, że rezygnujemy z Sandro...Cabrini_idol pisze:Sky podało 10 minut temu, że rezygnujemy z Draxlera
Ten Donsah to rzeczywiście taki dobry czy raczej jeden z wielu, którzy by przyszli aby pójść na wypożyczenie i może wrócić kiedyś?
A co do Ormianina... To nie byłby pierwszy zawodnik, którego kupiliśmy po słabym sezonie. Pytanie czy opłaci nam się to i tym razem?