Mercato (Lato 2016)
-
fazzik8
- Juventino

- Ivory
- Juventino

Na chwilę obecną Alex Sandro to nie jest jakiś ultraofensywny lewy obrońca, do jego atutów można zaliczyć odbiory oraz technikę użytkową na bardzo wysokim poziomie. Już wiem dlaczego wyłożyliśmy dosyć konkretną kwotę za niego:

W zasadzie można zaryzykować stwierdzenie, że w pewnym sensie Alex Sandro jest następcą Vidala, mimo jego odmiennej pozycji na boisku. Widać konsekwencję u zarządu, gracze o takiej charakterystyce im się podobają.

W zasadzie można zaryzykować stwierdzenie, że w pewnym sensie Alex Sandro jest następcą Vidala, mimo jego odmiennej pozycji na boisku. Widać konsekwencję u zarządu, gracze o takiej charakterystyce im się podobają.
-
Kucharius1
- Juventino

@up
Daj Sturaro jeden sezon w LM a będziesz mieć wyśrubowaną tą statystykę. Widzę że powoli żal po Vidalu przestaje istnieć na forum, tym bardziej po jego wypowiedziach
Jestem pewien że to będzie sezon Sturaro i Dybali, i bardzo szybko zapomnimy o ludziach których zastąpili.
Edit. Przyjdzie jeszcze Draxler i Donsah.
Daj Sturaro jeden sezon w LM a będziesz mieć wyśrubowaną tą statystykę. Widzę że powoli żal po Vidalu przestaje istnieć na forum, tym bardziej po jego wypowiedziach
Jestem pewien że to będzie sezon Sturaro i Dybali, i bardzo szybko zapomnimy o ludziach których zastąpili.
Edit. Przyjdzie jeszcze Draxler i Donsah.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015, 10:30 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- slay_mac
- Juventino

https://www.youtube.com/watch?v=AS0zSpj8sBwIvory pisze:Na chwilę obecną Alex Sandro to nie jest jakiś ultraofensywny lewy obrońca, do jego atutów można zaliczyć odbiory oraz technikę użytkową na bardzo wysokim poziomie. Już wiem dlaczego wyłożyliśmy dosyć konkretną kwotę za niego:
W jego charakterystyce i zaletach zwracają właśnie uwagę na jego ofensywność, z jego zamiłowania do wślizgów wynika dużo żółtych kartek
- Zhx123
- Dortmundczyk

Gdybyscie wzieli sie za robote 2 miesiace temu transfer Mkhtariana bylby bardzo realny, teraz mozecie sie jedynie trzymac za jajka i patrzec bo zarzad nie sprzeda go juz o tej porze.
Za rok bedziecie miec kolejna okazje bo zostanie mu rok do konca umowy. Tymczasem ostatnio zrobil.2 kroki do przodu, moze przy nowym trenerze sie odnajdzie(odnalazl?)
Ps za to jest prawdopodobne ze odejdzie Błaszczu ;p ktory moze miec problemy z zalapywaniem sie do kadry meczowej.
Za rok bedziecie miec kolejna okazje bo zostanie mu rok do konca umowy. Tymczasem ostatnio zrobil.2 kroki do przodu, moze przy nowym trenerze sie odnajdzie(odnalazl?)
Ps za to jest prawdopodobne ze odejdzie Błaszczu ;p ktory moze miec problemy z zalapywaniem sie do kadry meczowej.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015, 10:43 przez Zhx123, łącznie zmieniany 1 raz.
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- Garreat
- Juventino

- Podziekował: 49 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Sandro to świetna opcja, pasuje do 4-3-x oraz 3-5-2. Evra jest coraz starszy i nie wiadomo co z nim będzie po Euro. Być może za rok Marotta zajmie się prawą flanką.
I teraz pytanie - będzie ten pomocnik czy nie? Jeśli za Sandro damy 22+bonusy to mam spore wątpliwości. Oby nie przychodził Miki, strzeli dwie bramki i zniknie na resztę sezonu...
Marchisio, Pogba, Khedira, Pereyra, Sturaro, Asamoah, Padoin - już teraz mamy siedmiu na 3-4 miejsca. Faktycznie byłoby miejsce na jeszcze jednego. Chyba wszystkie interesujące nazwiska już się przewijały w mediach.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... ID=SP_TS_3
Wg ostatnich informacji, wielkie przetasowanie z De Bruyne w roli głównej nie dojdzie do skutku. Należy kupić kogoś lepszego (za napastnikami) od Pereyry, możliwie młodego i najlepiej zmieścić się do 30 baniek. Nie wiem, śmierdzi trochę mission impossible. Szkoda tego Eriksena - kto będzie walił z wolnych? Draxler albo nic? Tylko nie Miki...
I teraz pytanie - będzie ten pomocnik czy nie? Jeśli za Sandro damy 22+bonusy to mam spore wątpliwości. Oby nie przychodził Miki, strzeli dwie bramki i zniknie na resztę sezonu...
Marchisio, Pogba, Khedira, Pereyra, Sturaro, Asamoah, Padoin - już teraz mamy siedmiu na 3-4 miejsca. Faktycznie byłoby miejsce na jeszcze jednego. Chyba wszystkie interesujące nazwiska już się przewijały w mediach.
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... ID=SP_TS_3
Wg ostatnich informacji, wielkie przetasowanie z De Bruyne w roli głównej nie dojdzie do skutku. Należy kupić kogoś lepszego (za napastnikami) od Pereyry, możliwie młodego i najlepiej zmieścić się do 30 baniek. Nie wiem, śmierdzi trochę mission impossible. Szkoda tego Eriksena - kto będzie walił z wolnych? Draxler albo nic? Tylko nie Miki...
-
Kucharius1
- Juventino

Nigdy nie mów hop, zanim nie powiesz hipZhx123 pisze:Gdybyscie wzieli sie za robote 2 miesiace temu transfer Mkhtariana bylby bardzo realny, teraz mozecie sie jedynie trzymac za jajka i patrzec bo zarzad nie sprzeda go juz o tej porze.
Transfer mało realny, z BvB akurat można się dogadać, ale pewnie niżej 25 mln nie zejdą, a Beppe pewnie nie da tyle za Mikiego, tym bardziej że to tylko alternatywa dla Draxlera.
-
fazzik8
- Juventino

- Wesoł
- Juventino

Kojarzę z forum informację o tym, że Siqueira się wkurzył o to, że Juventus wszystko dogadał, a później w balona zaczął go robić. Nie wiem tylko czy to był faktyczny news, czy tylko heheszki któregoś z forumowiczów.
Jeżeli była o tym informacja prasowa to byłbym wdzięczny za linka. Pomimo ostrożnego podejścia do doniesień prasowych zdążyłem w swoim januszowym-towarzystwie-ekspertów-piłkarskich-przy-piwie ogłosić, że pomimo braku oficjalki Siqueira jest już w Juve. Stracę sporo szacunu, jak przy następnym posiedzeniu nie zaprezentuję im tego typu ciekawostki.
Alex Sandro
Jeżeli była o tym informacja prasowa to byłbym wdzięczny za linka. Pomimo ostrożnego podejścia do doniesień prasowych zdążyłem w swoim januszowym-towarzystwie-ekspertów-piłkarskich-przy-piwie ogłosić, że pomimo braku oficjalki Siqueira jest już w Juve. Stracę sporo szacunu, jak przy następnym posiedzeniu nie zaprezentuję im tego typu ciekawostki.
Alex Sandro
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- Molek big fun juve
- Juventino

Tak. Od tego sezonu weszły przepisy , że zawodnik grający w eliminacjach LE, LM może zmienić klub i grać w rozgrywkach grupowych nowego zespołu.fazzik8 pisze:Haha alternatywa za Draxlera:). I dlatego niby oferuje za niego więcej. Henrik lepszy od Drexlera poza tym się nie łamie. A start tego sezonu bez porównania lepszy.
Mam pytanie, czy jak Miki grał już w el. do ligi europejskiej to gdyby przeszedł do Juve mógłby grać w LM??
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015, 11:28 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

-
rh
- Juventino

Nie zawsze drozszy zawodnik jest pierwszym celem. Tak wiec draxler moze byc priorytetem.fazzik8 pisze:Haha alternatywa za Draxlera:). I dlatego niby oferuje za niego więcej. Henrik lepszy od Drexlera poza tym się nie łamie. A start tego sezonu bez porównania lepszy.
Mam pytanie, czy jak Miki grał już w el. do ligi europejskiej to gdyby przeszedł do Juve mógłby grać w LM??
-
Kucharius1
- Juventino

Dokładnie tak. Poza tym Juve chce dać za Juliana więcej, tylko w formie bonusów.rh pisze:Nie zawsze drozszy zawodnik jest pierwszym celem. Tak wiec draxler moze byc priorytetem.fazzik8 pisze:Haha alternatywa za Draxlera:). I dlatego niby oferuje za niego więcej. Henrik lepszy od Drexlera poza tym się nie łamie. A start tego sezonu bez porównania lepszy.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Kucharius1 pisze:Haha alternatywa za Draxlera:). I dlatego niby oferuje za niego więcej. Henrik lepszy od Drexlera poza tym się nie łamie. A start tego sezonu bez porównania lepszy.
Lepszy niby czemu?
Patrzac na wystepy w Lidze Mistrzow - ktora jest dla nas najwazniejsza - Niemiec bije Ormianina na glowe. Jezeli bedzie zdrow, to bedzie top swiatowego formatu.
Gdzies tam wyczytalem ze niby (jak dobrze zrozumialem) Moggi kontaktowal sie z naszym Marotta bo jest 'nuovo Ibra' i chcialby zebysmy go kupili.
Jezeli zatem przyjdzie do nas jakis zapowiadajacy sie lub noname to moze byc 'cos' dobrego.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015, 12:01 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.