Mercato (Zima 2017)
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Na VS pojawiły się takie informacje:
- Paredes to ulubieniec Paraticiego
- Negocjacje są w zaawansowanej fazie (vide transfer do wtorku)
- Ponoć w grę wchodzi wypożyczenie z opcjonalnym wykupem

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jezeli Paratici to i ja wierze w ten transfer :-)Mehehehe pisze:Na VS pojawiły się takie informacje:
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Niejako potwierdzenie słów Bonisa, ale ten mówił o obligatoryjnym wykupie. Nie, nie wierzę w to, że Roma da się tak wystukać godząc się na wypożyczenie z opcjonalnym wykupem.Mehehehe pisze:Na VS pojawiły się takie informacje:

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Oby nie było jak z Martinezem:DAdrian27th pisze:Jezeli Paratici to i ja wierze w ten transfer :-)Mehehehe pisze:Na VS pojawiły się takie informacje:
Mi osobiście nie podoba się ściąganie kolejnego średniego gracza, bo takich już mamy kilku, mamy Markiza,Khedire i Pjanicia, poza nimi reszta to średniaki czasem z przebłyskami(Sturaro,Lemina) ale częściej grają po prostu słabo;/
Dodatkowo obecna taktyka to raptem 2 środkowych pomocników i zbyteczne jest posiadanie tylu średniaków. Nawet grając 3 w pomocy (Henanes,Lemina,Rincon,Sturaro,Asamoah) to bardzo dużo. Zostawić dwóch z nich i dokupić przynajmniej jednego topa.
- Virgil
- Juventino
Jeżeli weźmiemy Paredesa a wszystko na to wskazuje - m.in możliwość gry w LM, kontuzja Leminy to raczej będziemy uderzać po Tolisso.
Wtedy nasza pomoc pewnie wyglądałaby na następny sezon : Marchisio,Khedira,Pjanic, Paredes, Bentancur,Tolisso,Rincon - trochę dużo tego i jeszcze założyłem że opuszczą nas Sturaro,Lemina i Hernanes.
Koniecznie też nam jest potrzebny prawy obrońca/wahadłowy.
I naprawdę nie zdziwiłbym się jakbyś ściągnęli Berardiego.
Tolisso,Kolasinac,Berardi + prawy obrońca na lato ?
Paredes,Rincon teraz ?
Wtedy nasza pomoc pewnie wyglądałaby na następny sezon : Marchisio,Khedira,Pjanic, Paredes, Bentancur,Tolisso,Rincon - trochę dużo tego i jeszcze założyłem że opuszczą nas Sturaro,Lemina i Hernanes.
Koniecznie też nam jest potrzebny prawy obrońca/wahadłowy.
I naprawdę nie zdziwiłbym się jakbyś ściągnęli Berardiego.
Tolisso,Kolasinac,Berardi + prawy obrońca na lato ?
Paredes,Rincon teraz ?
- PrzemasJuve
- Juventino
Na prawej obronie zagrać może wymieniany Tolisso.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Vincitore
- Juventino
Jestem wielkim fanbojem Dahouda odkąd zobaczyłem go w starciu z nami w Lidze Mistrzów i staram się regularnie podglądać zarówno jego jak i Gladbach (jakaś taka moja sympatia bez większych uczuć ten team, mają świetny stadion i grali niedawno niezłą piłkę), ale Dahoud w tym roku gra bardzo kiepsko. Jeśli nie ustabilizuje formy do lata, to nie będziemy mieli czego żałować, a jeśli ustabilizuje i dobrze pokierują swoją karierę to będzie w TOP5 na swojej pozycji na świecie.Astarot pisze:Jak Paredes to na pewno nie Dahoud latem..... szkoda
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tolisso to zdecydowanie za mało. Jeśli ta pomoc ma wyglądać tak okazale jak jeszcze 2 lata temu, to będziemy potrzebować jeszcze takiego Dahouda. Bo przy Tolisso w transfer Verrattiego nie wierzę. Co prawda możemy sobie pozwolić na coraz więcej, ale bez przesady. Teraz do tego gramy ustawieniem, które zdaje się zdawać egzamin, a przy którym potrzebujemy zaledwie 2 typowych pomocników. JAKOŚĆ musi się zgadzać.
Pożegnamy Hernanesa, Leminę.
- Astarot
- Juventino
Też jaram się nim od kiedy zobaczyłem go w 2-meczu z nami. Co do jego formy gość dopiero co skończył 21 lat, także ciężko wymagać od niego jakiejkolwiek regularności. A czy gra kiepsko? Na pewno gorzej niż sezon temu ale cała Borrusia gra w tym sezonei słabiutko.Vincitore pisze:Jestem wielkim fanbojem Dahouda odkąd zobaczyłem go w starciu z nami w Lidze Mistrzów i staram się regularnie podglądać zarówno jego jak i Gladbach (jakaś taka moja sympatia bez większych uczuć ten team, mają świetny stadion i grali niedawno niezłą piłkę), ale Dahoud w tym roku gra bardzo kiepsko. Jeśli nie ustabilizuje formy do lata, to nie będziemy mieli czego żałować, a jeśli ustabilizuje i dobrze pokierują swoją karierę to będzie w TOP5 na swojej pozycji na świecie.Astarot pisze:Jak Paredes to na pewno nie Dahoud latem..... szkoda
- ozob
- Juventino
Jak bedziemy grac 2 srodkowych pomocnikow to majac Marchisio, Khedire, Pjanicia, Rincona i Paredesa, to nie sadze aby jakis nastepny pomocnik byl nam potrzebny.CavAllano pisze:Tolisso to zdecydowanie za mało. Jeśli ta pomoc ma wyglądać tak okazale jak jeszcze 2 lata temu, to będziemy potrzebować jeszcze takiego Dahouda. Bo przy Tolisso w transfer Verrattiego nie wierzę. Co prawda możemy sobie pozwolić na coraz więcej, ale bez przesady. Teraz do tego gramy ustawieniem, które zdaje się zdawać egzamin, a przy którym potrzebujemy zaledwie 2 typowych pomocników. JAKOŚĆ musi się zgadzać.
La fidanzata d'Italia
- Robaku
- Juventino
Dokładnie, wydaje się, że z taką taktykę będziemy inwestować w ofensywnych skrzydłowych, wiec Berardi czy Bernardeschi idealni 

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24