Mercato (2012-2014)
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Osvaldo przeszedł testy, zaraz powinny być wspomniane przeze mnie fotki.
Mam nadzieję, że Thohir jest na miejscu i nie spanikuje przed kibolami Interu. Najwyżej wyjdzie na balkon z Hernanesem, by ich uspokoić, a Mirko/Fabio będą trzymać się w cieniu.
http://www.youtube.com/watch?v=rp3Qwldl6Gc - widzieliście?
Mam nadzieję, że Thohir jest na miejscu i nie spanikuje przed kibolami Interu. Najwyżej wyjdzie na balkon z Hernanesem, by ich uspokoić, a Mirko/Fabio będą trzymać się w cieniu.
http://www.youtube.com/watch?v=rp3Qwldl6Gc - widzieliście?
- Krystek
- Juventino
Zostaje nam tylko czekać, ach te ostatnie dni mercato
Za "dookoła świata" powinny być punkty bonusowe. Szkoda że De Ceglie już u nas nie ma, na pewno by ich tam zmiażdżył

Mehehehe pisze:http://www.youtube.com/watch?v=rp3Qwldl6Gc - widzieliście?
Za "dookoła świata" powinny być punkty bonusowe. Szkoda że De Ceglie już u nas nie ma, na pewno by ich tam zmiażdżył

Forza Juve!
- jakku1
- Juventino
Wszyscy chca Quagliarelle.
Teraz podobno Arsenal wkroczyl do gry i chca go wypozyczyc z opcja/koniecznoscia wykupu po sezonie. Wczesniej Fabio opuscil trening, ale nie wiadomo do konca dlaczego. Pewne jest to, ze facet ma goraczke i z tego powodu mogl zostac odeslany do domu. Do konca jednak nie wiadomo, rownie dobrze Quag moze sie teraz znajdowac w Mediolanie albo u siebie w lozku pod kocem.
Jesli opchniemy napastnika to pozyskamy tez jakiegos pomocnika. Kogo? Nie wiadomo. Wszystko jest mozliwe, takze Guarin. Chociaz nasze szanse na pozyskanie Kolumbijczyka maleja, przed chwila SKY poinformowalo, ze Inter ma sie spotkac z Guarinem w celu przeprowadzenia rozmow kontraktowych (przedluzenie, podwyzka?).
Teraz podobno Arsenal wkroczyl do gry i chca go wypozyczyc z opcja/koniecznoscia wykupu po sezonie. Wczesniej Fabio opuscil trening, ale nie wiadomo do konca dlaczego. Pewne jest to, ze facet ma goraczke i z tego powodu mogl zostac odeslany do domu. Do konca jednak nie wiadomo, rownie dobrze Quag moze sie teraz znajdowac w Mediolanie albo u siebie w lozku pod kocem.
Jesli opchniemy napastnika to pozyskamy tez jakiegos pomocnika. Kogo? Nie wiadomo. Wszystko jest mozliwe, takze Guarin. Chociaz nasze szanse na pozyskanie Kolumbijczyka maleja, przed chwila SKY poinformowalo, ze Inter ma sie spotkac z Guarinem w celu przeprowadzenia rozmow kontraktowych (przedluzenie, podwyzka?).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wydaje mi się, że mało będą teraz mieć do gadania, jako że lada chwila dostaną Hernanesa, więc zastępstwo jakościowo podobne. Guarin ich nie chce i na nich leje. Dalszy opór nie ma sensu, zwłaszcza że w ten sposób nie wzmocniliby przecież swojego rywala (jesteśmy przed nimi lata świetlne i mamy inne cele). Skoro nasi rozmawiają z zarządem mediolańczyków, to Thohir w tym wypadku Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ dał przyzwolenie, w końcu jest na miejscu, w Mediolanie.Krystek pisze:Ultrasi interu znowu się buntują i mówią że ani Vucinica ani Quagliarelli na Guarina nie chcą.
Wczoraj przed siedzibą Lazio zebrało się około 200 kibiców i również mieli pretensje do władz o sprzedaż Brazylijczyka (zareagowali tak pewnie po tym, jak podobne protesty przyniosły oczekiwany rezultat przy okazji negocjacji pary Vucinić-Guarin

Wszystko jest możliwe, chociaż tak naprawdę nie wiemy, o co chodzi. Pewne jest, że Guarin zażądał wyjaśnień i może dlatego klub chce z nim na ten temat pogadać.jakku1 pisze:Chociaz nasze szanse na pozyskanie Kolumbijczyka maleja, przed chwila SKY poinformowalo, ze Inter ma sie spotkac z Guarinem w celu przeprowadzenia rozmow kontraktowych (przedluzenie, podwyzka?).
- pumex
- Juventino
Ja już nie wierzę w wymianę Vucinić/Quag-Guarin. Zresztą, kiedy w ostatnich godzinach mercato kupiliśmy jakiegoś nie-wafla? Chyba ostatni raz w 2004 roku.
Kolumbijczyk zostanie w Interze, obsra się że nie pojedzie na Mundial i dobrowolnie wróci do treningów, albo dostanie nową umowę i będzie twierdził, że kocha swój klub. Tak czy siak zostało 5h, czyli dla włoskich zespołów bez kasy tyle co nic.
PS. tak w ogóle, to ostatnie dni okna transferowego zawsze uświadamiają mnie, jaka finansowa przepaść dzieli Premier League od Serie A. Jakieś Cardiff oferuje za byle jakich zawodników 10 baniek, Fulham rzuca na stół 15 mln za Greka... wyobraża sobie ktoś, że Atalanta kupuje chwytliwe nazwisko za 18 mln ojro?
Kolumbijczyk zostanie w Interze, obsra się że nie pojedzie na Mundial i dobrowolnie wróci do treningów, albo dostanie nową umowę i będzie twierdził, że kocha swój klub. Tak czy siak zostało 5h, czyli dla włoskich zespołów bez kasy tyle co nic.
PS. tak w ogóle, to ostatnie dni okna transferowego zawsze uświadamiają mnie, jaka finansowa przepaść dzieli Premier League od Serie A. Jakieś Cardiff oferuje za byle jakich zawodników 10 baniek, Fulham rzuca na stół 15 mln za Greka... wyobraża sobie ktoś, że Atalanta kupuje chwytliwe nazwisko za 18 mln ojro?
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2014, 18:18 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- D-Rose
- Juventino
Jak mozna bylo sie domyslic Fabio odrzucił oferte Genoi.
Valencia,Lazio, Cardiff, Norwich, Monaco. On naprawde chce byc 6 napastnikiem czy moze czeka na Real,Barce lub Bayern? :roll:
PS:

:lol: :lol: :lol:
Valencia,Lazio, Cardiff, Norwich, Monaco. On naprawde chce byc 6 napastnikiem czy moze czeka na Real,Barce lub Bayern? :roll:
PS:

:lol: :lol: :lol:

- Sorek21
- Juventino
Jak nikogo nie wypchniemy to będzie kicha.Wszystko przez ten Puchar Włoch.Conte zobaczył że posiada tylko 2 napastników do gry. Więc jak oni nie grają to chce mieć wybór z czterech. Zostaniemy z 6 napastnikami.Przecież to absurd. 4 gości będzie rywalizować o wejście na 5 min gdy jest pozamiatane a odmienić losy meczu umiałby tylko Miras pod warunkiem że mu się zachce.
W LE będzie grał Vucinić i Osvaldo.
W LE będzie grał Vucinić i Osvaldo.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Quag ma ofertę z Arsenalu, a negocjacje z Interem cały czas trwają. Coś się jeszcze wydarzy, fajnie że Rugani siedzi w Sassuolo.
Ponadto można już oglądać to: http://www.youtube.com/watch?v=uuJJWDJs4X8. Pojawiła się oficjalna informacja. Kwota ewentualnego wykupu może wynosić 19 mln euro, rozłożone na 3 lata.
@double down: Również jestem mile zaskoczony tą wypowiedzią, myślę że przy Conte i zawodnikach takiej klasy jak Vidal czy Tevez, chłopak ogarnie główkę.
Ponadto można już oglądać to: http://www.youtube.com/watch?v=uuJJWDJs4X8. Pojawiła się oficjalna informacja. Kwota ewentualnego wykupu może wynosić 19 mln euro, rozłożone na 3 lata.
@double down: Również jestem mile zaskoczony tą wypowiedzią, myślę że przy Conte i zawodnikach takiej klasy jak Vidal czy Tevez, chłopak ogarnie główkę.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2014, 19:46 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.R.
- Juventino
Facet nie wygląda ani ani nie zachowuje się jak na kogoś z powszechną opinią buraka i trudnego charakteru. Wiadomo że to tylko wywiad, nie wiadomo jak to z nim będzie w trakcie sezonu ale jak dla mnie ma czystą kartę.Mehehehe pisze:Ponadto można już oglądać to: http://www.youtube.com/watch?v=uuJJWDJs4X8. Pojawiła się oficjalna informacja. Kwota ewentualnego wykupu może wynosić 19 mln euro, rozłożone na 3 lata.
Swoją drogą w relacji "na żywo" z ostatniego dnia okna transferowego pojawił się następujący news - "Guarin jednak zostaje w Interze. Jego agent, zapewniony o znaczeniu zawodnika dla klubu, ma wkrótce negocjować nowy, lepszy kontrakt. " (link do relacji: http://krotkapilka.pl/artykul,deadline_day,1655 )
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- pablo1503
- Juventino
Po tym wywiadzie w życiu nie stwierdziłbym, że facet jest w stanie kogoś uderzyć. Wygląda jak szara myszka, która właśnie dołączyła z jakiegoś prowincjalnego klubu do potęgi włoskiego podwórka.Mehehehe pisze:Ponadto można już oglądać to: http://www.youtube.com/watch?v=uuJJWDJs4X8. Pojawiła się oficjalna informacja. Kwota ewentualnego wykupu może wynosić 19 mln euro, rozłożone na 3 lata.
Już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem niezadowolony z transferu, bądź co bądź, naprawdę niezłego piłkarza. Gdyby tylko te jego problemy z głową można było jakoś wygasić, to sądziłbym, że Osvaldo jest niezłym wzmocnieniem.
Facet jest już oficjalnie naszym piłkarzem, więc nie pozostaje nic innego, jak życzyć mu wielu goli.

- Cabrini_idol
- Juventino
Wg mnie Quag to cwana bestia, jak doszly go sluchy, że chca go opchnąc w ostatni dzień to sobie wymyslil grupe i popołudniu uciekł na chate pod koc
. Pewnie Telefon tez wyłaczyl 

- Spadino
- Juventino
A co jeśli Osvaldo wypali? Nikomu nie przyłoży, będzie strzelał gdy już wejdzie z ławki i okaże się solidnym rezerwowym? Wtedy będzie problem, bo Marotta rzuci te 18-20 milionów. 
Guarin nie przyjdzie. Quaglia i Mirko zostaną. Takie moje skromne zdanie.

Guarin nie przyjdzie. Quaglia i Mirko zostaną. Takie moje skromne zdanie.
JUVE PER SEMPRE!