WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Boss
- Juventino
Na pewno, ja jednak sądzę, że Wersalu nie będzieGreger pisze:Zapewniam Cię Bossu, że tym razem nie będzie takiego syfu i obory jak ostatnio, bo bifor będzie bardzo kulturalny. Wpadasz w ogóle? I o której zaczynamy? 18:00? Śliczna 53/31, dla niepamiętających adresu. Wszyscy czujcie się zaproszeni

Tak, U7 było bardzo kulturalne, barman był wyraźnie zdziwiony widząc taką hordę, a w Uno jakoś się do tego przyzwyczaili :-D A w Felicicie w sobotę są balety. Więc jak chcecie oglądać pijani mecz uważając na tańczące na parkiecie panienki, to zapraszam

- Greger
- Juventino
Baron enigmatyczny się zrobił, ale ssanie od środka zapewne już ma ogromne, jeśli trzymał się swoich postanowień. Tylko i wyłącznie Uno w jutrzejszy wieczór!Boss pisze:Na pewno, ja jednak sądzę, że Wersalu nie będzieGreger pisze:Zapewniam Cię Bossu, że tym razem nie będzie takiego syfu i obory jak ostatnio, bo bifor będzie bardzo kulturalny. Wpadasz w ogóle? I o której zaczynamy? 18:00? Śliczna 53/31, dla niepamiętających adresu. Wszyscy czujcie się zaproszeniWpadam, Baron też wpada, czy pije z interistami
:C
Tak, U7 było bardzo kulturalne, barman był wyraźnie zdziwiony widząc taką hordę, a w Uno jakoś się do tego przyzwyczaili :-D A w Felicicie w sobotę są balety. Więc jak chcecie oglądać pijani mecz uważając na tańczące na parkiecie panienki, to zapraszamW Winnerze natomiast można sprawdzić, czy ich białe, przestronne i nowiusieńkie białe kanapy poradzą sobie z przyjęciem trochę żółci
Fabio mówi dodatkowo, żeby na aftera uderzyć do Havany na karaoke (podobno laski rzucają stanikami jak on śpiewa). Swoją droga chyba w Havanie był jeden z lepszych afterów po Milanie i o dziwo... była kultura!
Jak to się rozbestwiliśmy pod wpływem tych łatwych zwycięstw Biancoenrich

@Pissu
Paulus wbija, czy ma dosyć obory? ;D
- greenjack85
- Juventino
A ja coś czuję, że tym razem będzie spokojnie... :-D Oczywiście, że będę siedział z Wami, a nie "sezonowymi interistami" 

- greenjack85
- Juventino
Oczywiście, że do Was :-D
- Pissu
- Juventino
Paulius niestety nie wpadnie, jedzie do Krainy Podziemnej Pomarańczy - czyli do Poznania. Nie wiem po co
Także Litwina nie będzie.
Wpadam na Śliczną na 18, będzie na pewno burda, tego się nie uniknie na meczu z oknoplastem.

Wpadam na Śliczną na 18, będzie na pewno burda, tego się nie uniknie na meczu z oknoplastem.
- daniel85
- Juventino
ja propounuję iść do No Stresu obejrzeć na ładnym telebimie a potem kontynuować obrady w Uno czy jakimś innym Zanzibarze bo te telewizorki UNO są Liche
taka sama można zrobić w Winnerze obejrzeć mecz i pójść do innego lokalu
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jak pijana chlewnia ma przyjść do No Stresu to nie przewiduję, by nas tam potem kiedykolwiek wpuścili. Idźcie prosto do Uno ewentualnie do Winnera.daniel85 pisze:ja propounuję iść do No Stresu obejrzeć na ładnym telebimie a potem kontynuować obrady w Uno czy jakimś innym Zanzibarze bo te telewizorki UNO są Liche
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Pissu
- Juventino
Chcecie do Winnera? Poważnie? 9 zł za piwo? Pełna kultura i burżuazja a tu wpada stadko pijanych knórów drzących morde?
Odpada. Nie wiem jak tam z No Stresem (czemu przez jedno s?), może ktoś sie dowiedzieć i zapytać czy mecz puszczą. Bo fakt, że w UNO z telewizorem to średnio. Ale za to jest klimat 

- greenjack85
- Juventino
CURVA!!! Idziemy do UNO i koniec, trzeba dochowac tradycji!!! Chyba, że nie będzie miejsca to wbijemy obojetnie gdzie na nasypie.
- Filippo911
- Juventino
ja wpadnę na drugą połowę , bo do 21 jestem w Pasażu , w pracy .
od razu będę śmigał na mecz , jeśli nie ustalicie gdzie (choć winner , dawna warka mi w sumie pasuje) to zostawię tu swój numer , co by mnie ktoś smsem powiadomił gdzie boruta będzie
od razu będę śmigał na mecz , jeśli nie ustalicie gdzie (choć winner , dawna warka mi w sumie pasuje) to zostawię tu swój numer , co by mnie ktoś smsem powiadomił gdzie boruta będzie

- blk01
- Juventino