WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
syczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2012, 21:20

Na Interze jestem na 100%, nie wiem jak z piciem z mojej strony, bo jakos na dniach po tym meczu moge miec obrone magisterska i wypadaloby sie cos pouczyc, ale podobno o suchym pysku tez idzie obejrzec mecz :C

W srode na Bologne nie dam rady.

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2012, 22:55

W środę mnie nie będzie albowiem "sztywne party" ale na ynterze się stawiam. Co merdacze to merdacze.

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Pissu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2012, 20:32

Na Interze będę na 300 % Już zabukowałem sobie chlanie z wami. Wpadam z Dżeksonem. No i panowie, ważne pytanie! Co z B4??? Bo na Oknoplast bifor musi być!! Greger, wbijamy do Ciebie? Zawsze można u mnie w piwni bifora zrobić. Aha no i uderzamy do Uno, tradycja zobowiązuje ;)

Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2012, 21:20

Bifor u mnie? Hmmmmmm... Ale musi być słabiej niż ostatnio, bo znowu zarzygam cały bar.

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2012, 21:21

Zaproponowałbym, ale nie dam rady... A w ogóle to będę z typką. Oczywiście wprowadziłem już w temat trzody, tyle, że wiem, że czasem zaskakujemy nawet siebie. Może lepiej afterem się zajmijmy co? :P

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2012, 21:22

AmericanPsycho pisze:Zaproponowałbym ale nie dam rady... A w ogóle to będę z typką. Oczywiście wprowadziłem już w temat trzody, tyle, że wiem, że czasem zaskakujemy nawet siebie. Może lepiej afterem się zajmijmy co? :P
Wpadajcie do mnie. Ja też będę z alkomatem :)

Dacin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 października 2012, 21:42

Wpadać na bifor. Śliczna 53.

Juve!!! storia di un grande amore!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2012, 22:50

Dacin pisze:Wpadać na bifor. Śliczna 53.
Dacin pewnie myśli, że to dzisiaj :D

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Pissu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2012, 16:34

To postanowione, mały bifor u Gregera. Ale nie takie ilości jak ostatnio, zatrzymajmy się na kilku piwkach ;)

Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2012, 17:01

Pissu pisze:To postanowione, mały bifor u Gregera. Ale nie takie ilości jak ostatnio, zatrzymajmy się na kilku piwkach ;)
Dokładnie. Alkohol do 20%. Jak w Czechach.

daniel85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2012, 09:14

a tak w ogóle Szlachto gdzie się chcecie wybrać czekam na propozycje

1. Uno
2. Havana (nie ta na Kubie)
3. No Stres
4. Pedobar (Felicita)
5. Winner (dawna Warka)
6. U-7
7. Coś tam innego nasypowego
8. Zupełnie coś innego

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2012, 12:04

Będzie burdel, burda, syf, zniszczenie i ogólnie armagedon, nie bądźcie naiwni :C

Więc kwestia gdzie będziemy oglądać jest już chyba jasna. Chyba, że chcecie udać się do jakiegoś "porządnego" lokalu jak na meczu z Napoli, a potem bać się tam pokazać przez kilka ładnych tygodni. Felicita odpada, przecież nie chcemy spalić tej mety :D

Pissu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2012, 12:42

Dobrze Bossu mówi. Przecież będzie z nami Warchoł, to się musi skończyć armagedonem :) Także ja jestem za UNO, lokal z klimatem i pamiętnymi (albo nie pamiętnymi) meczami. A tak w ogóle, to Buczuś żyje? Bo chyba od popijawy po zdobyciu mistrzostwa go nie było ;)

Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2012, 12:44

Boss pisze:Będzie burdel, burda, syf, zniszczenie i ogólnie armagedon, nie bądźcie naiwni :C

Więc kwestia gdzie będziemy oglądać jest już chyba jasna. Chyba, że chcecie udać się do jakiegoś "porządnego" lokalu jak na meczu z Napoli, a potem bać się tam pokazać przez kilka ładnych tygodni. Felicita odpada, przecież nie chcemy spalić tej mety :D
U7 to dosłownie była ekstraklasa. Porządny jak każda inna speluna, chociaż miskę barman podał (podobno, bo nie pamiętam).

Zapewniam Cię Bossu, że tym razem nie będzie takiego syfu i obory jak ostatnio, bo bifor będzie bardzo kulturalny. Wpadasz w ogóle?

I o której zaczynamy? 18:00? Śliczna 53/31, dla niepamiętających adresu. Wszyscy czujcie się zaproszeni :)

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2012, 13:07

Dopiero do mnie dotarło jaka to wojna będzie, ten mecz!
oknoplast w mistrzowskiej formie, my z szansą na jubileuszowy 50. mecz bez porażki... Curva (sud), to będzie rozj*budna roku!
Na biforze się nie stawię, bo swój mam (szampał, kawiąr), ale widzimy się na meczu, no i od razu - może Havana (ah, ale tu chyba Karaoke)? UNO z tym telewizorem marnym mnie wcurvia, No Stres (dlaczego tylko jedno s) zbyt kulturalny na tę sobotę (i nawet nie próbujcie sobie wmawiać, że będzie inaczej)... Reszty nie znam. Ew, Felicita... bo w sumie jeszcze jakoś nie miałem okazji, żeby się zrazić do tego miejsca.
Aha, czy to potwierdzone, że zjawią się interowcy jacyś (mam nadzieje, że nie wasi kumple)?

...na pewno skończymy w UNO :?

ODPOWIEDZ