Mercato (2012-2014)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Póki co takie tylko gdybanie mediów. O sprawie pisze TuttoJuve, podobno jutro mogłaby się pojawić taka możliwość.Vincitore pisze:Jakieś źródła odnośnie odświeżenia scambio Guarin-Vucinic? Bo chyba ślepy jestem, ale nic nie widzę, a tutaj niektórzy tę wymianę biorą już jako pewnik.
Nie, nie jesteś slepy - jesteś wybiórczy,Vincitore pisze:Jakieś źródła odnośnie odświeżenia scambio Guarin-Vucinic? Bo chyba ślepy jestem, ale nic nie widzę, a tutaj niektórzy tę wymianę biorą już jako pewnik.
http://www.tuttojuve.com/esclusive-tj/e ... rin-175227
- jareckik
- Juventino
Marotta ma na bank kogos zaklepanego, nie wierze, że kupuje 6 napadziora w ciemno. FQ i Gio ledwo wąchają murawę, a i Vucinić jeszcze jest. Jak dla mnie ktoś na bank odejdzie...
- mrozzi
- Juventino
TuttoJuve informuje, że inter ma na jutro umówione testy medyczne dla dwóch piłkarzy. Na pewno Hernanes i teraz pytanie - Nani czy Vucinić?
Dawać Kolumbijczyka do nas!

- sebatiaen
- Juventino
Pewnie umowiony Hernanes i Nani.
Gdyby chodzilo o Vucinica to bysmy wiedzieli o tym bo we wloszech by pisali o tym pozatym on juz unich testy medyczne zdal wiec czy w przeciagu tygodnia drugi raz musialby zdawac?no nie wiem.
Pewnie Naniego i Hernanesa kupili, Juve jak juz rzeczywiscie Conte chcial tego portugalczyka to moglo troche powalczyc bo sory ale jezeli merdy z interu ktorzy graja straszna kiche od 3,4 lat go sprowadzaja to dlaczego my tak odpuscilismy?
Gdyby chodzilo o Vucinica to bysmy wiedzieli o tym bo we wloszech by pisali o tym pozatym on juz unich testy medyczne zdal wiec czy w przeciagu tygodnia drugi raz musialby zdawac?no nie wiem.
Pewnie Naniego i Hernanesa kupili, Juve jak juz rzeczywiscie Conte chcial tego portugalczyka to moglo troche powalczyc bo sory ale jezeli merdy z interu ktorzy graja straszna kiche od 3,4 lat go sprowadzaja to dlaczego my tak odpuscilismy?
- D-Rose
- Juventino
Wg. Di Marzio szanse na Naniego są... bardzo małe. Inter cos tam działa w temacie ale sam Gianluca jest sceptyczny.mrozzi pisze:TuttoJuve informuje, że inter ma na jutro umówione testy medyczne dla dwóch piłkarzy. Na pewno Hernanes i teraz pytanie - Nani czy Vucinić?![]()

Mirek miałby dwa razy testy przechodzić?mrozzi pisze:TuttoJuve informuje, że inter ma na jutro umówione testy medyczne dla dwóch piłkarzy. Na pewno Hernanes i teraz pytanie - Nani czy Vucinić?![]()
A ja jescze małe podsumowanie znalazłem sytuacji Fabio które przedstawił DiMarzio:
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ivo-175237
wiec ok Cardiff odrzucił, ale pozostaje jeszcze szansa na Monaco i Lazio, wiec jesli nie Miras to pewnie Fabio odejdzie. Szczerze najlepiej to dwóch, ale czy wtedy Conte będzie zadowolony z 4 napastników. Fajnie jakby udało się z Lazialami dobić targu, bo jakoś czuje, że dałby radę tam wraz z Klose coś fajnego stworzyć.
Bo tak patrze na Lazio i serio oni oprócz Klose ( no i Postiga jesli transfer będzie potwierdzony) w ogole nie mają napastników, to zdecydowanie może być nisza dla Fabio.
Alina on wtedy chyba nie przeszedł calych, albo nawet w ogóle.
Pamiętam, że zjawił sie w Mediolanie, coś tam mu porobili i pojawił sie komunikat, że nastepnego dnia testy będa kontynuowac/dokończone.
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ivo-175237
wiec ok Cardiff odrzucił, ale pozostaje jeszcze szansa na Monaco i Lazio, wiec jesli nie Miras to pewnie Fabio odejdzie. Szczerze najlepiej to dwóch, ale czy wtedy Conte będzie zadowolony z 4 napastników. Fajnie jakby udało się z Lazialami dobić targu, bo jakoś czuje, że dałby radę tam wraz z Klose coś fajnego stworzyć.
Bo tak patrze na Lazio i serio oni oprócz Klose ( no i Postiga jesli transfer będzie potwierdzony) w ogole nie mają napastników, to zdecydowanie może być nisza dla Fabio.
Alina on wtedy chyba nie przeszedł calych, albo nawet w ogóle.
Pamiętam, że zjawił sie w Mediolanie, coś tam mu porobili i pojawił sie komunikat, że nastepnego dnia testy będa kontynuowac/dokończone.
- mrozzi
- Juventino
Dokładnie tak. Przeszedł część testów, chociaż wówczas któryś z lekarzy przyznał, że wyniki Vucinicia nie były w 100% zadowalające. Zresztą nawet gdyby miał za sobą całe testy, pewnie i tak musiałby się jeszcze raz pojawić w klinice - w końcu w przeciągu tych kilku dni mogło się coś zmienić.Robaku pisze: Pamiętam, że zjawił sie w Mediolanie, coś tam mu porobili i pojawił sie komunikat, że nastepnego dnia testy będa kontynuowac/dokończone.
- @D@$
- Juventino
Myślę, że najlepszą puenta tego okienka byłaby taka gdyby Vucinic nie przeszedł testów medycznych 
@mrozzi - po kapelutku widać skąd przyleciał.

@mrozzi - po kapelutku widać skąd przyleciał.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2014, 11:11 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Czyli Miras zostaje a odejdzie Fabio. Jestem tego pewny i bardzo niezadowolony. Osvaldo to będzie kolejny wafel Conte jak Boriello. Pierwszy do zmiany, np: Giovinco już w tym sezonie nie pogra.
Nie trawię tych zimowych okienek. Zwłaszcza tych ostatnich godzin i całego zamieszania.
Nie trawię tych zimowych okienek. Zwłaszcza tych ostatnich godzin i całego zamieszania.

- Szilgu
- Juventino
Jeśli Quag odejdzie to ja jestem zadowolony z tej zmiany. Jeden z ostatnich momentów na sprzedaż Fabio, a do końca sezonu zastąpi go gracz lepszy (wierzę, że nie zdąży odwalić niczego głupiego). Jeśli się sprawdzi to go kupimy, jeśli nie to przyjdzie ktoś inny (Gabbiadini/Berardi?). Więc pozbędziemy się dzisiaj balastu, jednocześnie się wzmacniając.Dragon pisze:Czyli Miras zostaje a odejdzie Fabio. Jestem tego pewny i bardzo niezadowolony. Osvaldo to będzie kolejny wafel Conte jak Boriello. Pierwszy do zmiany, np: Giovinco już w tym sezonie nie pogra.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ten sam wiek co Vucinić więc gdzie leży różnica? Jeden biega, drugi stoi. Zresztą co ma być to będzie. Do Fabio mam słabość z Mirko jest odwrotnie.Szikit pisze:Jeden z ostatnich momentów na sprzedaż Fabio,

- pumex
- Juventino
Guarin walnął notkę na Twitterze (ponoć jego oficjalne konto): "Siete voi società Inter che mi avete messo sul mercato senza chiedermi se volessi andare via, perché all'Inter ero tranquillo e felice. Adesso vi chiedo chiarezza e rispetto, per me, i tifosi e il mio procuratore. A voi tifosi dico solo parole di ringraziamento perché mi avete dimostrato affetto e stima. Se dovessi andare rimarrete sempre nel mio cuore perché all'Inter ho realizzato un sogno. E se devo rimanere la mia forza e il mio senso di responsabilità e il mio cuore saranno ancor più indirizzati a far vincere l'Inter"
w skrócie: zarzuca Interowi wystawienie go na listę transferową bez jego wiedzy. Kolumbijczyk żąda od swojego klubu wyjaśnień i respektu dodając, iż jeśli odejdzie, to fani Nerazzurrich zawsze pozostaną w jego sercu, zaś jeśli finalnie zostanie w Mediolanie, to w pełni odda się reprezentowaniu czarno-niebieskich barw
w skrócie: zarzuca Interowi wystawienie go na listę transferową bez jego wiedzy. Kolumbijczyk żąda od swojego klubu wyjaśnień i respektu dodając, iż jeśli odejdzie, to fani Nerazzurrich zawsze pozostaną w jego sercu, zaś jeśli finalnie zostanie w Mediolanie, to w pełni odda się reprezentowaniu czarno-niebieskich barw