WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- syczu
- Juventino
Na Interze jestem na 100%, nie wiem jak z piciem z mojej strony, bo jakos na dniach po tym meczu moge miec obrone magisterska i wypadaloby sie cos pouczyc, ale podobno o suchym pysku tez idzie obejrzec mecz :C
W srode na Bologne nie dam rady.
W srode na Bologne nie dam rady.
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Myzarel
- Juventino
W środę mnie nie będzie albowiem "sztywne party" ale na ynterze się stawiam. Co merdacze to merdacze.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Pissu
- Juventino
Na Interze będę na 300 % Już zabukowałem sobie chlanie z wami. Wpadam z Dżeksonem. No i panowie, ważne pytanie! Co z B4??? Bo na Oknoplast bifor musi być!! Greger, wbijamy do Ciebie? Zawsze można u mnie w piwni bifora zrobić. Aha no i uderzamy do Uno, tradycja zobowiązuje 

- AmericanPsycho
- Juventino
Zaproponowałbym, ale nie dam rady... A w ogóle to będę z typką. Oczywiście wprowadziłem już w temat trzody, tyle, że wiem, że czasem zaskakujemy nawet siebie. Może lepiej afterem się zajmijmy co? 

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Greger
- Juventino
Wpadajcie do mnie. Ja też będę z alkomatemAmericanPsycho pisze:Zaproponowałbym ale nie dam rady... A w ogóle to będę z typką. Oczywiście wprowadziłem już w temat trzody, tyle, że wiem, że czasem zaskakujemy nawet siebie. Może lepiej afterem się zajmijmy co?

- AmericanPsycho
- Juventino
Dacin pewnie myśli, że to dzisiajDacin pisze:Wpadać na bifor. Śliczna 53.

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- daniel85
- Juventino
a tak w ogóle Szlachto gdzie się chcecie wybrać czekam na propozycje
1. Uno
2. Havana (nie ta na Kubie)
3. No Stres
4. Pedobar (Felicita)
5. Winner (dawna Warka)
6. U-7
7. Coś tam innego nasypowego
8. Zupełnie coś innego
1. Uno
2. Havana (nie ta na Kubie)
3. No Stres
4. Pedobar (Felicita)
5. Winner (dawna Warka)
6. U-7
7. Coś tam innego nasypowego
8. Zupełnie coś innego
- Boss
- Juventino
Będzie burdel, burda, syf, zniszczenie i ogólnie armagedon, nie bądźcie naiwni :C
Więc kwestia gdzie będziemy oglądać jest już chyba jasna. Chyba, że chcecie udać się do jakiegoś "porządnego" lokalu jak na meczu z Napoli, a potem bać się tam pokazać przez kilka ładnych tygodni. Felicita odpada, przecież nie chcemy spalić tej mety
Więc kwestia gdzie będziemy oglądać jest już chyba jasna. Chyba, że chcecie udać się do jakiegoś "porządnego" lokalu jak na meczu z Napoli, a potem bać się tam pokazać przez kilka ładnych tygodni. Felicita odpada, przecież nie chcemy spalić tej mety

- Pissu
- Juventino
Dobrze Bossu mówi. Przecież będzie z nami Warchoł, to się musi skończyć armagedonem
Także ja jestem za UNO, lokal z klimatem i pamiętnymi (albo nie pamiętnymi) meczami. A tak w ogóle, to Buczuś żyje? Bo chyba od popijawy po zdobyciu mistrzostwa go nie było 

- Greger
- Juventino
U7 to dosłownie była ekstraklasa. Porządny jak każda inna speluna, chociaż miskę barman podał (podobno, bo nie pamiętam).Boss pisze:Będzie burdel, burda, syf, zniszczenie i ogólnie armagedon, nie bądźcie naiwni :C
Zapewniam Cię Bossu, że tym razem nie będzie takiego syfu i obory jak ostatnio, bo bifor będzie bardzo kulturalny. Wpadasz w ogóle?
I o której zaczynamy? 18:00? Śliczna 53/31, dla niepamiętających adresu. Wszyscy czujcie się zaproszeni

- AmericanPsycho
- Juventino
Dopiero do mnie dotarło jaka to wojna będzie, ten mecz!
oknoplast w mistrzowskiej formie, my z szansą na jubileuszowy 50. mecz bez porażki... Curva (sud), to będzie rozj*budna roku!
Na biforze się nie stawię, bo swój mam (szampał, kawiąr), ale widzimy się na meczu, no i od razu - może Havana (ah, ale tu chyba Karaoke)? UNO z tym telewizorem marnym mnie wcurvia, No Stres (dlaczego tylko jedno s) zbyt kulturalny na tę sobotę (i nawet nie próbujcie sobie wmawiać, że będzie inaczej)... Reszty nie znam. Ew, Felicita... bo w sumie jeszcze jakoś nie miałem okazji, żeby się zrazić do tego miejsca.
Aha, czy to potwierdzone, że zjawią się interowcy jacyś (mam nadzieje, że nie wasi kumple)?
...na pewno skończymy w UNO :?
oknoplast w mistrzowskiej formie, my z szansą na jubileuszowy 50. mecz bez porażki... Curva (sud), to będzie rozj*budna roku!
Na biforze się nie stawię, bo swój mam (szampał, kawiąr), ale widzimy się na meczu, no i od razu - może Havana (ah, ale tu chyba Karaoke)? UNO z tym telewizorem marnym mnie wcurvia, No Stres (dlaczego tylko jedno s) zbyt kulturalny na tę sobotę (i nawet nie próbujcie sobie wmawiać, że będzie inaczej)... Reszty nie znam. Ew, Felicita... bo w sumie jeszcze jakoś nie miałem okazji, żeby się zrazić do tego miejsca.
Aha, czy to potwierdzone, że zjawią się interowcy jacyś (mam nadzieje, że nie wasi kumple)?
...na pewno skończymy w UNO :?