Wszystko o Interze
- francois
- Juventino
Zawsze takie info ciesząK.M. pisze:No to mamy ciekawą informację! Do zespołu naszego ligowego rywala dołączył POLAK!
Oficjalnie: Dawid Smug w Interze
Bardzo się cieszę, że nasz rodak trafił do Interu. Po mimo tego, że jest to nasz rywal za miedzy, bardzo trzymam kciuki za tego chłopaka i liczę, że powtórzy on historię Szczęsnego. No może z bardziej okrzesanym charakterem. Chciałbym by zaistniał we Włoszech, nie tylko reklamując Serie A w Polsce, ale i Polskę w Serie A. Lubię obserwować młode talenty, a w tej sytuacji jego pochodzenie dodaje tylko temu pikanterii.
Uda mu się? Odniesie sukces?

Oby ze Smugiem, Frąckowiakiem i Zielińskim było inaczej

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- MarcineR
- Interista
Oficjalnie: Julio Cesar odchodzi z Interu
Wiem, że za Interem się tu lekko mówiąc nie przepada, ale ten facet zdecydowanie zasługuje na wielkie słowa uznania za to co dla tego klubu zrobił przez te lata.
Wiem, że za Interem się tu lekko mówiąc nie przepada, ale ten facet zdecydowanie zasługuje na wielkie słowa uznania za to co dla tego klubu zrobił przez te lata.
- szycha21
- Juventino
Ano... w prawdzie nigdy go nie lubiałem (nie dlatego że z Interu, ale jakoś tak z mordy mi nie pasował), ale szacunek trzeba do niego mieć, bo to naprawde dobry bramkarz... Heh...myślałem że to interista po 7 latach w klubie, a tutaj sie o kase pochapali... ciekawe o ile inter chciał mu zniżyć pensje?MarcineR pisze:Oficjalnie: Julio Cesar odchodzi z Interu

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Kurczaki Inter przegrywa po pierwszej połowie i gra w osłabieniu. Hmm nie będzie to chyba jednak zaskoczenie jeśli powiem, że liczę, że przegrają definitywnie i odpadną? Wtedy wiecie, skupią się na lidze, wtedy liga będzie silniejsza, no i za rok nie wyprzedzi ich Udinese, które się kompromituje.

- ewerthon
- Juventino
Bardzo prawdopodobne, że Floccari wzmocni inter... My sprowadzamy drewno z Danii, a Milan wypalonego Pazziniego i niepewnego Bojana. Tragicznie to wygląda w Serie A. Jak tak dalej pójdzie, to niedługo Francja i Portugalia ich wyprzedzą i choć średnio mnie obchodzi los włoskich drużyn w pucharach, to lepiej dla Juve by było, gdyby rywalizowali w mocnej lidze. Pamiętam jak 7-8 lat temu inter sprowadzał naprawdę ciekawych zawodników i mimo iż nie udało im się zbudować wielkiej drużyny, to w kręgu ich zainteresowań byli klasowi europejscy piłkarze. Tak samo było w Juve i Milanie. Żadnej z tych drużyn nie interesowali leszcze pokroju Borriello czy Bendtnera, a teraz takie coś staję się normą. Ciekawe jak nisko upadnie Calcio w kolejnych latach.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
szczypek pisze:Kurczaki Inter przegrywa po pierwszej połowie i gra w osłabieniu. Hmm nie będzie to chyba jednak zaskoczenie jeśli powiem, że liczę, że przegrają definitywnie i odpadną? Wtedy wiecie, skupią się na lidze, wtedy liga będzie silniejsza, no i za rok nie wyprzedzi ich Udinese, które się kompromituje.

Również liczę, że dla dobra ligi przegrają ze 3-0. Szkoda, zeby taka mocna drużyna marnowała swój potencjał w LE, skoro jest CI.
- Szilgu
- Juventino
A ja nie. Jak zostaną w LE to będą bardziej zmęczeni, a nuż ich trener stwierdzi, że chcą grać na kilku frontach? Może nie oleją całkiem tych pucharów, a patrząc po transferach to mogą być naszym głównym rywalem do mistrzostwa. Taka gra to zawsze osłabienie, a dodatkowo nabiją punkty Serie A
Ale oczywiście nie będę oglądał ich meczów, kibicując im, bo nie dałbym rady
No ale nie będę płakał jak wyjdą z grupy LE.

- De Rossi
- Juventino

Przed meczem Julio żegnał się z kibicami. Lubiłem chłopa. Guarin dobrych przechwyt i bramka. A jak już jesteśmy w Mediolanie, to De Jong wylądował na tamtejszym lotnisku, jutro przejdzie testy i podpisze kontrakt z Milanem. Nawet udzielił już jakiegoś wywiadu, że się cieszy.