LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 16:03

A temu co odwaliło?

Pepe

Z Juventusem od 1997 roku.
sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 16:21

-10- pisze:A temu co odwaliło?

Pepe
Totalny idiota... dość, ze zbutował umyślnie piłkarza Getafe, to chwile później idzie go przepraszać, jakby nic sie nie stało... wie ktoś jaką karę za ten faul dostał Pepe?

Day after day I'm getting better and better.
czyzyk504

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 16:26

Zasady są jasne: jeden mecz pauzy za popchnięcie przeciwnika w polu karnym przy oczywistej stuprocentowej sytuacji; od jednego do trzech meczów absencji za poważne obrażanie sędziego Delgado Ferreiro i jego asystentów oraz odmowę opuszczenia murawy; od czterech do dwunastu meczów zawieszenia za dwukrotne kopnięcie Javiera Casquero i uderzenie Juana Albína. Krótko mówiąc, jeśli nie stanie się żaden nieoczekiwany cud, sezon 2008/2009 dla Képlera Laverana Limy Ferreiry, bliżej znanego jako Pepe, właśnie dobiegł końca.

Komitet Rozgrywek Hiszpańskiej Królewskiej Federacji Piłkarskiej (RFEF) o przyszłości piłkarza Blancos zadecyduje w najbliższy piątek. Biorąc pod uwagę fakt, że do końca sezonu pozostało sześć kolejek i licząc, że Komitet "zlituje się" nad Portugalczykiem, minimalnym wymiarem kary może być sześć meczów pauzy. Jeden mecz za czerwoną kartkę, jeden za wyzwiska rzucane w stronę sędziów oraz cztery za uderzenia Casquero i Albína.
Cytat ze strony Realmadrid.pl

Wg mnie nie tylko powinien nie zagrac do konca tego sezonu, ale i w nastepnym pierwsze mecze powinien ogladac z trybun ...
Tak sie nie zachowuje profesjonalny pilkarz, zero szacunku dla rywala .... :doh: [/quote]

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 16:47

sisma on raczej chcial go dobic niz przepraszac :smile:

moze pijany albo co... w kazdym badz razie te szesc spotkan powinien odpoczac... a gdy sobie przypomniec za co Nedved dostal piec to i to bedzie niewiele

calma calma
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 17:45

-10- pisze:A temu co odwaliło?
Pepe
Dowiedział się, że Cannavaro odchodzi do Juventusu i był to jego swoisty manifest.

Zachowanie Pepe adekwatne do tego, co prezentuje ostatnio Real. Szkoda tylko, że Getafe nie wygrało tego meczu, bo mieli okazję... Rzutu karnego nie skomentuję.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 20:05

Obrazek

Obrazek

mortal kombat :lol: szykuje się kilkanaście meczów absencji. Gdybym był prezesem jakieokolwiek klubu - Realu, Juventusu czy Zakościanki Bydgoszcz - wywaliłbym takiego piłkarza na zbity pysk. żenada.
Co on chciał, korkami mu przeorać kręgosłup ? :shock: idiota.

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 20:17

szczypek pisze:
Zachowanie Pepe adekwatne do tego, co prezentuje ostatnio Real. Szkoda tylko, że Getafe nie wygrało tego meczu, bo mieli okazję... Rzutu karnego nie skomentuję.
Racja. Zachowanie Pepe idealnie pasuje do wygrania 14 z 15 ostatnich spotkań w lidze Realu.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2009, 21:12

Zwierzę. Do tego niezbyt mądre.

Co to w ogóle był za mecz, co tam się działo...
:whistle:

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2009, 15:53

Mecz był naprawdę porywisty, fajny karny był. Co do zachowania Pepe, było ono bezmyślne, powinien dostać srogą karę nie tylko zawieszenia ale i jakąś inną z klubu. Trzeba być naprawdę bezmyślnym, by tak "grać".

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2009, 16:41

Byłem w szoku, gdy kolega, madridista przesłał mi do tego filmik. Moim zdaniem w takich przypadkach powinno się odbierać prawo do wykonywania zawodu na określony czas, np rok, a nie bawić się w zawieszenia na kilka kolejek. A jego mina przypomniała mi twarz Cassano po wybryku w tamtym sezonie gdy wyzywał, płakał itd... Ciekaw jestem, czy piłkarze na testach medycznych w klubach mają również badania psychologiczne... bo czasem wydaje mi się, jak by na największych boiskach świata biegali niezrównoważeni ludzie...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2009, 21:33

No i Pepe został zawieszony na 10. meczów. To chyba najniższy rozmiar kary, jaka mogła go spotkać. Powinien dostać zapowiadane 24. mecze dyskwalifikacji. Nieraz nie ma sprawiedliwości. :think:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2009, 22:25

Oczywiście nie da się wytłumaczyć tego żenującego zachowania, ale to jest sport. To była końcówka meczu, walka o zwycięstwo i zapewne był w emocjach dlatego staram się poniekąd go zrozumieć i dotrzeć do jego umysłu, dlaczego to zrobił. Broń Boże nie bronię tego idiotycznego i nieodpowiedzialnego zachowania.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2009, 22:46

Miś Coccolino pisze:Co on chciał, korkami mu przeorać kręgosłup ? :shock: idiota.
Mało że to korki, to wkręty :lol: , więc musiał sie z kolegami z Madrytu w jakiegoś Tekkena nagrać lub coś :smile:

Co do Realu Madryt, doszły mnie plotki, ze nasz Kochany Juventus interesuje sie bardzo Sneijderem. Sama plotka mnie ucieszyła, bo lubie tego gracza ,ale nie kosztem Diego. Fajnie by było widzieć Sneijdera w Juventusie razem z Diego, ale te sny pozostawmy Secco.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2009, 23:01

Zwierzę, melepeta i bezmózgie yeti - jedynie takie słowa przychodziły mi na myśl po obejrzeniu zachowania Pepe w sporcie na TVP. Ja bym go dożywotnio zdyskwalifikował - dla zasady. Zachowanie poniżej jakiejkolwiek krytyki, którego nic nie tłumaczy. Karę w postaci 10 meczów zawieszenia wystawił zapewne jakiś kawalarz.

:roll:
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2009, 23:53

Simi pisze: Co do Realu Madryt, doszły mnie plotki, ze nasz Kochany Juventus interesuje sie bardzo Sneijderem. Sama plotka mnie ucieszyła, bo lubie tego gracza ,ale nie kosztem Diego. Fajnie by było widzieć Sneijdera w Juventusie razem z Diego, ale te sny pozostawmy Secco.
Ciężko byłoby ich razem upchnąć, grają na tej samej pozycji.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ