WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- daniel85
- Juventino
ale placek po węgiersku to wcinasz tam równo Delakla, kto wie czy widelców nie wyniosłeś i nie chcesz się tam pojawiać 
dobra niech będzie U-7 Boss jako Boss może użyć swoich kanałów i przedzwonić do nich że chcemy mecz obejrzeć

dobra niech będzie U-7 Boss jako Boss może użyć swoich kanałów i przedzwonić do nich że chcemy mecz obejrzeć

- Boss
- Juventino
Podejdę dziś tam i zapytam jak wygląda u nich sytuacja z obejrzeniem meczudaniel85 pisze:dobra niech będzie U-7 Boss jako Boss może użyć swoich kanałów i przedzwonić do nich że chcemy mecz obejrzeć

Edit:
Byłem tam, to lokal jest trochę mały, ale mecz jest o 18, to myślę, że damy radę

- jareckik
- Juventino
Ktoś z legitka się rejestrowal na stronie lokalu ?
- Pissu
- Juventino
Winner? Poważnie się nad tym zastanawialiście? Na mecze trzodowe taki lokal odpada, wyproszą nas
U-7 mnie jakoś nie przekonuje, bo będzie pewnie burda na meczu. Ale może damy rade
Melduję obecność swoją i Dżeksona.
P.S. Szkoda, że nie będzie Prosiaczka

P.S. Szkoda, że nie będzie Prosiaczka
- AmericanPsycho
- Juventino
Ej, ale o co chodzi właśnie z tą niską forumową frekwencją? To z kim Juve musi grać, żeby jakaś solidna liczba się na meczu pojawiła? Co za ciżmy...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- daniel85
- Juventino
nie ma Del Piero to jest powód, pretensje miej do ciołka AgnelliegoAmericanPsycho pisze:Ej, ale o co chodzi właśnie z tą niską forumową frekwencją? To z kim Juve musi grać, żeby jakaś solidna liczba się na meczu pojawiła? Co za ciżmy...
dobra to wbijać do tego U7 na pełnym gazie i jedziemy ze śmieciarzami neapolskimi
- jareckik
- Juventino
Wszyscy pojechali na stadion :lol:AmericanPsycho pisze:Ej, ale o co chodzi właśnie z tą niską forumową frekwencją? To z kim Juve musi grać, żeby jakaś solidna liczba się na meczu pojawiła? Co za ciżmy...
- AmericanPsycho
- Juventino
Czekam na wrażenia z nowego lokalu.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
No ja właśnie trochę też z myślą o tobie zapytałem o to.