Mercato (2012-2014)
- Vincitore
- Juventino
Nie mamy miejsca Non-UE na wymianę Guarin-Quagliarella, jedynie Vucinic wchodzi w grę.
EDIT:
14:16 - Rispunta Quagliarella? Il bianconero lascia Vinovo
Quagliarella opuścił Vinovo

EDIT:

Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2014, 14:20 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Miedzy klubami włoskimi mozna dokonywac transferow pilkarzy Non EUVincitore pisze:Nie mamy miejsca Non-UE na wymianę Guarin-Quagliarella, jedynie Vucinic wchodzi w grę.

- Krystek
- Juventino
No to pięknie, chyba najlepszy możliwy scenariusz na zimowe mercato :-DVincitore pisze: 14:16 - Rispunta Quagliarella? Il bianconero lascia Vinovo
Szkoda będzie jego pięknych goli, ale już nie ten wiek i jego samolubność wkurzała.
Forza Juve!
- PlanetJuve
- Juventino
Czyści na prędce szafkę na Szerlocka(czytaj Osvaldo)?Vincitore pisze:
EDIT:

- D-Rose
- Juventino
Miras tez opuszczał Vinovo i co? Moze pojechał na obiadKrystek pisze:No to pięknie, chyba najlepszy możliwy scenariusz na zimowe mercato :-DVincitore pisze: 14:16 - Rispunta Quagliarella? Il bianconero lascia Vinovo
Szkoda będzie jego pięknych goli, ale już nie ten wiek i jego samolubność wkurzała.

- jakku1
- Juventino
Lazio i Inter sa zainteresowane Quagliarella a Marotta bedzie rozmawiac (rozmawia?) z Branką.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Kiper69
- Juventino
Tak mi przyszlo na mysl, wymiana na linii Juve - Lazio Hernanes do juve z doplata kilka mln, Quag do Lazio, a inter zostaje z niczym ? rozmarzylem sie :lol: Najbardziej prawdopodobna opcja jest wlasnie wymiana na Guarina, co tez bedzie ciekawym wzmocnieniem srodka.

- rad
- Juventino
To jak nie Vucinic, to może Quagliarella będzie kartą przetargową w sprawie Guarina ? Ciekaw jestem - jeżeli coś jest na rzeczy - jak na to zareagowaliby interiści :lol:jakku1 pisze:Lazio i Inter sa zainteresowane Quagliarella a Marotta bedzie rozmawiac (rozmawia?) z Branką.
- Krystek
- Juventino
To byłby majstersztyk transferowy :CKiper69 pisze:Tak mi przyszlo na mysl, wymiana na linii Juve - Lazio Hernanes do juve z doplata kilka mln, Quag do Lazio, a inter zostaje z niczym ? rozmarzylem sie :lol: Najbardziej prawdopodobna opcja jest wlasnie wymiana na Guarina, co tez bedzie ciekawym wzmocnieniem srodka.
Nawet jeśli byśmy mieli dopłacić 8-10 mln to warto, bo Hernanes to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zawodnik. Szkoda że to raczej nierealne.
Forza Juve!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Guarin i Herbanes to ten sam poziom. Ktorykolwiek mnie zadowoli.Krystek pisze:To byłby majstersztyk transferowy :CKiper69 pisze:Tak mi przyszlo na mysl, wymiana na linii Juve - Lazio Hernanes do juve z doplata kilka mln, Quag do Lazio, a inter zostaje z niczym ? rozmarzylem sie :lol: Najbardziej prawdopodobna opcja jest wlasnie wymiana na Guarina, co tez bedzie ciekawym wzmocnieniem srodka.
Nawet jeśli byśmy mieli dopłacić 8-10 mln to warto, bo Hernanes to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zawodnik. Szkoda że to raczej nierealne.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mibor
- Juventino
Brać młodszego, i tego, który będzie miał mniejszy kontrakt!Adrian27th pisze:Guarin i Herbanes to ten sam poziom. Ktorykolwiek mnie zadowoli.Krystek pisze:To byłby majstersztyk transferowy :CKiper69 pisze:Tak mi przyszlo na mysl, wymiana na linii Juve - Lazio Hernanes do juve z doplata kilka mln, Quag do Lazio, a inter zostaje z niczym ? rozmarzylem sie :lol: Najbardziej prawdopodobna opcja jest wlasnie wymiana na Guarina, co tez bedzie ciekawym wzmocnieniem srodka.
Edit
Chyba jednak Hernanes do interu, podobno juz się tam medykuje...
Juve, storia di un grande amore